Bilen arkadaşlar bir bakıversin

jansettt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2010
94
14
48

Kızlar sizce 1 saat sonrası için bu görüntülerden umutlanmalımıyım?Kan testime 4 gün var.CADIARZU

canım tebrik ederim bencede bebiş geliyor :))

Ya adaege gerçektenmi ciddimisinnn.Tüylerim diken diken olduuuuu :) Seni öpebilirmiyim..Muccckkkkkkkkszemuszemus

gel ben de seni bir öpeyim o zaman kaydirigubbakcemile3

şimdiden tebrik ederim, 4 gün öncesinden böyle çıkarsa gitgide daha da koyulaşacak demektir. sen bir kan testi yaptır canım da onayla ama istersen yarın yap daha yüksek çıksın :)

Hulahop,uhde..Sizi seviyorum :) İnşallah öyledir ya :) İNŞALLLLAAAH..Çıldırabilirim her an :)

Tamam canım yaaa çok teşekkür ederim öğleden sonra gideceğim hemen :)

Janset bugün rüyamda başkasına ait bir gebelik testi görmüştüm çift çizgili, sana yorumlayayım mı şimdi :))
hayırlı olsun,inşallah kanda da görür derin bir ohh çekersin..inşallah o günleri tez zamanda yaşamak bizlere de nasip olur

Canımmmmm inşallah o benimdir :) İnşallah bebeğim benimledir.Şimdi doktoru aradım..Değerin düşükte olsa kanda belli olur bugün dedi..Evden çıkıyorum kan testimi yaptırmak için..Bana dualar edin..Nasipse hayırlıysa olur..Değilse kısmet..İnşallah sizinkilere seviniriz..

umutlanma canım arkadaşım benimde böyle çıkmıştı 8.günde başlamıştım bende tahil yapmaya yarım saat sonra sakın umutlanma herşey kan tahlilinde belli oluyor sakın benim yaşadıgımı sen yaşama canım arkadaşım sık dişini kan tahliline az kalmış yada için rahat etmiyosa git dr una inş kan tahlilinde iyi sonuç alırsın bebwegin seninledir arkadaşım

Son düzenleme:
valla ben ikinci çizgiyi gördüm,annesi hoşgeldin de bebişine:) ama daha da emin olmak için kan testi yaptır derim..

Son düzenleme:
Çift çizgili test göründe sırıtıyorum
Canım umarım umduğumuz doğru çıkar.GÜZEL HABERLERİ TEZ GETİR:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…