• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bilemedim.

çok uğraşıyorum gerçekten ama bazen Allah bile beni sevmiyor diye düşünüyorum. bunu düşünmenin çok günah olduğunu da biliyorum sonra bir de buna üzülüyorum :KK43:

Üzülmek için bahaneler buluyorsunuz yani..
Bunun yerine daha güzel şeyler düşünseniz..

mühendisim ben büyük bir holdingte de yöneticiyim belli olmuyor ki bazen 6 da çıkıyorsun işin uzuyor 10 oluyor 11 oluyor. eşim aslında iyi bir insan kötü demeye dilim varmaz ama nasıl desem basiretsiz evin erkeği gibi değil 3 günde bir iş değiştirir eve ben hep ondan fazla kazanırım buna alınmaz. bütün yük bendedir o evin çocuğu gibidir. kısacası ona sırtımı dayayamam ama gayet rahat bana dayanır
Sanırım şuan en büyük sorun bu. Ama onun mesleğini bilerek evlenmediniz mi? Bu düşüncelerinizi ona da söylediyseniz ya da hissettirdiyseniz o yüzden de problem yaşıyor olabilirsiniz.

çok haklsıın böle hissetmekte,ama hayat tercihlerin bedelini ödemek zorundasın,ve bunalıyorusn,bende senın gıbı olacağımdan emın olduğum için evlenmedim,şiddetle çocuk sahibi olmayı red ettim,sonuç senın bu ıkı durumundan dolayı sendne artıyım,ama seni çok anlıyorm,bir an önce kendinle barış,40 a doğru çok daha fena bır depresyon gelecek

gerçekten bilemedim nereden başlayacağımı. hala düşünüyorum daha ben 6 yaşındayken ayrılan ailem mi sorun? yoksa hayatım boyunca aradığım sevgi mi? hatta yuva mı? fedakarlığından ezildiğim ama bir şey yapamadığım annem mi? bu eziklikle sık sık hata yaptığım anne kız ilişkim mi? ilkinde resmen dolandırıldığım evliliğim mi? yoksa ikincisinde bir de üstüne üstlük çocuk yapma cesaretini gösterdiğim sorumsuz adamla hala evli kalmak için gösterdiğim çaba mı? yeterince iyi bir anne olamadığımı hergün kendime binlerce kez söylemem mi? tüm bunların ezikliğini çıkarmaya çalıştığım iş yerinde herşeyi yapmama rağmen hiçe sayılmayı normal görmem mi? hatta bunların hepsini ayrı ayrı buraya yazmam gerekirken bir türlü birbirinden ayıramayıp topluca yazarak herkesin kafasını karıştırmam mı? sorunum ne benim? neden hep ağlıyorum? bana ne lazım? ve en kötüsü gerçekten yaşamak istememek (intihar gibi birşeyden bahsetmiyorum sadece istemiyorum) nasıl bir şey? dinlemek isteyen var mı beni 1 kişi bile olsa?

özelden yazmak istersen, dinlemek isterim canım..
Allah yardımcın olsun..

Şu anlattıkların aslında bir çoğumuzun ortak derdi.
Ama sen bi patlama noktasına gelmişsin anlaşılan.
Eşinle bu konuları ciddi ciddi konuşma zamanın gelmiş bence. Kendisine çeki düzen vermeli. Hatta gözünü korkutabilirsin.
Çocuğun için yapılacak bişey yok. O sana muhtaç tek varlık.
Ne eşin ne annen sana muhtaç değil. Ama evladın sana muhtaç. Evladın için ayakta durmalısın.
Şuan içinde bulunduğun kasvetli ruh halinden kurtul.

Üzülmek için bahaneler buluyorsunuz yani..
Bunun yerine daha güzel şeyler düşünseniz..

haklısın aslında sorun ben de
Sanırım şuan en büyük sorun bu. Ama onun mesleğini bilerek evlenmediniz mi? Bu düşüncelerinizi ona da söylediyseniz ya da hissettirdiyseniz o yüzden de problem yaşıyor olabilirsiniz.

elbette biliyordum ama çalışmak istemediğini bilmiyordum. ben benden az kazanmasına takılmıyorum ki hiç kazanmamasına takılıyorum üstelik evde çocuğuma bakmak için gelen annem var. sığdıramıyorum

çok haklsıın böle hissetmekte,ama hayat tercihlerin bedelini ödemek zorundasın,ve bunalıyorusn,bende senın gıbı olacağımdan emın olduğum için evlenmedim,şiddetle çocuk sahibi olmayı red ettim,sonuç senın bu ıkı durumundan dolayı sendne artıyım,ama seni çok anlıyorm,bir an önce kendinle barış,40 a doğru çok daha fena bır depresyon gelecek

gerçekten çok çok çok iyi yapmışsın bu hayat çekilesi birşey değil keşke ben de yeterince ileri görüşlü olabilseymişim her seni seviyorum diyenin peşinden gitmeyi bırakabilseydim :)

gerçekten çok çok çok iyi yapmışsın bu hayat çekilesi birşey değil keşke ben de yeterince ileri görüşlü olabilseymişim her seni seviyorum diyenin peşinden gitmeyi bırakabilseydim :)
:)bende gittim kız,ama iş evliliğe çocuğa gelince ben kaçar :)

Şu anlattıkların aslında bir çoğumuzun ortak derdi.
Ama sen bi patlama noktasına gelmişsin anlaşılan.
Eşinle bu konuları ciddi ciddi konuşma zamanın gelmiş bence. Kendisine çeki düzen vermeli. Hatta gözünü korkutabilirsin.
Çocuğun için yapılacak bişey yok. O sana muhtaç tek varlık.
Ne eşin ne annen sana muhtaç değil. Ama evladın sana muhtaç. Evladın için ayakta durmalısın.
Şuan içinde bulunduğun kasvetli ruh halinden kurtul.

gerçekten bir yolunu biliyorsan sana yalvarıyorum söyle... al işte yine ağlıyorum

delireceğim eve geldim işten yine işe gitmemiş yatmış uyuyor hem de kalan 3 kuruş paramızla gitmiş kendine bir sürü şey almış koyacağım şimdi kapının önüne

Önce kendin, sonra kizın için yap herşeyi. Kendin için mutlu ol, kendin için çalış, kendin için gül, eglen, kendin için yaşa. Kendine değer ver. Sadece kendi canin istiyor diye yap bir kahve. Kendini mutlu et. Bırak başkası ne derse desin, ne yaparsa yapsın.

Back
X