Eki Görüntüle 56022
Eki Görüntüle 56023
Kızlar sizce 1 saat sonrası için bu görüntülerden umutlanmalımıyım?Kan testime 4 gün var.CADIARZU
Arkadaşlaaarım canlarımmmm hepinize sonsuz teşekkür ederim...Hamileymişiiiiimmmm :)):lepi:
aa yeni gördüm kanda baktırdın mı canım ?
canım tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin. Rabbim bize de nasip eder inşallah.
Evet canımmmmmm..Sabahki resimlere arkadaşlarımın yorumundan sonra hemen öğleden sonra kendimi hastaneye attım..kan tahlili yapıldı..Doktor arkadaşım 2 saat sonra aradı :) tebrik etti.7.gün kan değeri 35. Beklediğimden fazla dedi..Yinede ultrasonu bekle dedi..İşte buna çıldırıyorum..Onu bekle bunu bekleeeee ben bugünü ne kadar bekledim biliyormusunuzzzz hamileyiiiiiiiiiiiimmmmm diye bile rahat rahat bağıramayacakmıyız yaaadelikafadulden hep bir koşul hep bir koşul ayollmaz:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
çok güzel canımm yaaa tebrik ederim.sonunakadar sağlıkla gitsin inş.canım hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
sağlıkla kucağına al inşallahhhhhhhhh
Arkadaşlaaarım canlarımmmm hepinize sonsuz teşekkür ederim...Hamileymişiiiiimmmm :)):lepi:
canım arkadaşımmmmm haykır bagır hamileyim diyeee tbr ederim inş sorusuz çok güzel hamilelik geçirir bebegini kucagına saglıklı bi şekilde alırsın ii yaaa hamişş haberleriiiçogalsın ben böyle güzel habelere sevinelimmm :teytey:sositososito
Canım benim çok teşekkür ederimmmmm.allah isteyen herkese versin,herkesin yüzünü güldürsün inşallah.
janset tebrik ederim canım gözünaydın çok sevindim rabbim sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin...hihoyyyt
tebrikler canım hihoyyythihoyyyt:teytey:
janset tebrikler :)) Allah tamamına erdirsin,cümlemize nasip etsin bu duyguyu..
bu kaçıncı denemen ilk mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?