bilemedim

fanaa95

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2014
155
83
Arkadaslar tesadufen biriyle tanistim Seyyid mis bende yeni ogrendim sryyid oeygamber efendimiz soyundan gelenlere deniliyo.sohbetler ediyoruz normal şekilde whatsap tan sorunum su ki evli oldugu icin kendimi rahatsiz hissediyorum. Hicbir srkikde kotu konusma yok sohbet ediyoruz bazen dini bazen sorular soruyorum .yani rahatsiz olmam gerekiyomu bilemedim

Nerde tanıştın ? Neden sohbete başladınız ? Sohbet ne şekilde ? Bunların cevabını yazmamışsın ki bacım yardımcı olalım..

Arkadaslar tesadufen biriyle tanistim Seyyid mis bende yeni ogrendim sryyid oeygamber efendimiz soyundan gelenlere deniliyo.sohbetler ediyoruz normal şekilde whatsap tan sorunum su ki evli oldugu icin kendimi rahatsiz hissediyorum. Hicbir srkikde kotu konusma yok sohbet ediyoruz bazen dini bazen sorular soruyorum .yani rahatsiz olmam gerekiyomu bilemedim

rahatsız oluyorsanız sohbet etmeyebilirsiniz ... dini sorularınıza internet ve kitap aracılığı ile de yanıt bulabilirsiniz.

Dini sohbet derken soyundan gelen sorular soruyorum telefon numarasini yanlis cevirerek onun numarasini aramisim tesadufen ben sonradan ogrendim seyid oldugunu.internetten ogrendim daha dosrusu sayfalardan

Dini sohbet derken soyundan gelen sorular soruyorum telefon numarasini yanlis cevirerek onun numarasini aramisim tesadufen ben sonradan ogrendim seyid oldugunu.internetten ogrendim daha dosrusu sayfalardan
Görüşmeyi kesmeniz en doğru karar olur sizin için,karşınızda ki bey kendisini arayan herkesle sohbet mi ediyor gün içerisinde bizleri de arıyorlar yanlış numara diyip kapatıyoruz.

Canım seyyidse korkmana gerek yok onlar yanlış yapmazlar ama seninle konuşmasına bi anlam veremedim biri seni keklemesin.

Merak ettiklerinizi yakınınızdakilere veya medya iletişim Araçları vasıtasıyla da Yanıt bulabilirsiniz.her ne kadar sohbetleriniz dini eksende de ilerlese, ileride bu eksenin başka noktaya kaymayacağı ne malum?evli bir adam neticede,eşi bunu gördüğü takdirde Hoşgörü ile karşılamayacağına eminim.siz de kendinizi onun yerine koyun, eşinizin bu sohbetlerini hoşgörür müydünüz?

X