Bilen arkadaşlar bir bakıversin

Arkadaşlaaarım canlarımmmm hepinize sonsuz teşekkür ederim...Hamileymişiiiiimmmm :)):lepi:

canım tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin. Rabbim bize de nasip eder inşallah.

aa yeni gördüm kanda baktırdın mı canım ?

Evet canımmmmmm..Sabahki resimlere arkadaşlarımın yorumundan sonra hemen öğleden sonra kendimi hastaneye attım..kan tahlili yapıldı..Doktor arkadaşım 2 saat sonra aradı :) tebrik etti.7.gün kan değeri 35. Beklediğimden fazla dedi..Yinede ultrasonu bekle dedi..İşte buna çıldırıyorum..Onu bekle bunu bekleeeee ben bugünü ne kadar bekledim biliyormusunuzzzz hamileyiiiiiiiiiiiimmmmm diye bile rahat rahat bağıramayacakmıyız yaaadelikafadulden hep bir koşul hep bir koşul ayol lmaz:

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
çok güzel canımm yaaa tebrik ederim.sonunakadar sağlıkla gitsin inş.canım hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
çok güzel canımm yaaa tebrik ederim.sonunakadar sağlıkla gitsin inş.canım hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

Sağolasın canım ..Seninkiside ,benimkiside,isteyen herkesinkide Sağlıkla olsun inşallah.kaydirigubbakcemile5

Arkadaşlaaarım canlarımmmm hepinize sonsuz teşekkür ederim...Hamileymişiiiiimmmm :)):lepi:

canım arkadaşımmmmm haykır bagır hamileyim diyeee tbr ederim inş sorusuz çok güzel hamilelik geçirir bebegini kucagına saglıklı bi şekilde alırsın ii yaaa hamişş haberleriiiçogalsın ben böyle güzel habelere sevinelimmm :teytey:sositososito

Canım benim çok teşekkür ederimmmmm.allah isteyen herkese versin,herkesin yüzünü güldürsün inşallah.

janset tebrik ederim canım gözünaydın çok sevindim rabbim sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin...hihoyyyt

janset tebrikler :)) Allah tamamına erdirsin,cümlemize nasip etsin bu duyguyu..
bu kaçıncı denemen ilk mi ?

janset tebrikler :)) Allah tamamına erdirsin,cümlemize nasip etsin bu duyguyu..
bu kaçıncı denemen ilk mi ?

Sağol Dilancım..Allah inşallah tamamına erdirir.İnşallah isteyen,bekleyen herkes bu duyguyu tadar..Bu benim ilk denememdi..Tam adından bile emin olamadıkları bir kiste sahiptim.<ama çikolata kisti ağır basıyordu..Yaşım dolayısıyla acele anne olmak istiyordum..6 senedir evliyim 32 yaşımdayım.1 sene korunmadık olmadı..İlk tedavimiz.Bugün transferimin 7.günüydü Blastokist transfer yapıldı..3.gününden beridir sabah akşam idrar testi yapıyorum.(Kim ne derse desin idrar testleri insanları negatifede alıştırıyor pozitifede..iyisiyle kötüsüyle birden bire şok olmaktan daha iyi..Ben yapılması taraftarıyım)Son iki testimde ikinci çizgiyi gördüm ve gerisi ilk sayfada belirttiğim şekilde gelişti :)ALLAHIMA BİN ŞÜKÜR oluverdi..Yarında ultrasonda kontrol etcez.İnşallah bir sorun olmaz.yerimseniben

blast transferler daha başarılı olduğu gibi; sonucu da daha çabuk belli oluyor..senin için çok sevindim :) mutluluğun daim olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…