- 24 Ocak 2018
- 135
- 181
- 23
- Konu Sahibi 123pembehayal
-
Ben askerliği en çokta bu sebepten dolayı istiyorum. Kolejle görüştü sözleşme imzalayacak adam askerlik için konuşuruz demiş dediğiniz gibi iş var ama onun önünde de askerlik engelEvlilik icin bence de askerlik büyük engel.
Ilerde nasil birakip gitmeyi düşünüyor acaba?
Bir de askerlikten once is sorununu cozmelisiniz. Biriniz ozelde biriniz ücretli. Ikinizin de garantisi yok.
Nisanlin hep ucretli ogretmenlik yapmayi dusunmuyor herhalde degil mi?
Evlenmeyi oncelikle is meselesini hakkettikten sonra düşünün
Ben madem kafana takılıyor askere gitmeden söz yaparız dedim. Ama sanki ben askere gidicek mişim gibi ben araştırıp duruyorum bu canımı sıkıyor.Konu sade askerlikse.. kendi dusunup aradan cikarmasi lzm. Hem ne gerek var oncesinde ciddi adim atmaya..
O mesaj atıyo hiç bir şey olmamış gibi ama cevap vermek istemiyorum . Çünkü napmam gerektiğini bilmiyorum.Ustune gitme.
Mesaj da atma.
Biraz kafasini dinlesin.
İş konusunda önüne engel olduğu için hemen hallet diyorum. Beni oyaladığını düşünmüyorum. Ama böyle davranması dünkü hali üzdü benibence sizin daha zamanınız var. net bir işi bile yok arkadaşınızın. sizi oyaladığını düşünüyorsanız ayrılın uzatmayın.
bir de askere gideceği tarihi siz belirleyemezsiniz. bu tamamen ona ait bir karar. ha size evlenme teklifi eder siz de önce askerliğini yap diyebilirsiniz. ama bana pek evliliğe yatkın değil gibi geldi
İş konusunda önüne engel olduğu için hemen hallet diyorum. Beni oyaladığını düşünmüyorum. Ama böyle davranması dünkü hali üzdü beni
Yapma bunu.. evlensenizde herseyi bu sekilde bekleyecek sen kosturacaksin. Bi ekmegi cigneyip agizlarina vermiyozBen madem kafana takılıyor askere gitmeden söz yaparız dedim. Ama sanki ben askere gidicek mişim gibi ben araştırıp duruyorum bu canımı sıkıyor.
Bana sen dışarıdayken İçim rahat etmiyor ailenle olsan bile tedirgin oluyorum diyen kişi
Haklısınız.Evlilik gerçekten askerlikten sonra olmalı ama başlangıç için söz falanda yapılabilir.
Bu konularda çok ısrarcı olma belki askere gitmek istemiyordur yada bedelli çıkar diye bir ümidi vardır bilemiyorum.
Sen bu konulara biraz ara ver bir şeyler olsun istiyorsa o adım atmalı akışına bırak bu konuyu.
Sadece şunu bilsin mesela askere gitmeden evlenemeyiz ama söz nişan sorun değil sen ne zaman istersen o zaman bir daha ben bu konuyu sen açmadan açmıycam de ve hayatına bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?