- Konu Sahibi zedgeliGunler
-
Ben baya sıkıştırdım kirpikleri heralde ondan kırıldı(Ama daha kaliteli bişey almayı düşünüyorum kirpiklerim düzelince tekrar kullanacam ama daha dikkatli...Bana;badem yağı ve hint yağını karıştır boş bir rimel kutusuna boşalt sür dediler.sizce bi zararı olur mu?gerçi bitkisel old için zararı olacağını sanmıyorum.Ayrıca yorumlarınız için de çok teşekkür ederim.
Ya ben yanlış kullanımdan dolayı bu haldeyim yoksa düzgün kullansaydım hiçbişiy olmazdı...takma kirpik kullanmayı hiç düşünmedim ne kadara alınıyo kendimiz mi takıyoruz peki?akıllanmadım bir daha eziyet çekcem mi diyorsunuz :):) yazık etmeyin kirpiklerinize eğer uzarsa eskisi gibi bırakın dahada uğraşmayın illede uzun kıvrık kirpik diyosanız takma kirpik kullanın
Önerin için teşekkür ederim cnm ama ben rimel kullanmıyom,daha da beter olur fln.loreal in kirpik besleyici rimeli var ondan kullan
loreal renewal lash serum
fiyatı 24 lira
Renewal Lash Serum
benim kirpik problemim yok ama rimel yerine bunu kullanıyorum benimkileri bile uzattı
Evet bastırdım ama hiç bi acıma yoktu.Bi de benim kirpik makasımın bi tarafı tek naylonlu öteki taraf demir,ondan da olmuş olabilir mi?bende yılardır kullanıyorum kirpik makası ama kirpiklerim hiç kırılmadı ayrıcada çok ta güzel kıvırıyo. asıl takma kirpikleri ben beğenmiyorum hiç doğal durmuyo. badem yağı sürersen uzar bence ya da bi doktora da gidip danışabilirsin. acaba çok mu bastırdın ki yaparken
Evet bastırdım ama hiç bi acıma yoktu.Bi de benim kirpik makasımın bi tarafı tek naylonlu öteki taraf demir,ondan da olmuş olabilir mi?
Sağol cnmgeçmiş olsun bence bi daha asla makas kullanmayın((
Benimkinin aşağı kısmında sünger var ama yukarda demir var,sizin herikisi de süngerli mi peki?Ben de kirpik makası kullanıyorum. Benimkinin kıvıran yerinde yumuşak sünger var. Sanırım kirpiklerin zarar görmesini engelliyor.
Sanırım sizin kirpikleriniz hassas. Bence tekrar kullanmayın.
Kirpikleriniz için de üzülmeyin. Eski haline gelecektir. Bu süreci hızlandırmak istiyorsanız kirpiklerinizin ucuna çok az badem yağı sürün. Tüm kirpiğe sürmeyin çünkü göze kaçıyor. Göze kaçması çok zararlı.
Ya ben yanlış kullanımdan dolayı bu haldeyim yoksa düzgün kullansaydım hiçbişiy olmazdı...takma kirpik kullanmayı hiç düşünmedim ne kadara alınıyo kendimiz mi takıyoruz peki?
Benimkinin aşağı kısmında sünger var ama yukarda demir var,sizin herikisi de süngerli mi peki?
Vallla üzülmemek elde değil,zaten çok az kirpiğim var olanlar da gidincee
Badem yağı ve hint yağını karıştırıp bi tane boş rimek kutusuna koyup temiz rimel fırçasıyla sürmemi tavsiye ettiler,bu karışımı deniyeyim mi sizce?
Evet ben duydum bunu gözler yanıyomuş bulanıklaşıyomuş.Ama rimel fırçasıyla sürüldüğünde göze kaçmıyomuş daha iyiymiş.Bazıları kulak pamuğunu bu yağlara batırıp sürüyolar gözleri çok fena yanıyomuş.ben öle yapmıycam tabi.sen neyle sürüyon?peki bu yağları denemiş biri olarak kirpikleri çoğaltıyo mu yoksa uzatıyor mu?çok soru sordum heeYok benimki de sizinki gibi. Söylediğiniz karışımı lisede yapmıştım. Gece uyumadan rimel fırçasıyla sürüyordum. Sabah uyandığımda gözlerimde bir ağırlık oluyordu hep. İşe yaradı mı evet yaradı. Kirpiklerim uzadı ve gürleşti. Ama iki hafta kadar sonra gözlerimi hareket ettirirken çok ağrı oluyordu. Bir yere bakacaksam kafamı çeviriyordum GÖZLERİMİ değil!Gözlerime bir şey olacak diye çok korkmuştum. Yağları sürmeyi bıraktım. Üç dört gün sonra düzeldi.
Bu forumda bir bayan kirpiklere yağ sürülmesinin zararı olur mu diye sormuştu doktoruna. Doktor gözlerin kendini nemlendirdiğini, ama bu yağlar kullanılırsa göz içine kaçacağından gözün kendini nemlendirmesinin bozulacağını, gözlere zarar vereceğini söylemiş.
Ben bu yaz arada bir sürüyorum kirpiklerime yağı. O da çok az ve sadece kirpik uçlarına. Zaten kirpik diplerine iniyor. Tavsiyem, benim gibi kullanmanız. Gözlerimiz kirpiklerimizden çok daha değerli...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?