bilemedim...

balyanak86

BaZı DavaLar Mah$ere KaLıR!!
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2013
80
37
98
slm kızlar sizin fikirlerinize ihtiyacım var. Çalıştığım yerde bir cocuk var ve ben bu cocuğu beğeniyorum kendiside bunu biliyor.Gecen gün konusurken beni beğendiğini fakat bişey hissetmediğini ilk zamanda bişey hissederse sevgili olarak ilerleyebileceğini söyledi.Bende zamanla insanların birbirlerini seveceğini söyledim. Sizce öyle değil mi zamanla insanlar beğendikleri eğlendikleri kişileri sevemez mi?

Biri en bastan "bir sey hissetmiyorum" dediyse hayatta sevmez.
Zamanla birbirimizi severiz sen benimle sevgili ol en iyisi mesaji hos olmamis.

Beğeniyor fakat bişey hissetmiyor, belki ilerde sana karşı birşey hissederim diyor :KK53:
Bune be direk soğurdum ..

Bence senin beğendiğini bildiği için takılmak amaçlı konuşmuş.Aşk ısmarlama olmaz ki.

Yani diyor ki , keyfim gelince söylerim takılırız.
İlişki başlaması için illa kara sevda olmak zorunda değil.
Seni gerçekten beğeniyor olsa tanımak için bir çabası olurdu.
Dur bekle bana uyarsa başlarız taktiği yapmazdı.
Evet zamanla sevgi oluşabilir. Ama sendeki sevgi o gelene kadar bitebilir de
Buna nasıl bir çare bulacaksın?

Yani diyor ki , keyfim gelince söylerim takılırız.
İlişki başlaması için illa kara sevda olmak zorunda değil.
Seni gerçekten beğeniyor olsa tanımak için bir çabası olurdu.
Dur bekle bana uyarsa başlarız taktiği yapmazdı.
Evet zamanla sevgi oluşabilir. Ama sendeki sevgi o gelene kadar bitebilir de
Buna nasıl bir çare bulacaksın?
anlayamadığım bu zaten ben dikkatını cekerken karakter olarakda yakınken zaman geçirmemek... daha önce denemiş olmuomuş bende peki dedim dicek bişeyim yok cunku. elimden geldiğince uzak durmaya calışıorum ama başarısız olduğumda bi gercek:/

anlayamadığım bu zaten ben dikkatını cekerken karakter olarakda yakınken zaman geçirmemek... daha önce denemiş olmuomuş bende peki dedim dicek bişeyim yok cunku. elimden geldiğince uzak durmaya calışıorum ama başarısız olduğumda bi gercek:/

Boşver sallama derim.
Ondan tabiri caizse bir cacık olmaz

İlerde boşta kalırsam düşünürüm demiş.

Fazla açık sözlüymüş
Hissetmiyosa zorlama, hep peşinden koşan sen olursun

Sevmiyosa, beğendiğini neden dile getiriyor ki

Normal insanlar her beğendiğine, oo ben seni beğendim ama sevmedim mi diyor

Sevmiyosa, beğendiğini neden dile getiriyor ki

Normal insanlar her beğendiğine, oo ben seni beğendim ama sevmedim mi diyor
fiziksel olarak görünüşümü beğeniyor ve dikkatını cekiyor öle sanırım valla bende anlamadım madem ilgin alakn yok benim ilgim olduğunu biliosun neden uzak durmuosun sen bişey hissetmiosan kafamda deli sorular.....

fiziksel olarak görünüşümü beğeniyor ve dikkatını cekiyor öle sanırım valla bende anlamadım madem ilgin alakn yok benim ilgim olduğunu biliosun neden uzak durmuosun sen bişey hissetmiosan kafamda deli sorular.....

yani sonuçta insan birçok kişiyi beğenebilir ama, birçok kişiyi sevemez. açılmak için sevmek gerekir.

takılalım demiş resmen sana. ama şunu biliyorum ki sen kesin bu çocukla sevgili olucaksın ve sonunda üzüleceksin :D

Zamanla konuşarak sevebilir 2 insan birbirini evet.Ama ya diyelim sizle konuşurken birine aşık oldu ??
Daha kötü olmaz mı,boş verin ,unutun gitsin.

Zamanla konuşarak sevebilir 2 insan birbirini evet.Ama ya diyelim sizle konuşurken birine aşık oldu ??
Daha kötü olmaz mı,boş verin ,unutun gitsin.
böyle düşünürsek herkes için geçerli değil mi herkeste bir ihtimal var baskasına aşık olma gibi hayırlısı olsun ben sevgili olmak için direnmiyorum sadece söylediği saçma geliyor :/

slm kızlar sizin fikirlerinize ihtiyacım var. Çalıştığım yerde bir cocuk var ve ben bu cocuğu beğeniyorum kendiside bunu biliyor.Gecen gün konusurken beni beğendiğini fakat bişey hissetmediğini ilk zamanda bişey hissederse sevgili olarak ilerleyebileceğini söyledi.Bende zamanla insanların birbirlerini seveceğini söyledim. Sizce öyle değil mi zamanla insanlar beğendikleri eğlendikleri kişileri sevemez mi?
Belli olmaz
Benim esim de bana "ben hic evlenmeyi dusunmuyorum hayatimda evlilik asla olmayacak " demisti
Ahanda evliyiz

Dürüst davranmış valla çocuk tebrik ederim. Hoşsun ama banane demiş kısaca yok yere umutlandırma kendini.

Back
X