Bilemiyorum...

StayStrong

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2012
167
64
98
Daha önce bir konu açmıştım tacize uğradığımla ilgili çok şükür kim olduğu tespit edildi de ekimde davam var ne nasıl olacak bilmiyorum her şey üst üste geldi bu sıralarda da çok bunaldım sınavlar falan okul bitmiyor yapamıyorum bütlere gireceğim içim sıkılıyor sanki yaptığım her şey anlamsız mutlu değilim olamıyorum çok şükür sağlığım yerinde ama olamıyorum zaten aldatıldığımı falan önceki konularda anlatmıştım bu yüzden kimseye güvenim yok mutlu olmak mutlu bir yuva kurmak istiyorum öncelikle okulumu bitirmem gerek ama yapamıyorum içim çok sıkılıyor.Namazımı bile kılmak istemiyorum sürekli sorgulamaya başladım hayatımı .

Bu hayata gelmek ister miydim niye geldim ki gelmesem daha iyiydi diye saçma salak şeyleri düşünmeye başladım ne yapacağımı bilemiyorum bütün arkadaşlarım nişanlı ya da evli görüyorum her gün fotolar falan tamam fotoğraflardan gerçekleri anlayamayız ama bakıyorum da ne bileyim herkes mutlu ama bana gelince olmuyor nedense mutlu olamıyorum.Hayatıma yeni birini sokmaya çalıştım nerede it kopuk şerefsiz varsa beni buldu.Bana o tarz kızlar gibi yaklaştılar öyle bunaldım ki bu durumdan kimse ciddi düşünmüyor işleri güçleri o
iğrendim kendimden hayattan ...

Başka şeylere yönelsem de içimde hep bi sıkıntı bir bıkkınlık aşamıyorum ne yapmalıyım bilemiyorum

Bunların hepsi bir sınav.
Okul 1 sene geçte olsa bitebilir.
Sizi inandıracak adam gibi bir adam da girebilir hayatınıza.
Şu an zor şeyler yaşıyorsunuz belli ama hiç birşey sonsuza dek değil. Yarın herşey çok farklı olabilir.
İçinizi karartmadan sadece hayırlısını dileyin.

Namazını kıl, Allaha tevekkül et. Bak ibadetten uzaklaştıkça için daha çok bulanır.
Bu yaşadıklarının vardır bir sebebi, herşey bir sınav herkes bu sınava tabi oluyor çeşitli şekillerde. Dua et yolundan da şaşma ve asla isyan etme. Bunları yazmamın ve senin bu konuyu açmanda bile var bir hayır.

Artik eskisi gibi degil saglam ceza alıyorlar insallah hakettiğini bulur o pislik.
Ibadetlerini sakin aksatma asil böyle zamanlarda ihtiyacın var ayrıca psikolojik olarak da yardim al
Herkesin sıkıntıya girdigi hayatin anlamını sorgulayacak derede agir imtihanlari oluyor ama gelip geçiyor inşallah mutlu olursun

Hayatını bir erkeğe endeksleme. Sen kendin bir bireysin. Böyle de hayat güzel. Enerjini düşürme. Kendini Mutlu edecek şeyler yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…