Bilen-duyan beri gelsin..

Pirayeeeee

..
Kayıtlı Üye
15 Mart 2012
1.297
3.424
358
Kızlar öğrenciyim son sınıfım o kadar ipin ucunu kaçırdım ki artık para denen şey elimde kalmadan hooppp kirası kredi kartı derken uçup gidiyor..
Bazı sebeplerden babamla konumuyorum para pul göndermyor oda ..
yani anlayacağınız benim çalışmam lazım ama öyle kafeye fln girmek istemiyorum..
ders calısmam lazım onlar sabahtan aksama calıstırıyolar part time calıstıranlarda para vermıyor malum..
Evlere temızlıge gıtmeye karar verdım..

Evet..Ne yapıyım çalışmk ayıp değil ya ama bunun için bir temizlik şirketiyle fln m konuşmam lazım bılmıyorum bilenler yol gösterebilir mi ?

Birde bunun dışında evlere iş gönderen firmalar var incik boncuk işi ama internetten bişey bulamadım doğru düzgün..Trabzonda yasıyorum yardıııımm ediiiinnn şu garibana

Calismak tabiki de ayip degil. Komsulara falan sorun onlar destekler. Ne okuyorsunjz ve Babaniz neden gondermiyor acaba?

Maliye bölümü okuyorum.. Babam bazı ailevi tartışmalar sonucu işte girmek istemiyorum..önceki konularımda ara ara bahsettım..
Komsularım öğrenci apartta çyasıyorum ama kımse yok ki sorabileceğim..

Hım haklısın çalışmak ayıp değil marketlerde part time reyon görevlisi olabilirsn bayilikler de part time çalışabilirsin anketcilik olablr .ne bileyim bunlar daha sna göre temizlik zor cnm network internet den iş yapabilirsin eltim gano exel kazanıyor araştır

Istanbul olsaydi tamam ama Trabzonda oturan bilen duyan muhakkak cikar. Kacinci sinifsiniz? Burs falan almiyor musunuz?

Istanbul olsaydi tamam ama Trabzonda oturan bilen duyan muhakkak cikar. Kacinci sinifsiniz? Burs falan almiyor musunuz?

alıyorum burs 300 lira 200 lirada başka bı yerden gelırım var gel gelelim babam parayı kesınce 370 lira kıra verıyorum zaten...nasıl gecıneyım bir ay

Seni çok iyi anlıyorum, ben de son sınıf öğrencisiyim ve maddi zorluklarla boğuşuyorum. Ben bir dönem kütüphanede çalıştım. Hem çalışma saatleri az oluyor hemde aldığın parayla az bucuk geçinebiliyorsun. Sende temizliğe gitmektense böyle bir yol denemez misin ? Çünkü o kadar yorucu bir işte derslerini aksatabilirsin. Okulun uzamasın birde..

teşekkür ederim.
zor biliyrum ama en azından günlük para gecıyor eline benım hemen bu sekılde kazanmam lazım para işte maalesef

Canım senınde Allah yardımcın olsun.. Kütüphaneye bi sorayım o zaman hemen. Ama hemen para gecmesı lazım elime işte gündeliğe gidersem aksamına alırım paramı diye düşünüyorum..

Himm haklisin ama baban da neden kesmis ki off.. kacinci yılın bu?

Son yılım canım.. Biticek artık babam erkek arkadaşımı öğrendiğinden beri konuşmuyor benımle ve sankı kız çocuğunun harçlığını kesme gibi bi lüksü varmış gibi göndermiyor para ... Allah görüyor karışık biraz işte.

Canım senınde Allah yardımcın olsun.. Kütüphaneye bi sorayım o zaman hemen. Ama hemen para gecmesı lazım elime işte gündeliğe gidersem aksamına alırım paramı diye düşünüyorum..
Marketlerde tanıtıma da gidebilirsin canım onlar da günlük veriyor. Arkadaşım okurken hafta sonlarında yada h.içi uygun olduğunda tanıtımlara gidiyordu.

Amin canım benim hepimizin, bütün öğrencilerin Allah yardımcısı olsun, öğrenci olmayan anlayamaz. Kütüphaneden para yatana kadar gönderebilecek kimsen yok mu ki, yanlış anlamada merak ettim

Amin canım benim hepimizin, bütün öğrencilerin Allah yardımcısı olsun, öğrenci olmayan anlayamaz. Kütüphaneden para yatana kadar gönderebilecek kimsen yok mu ki, yanlış anlamada merak ettim

Yok tatlım, her zaman bı ıhtıyacın olursa söyle dıyen akrabalarım var tabıy ki ama ben basımı dik tutmak istiyorum..
Babam para göndermiyor dıye ağlanmak istemiyorum kimseye... Ancak benden habersız yatırırlarsa öyle.. Yanı net her ay sabıt bısey yok.

O zaman kütüphane ile görüş bakalım. Alınırsan maaşın yatacak zamana kadar temizlik tarzı alternatif şeyler düşünürsün. Allah yardımcın olsun canım benim..

Stand hostesliği gibi birşey yapabilirsin aslında onlar genelde part time çalışırlar belli günler iş olur.Taşı sıksa suyunu çıkarırır cinsinden olanları canı gönülden tebrik ediyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…