Bilen-duyan beri gelsin..

Kızım korkma,senın bu hayatta sırtın yere gelmez,kac yasına geldık,bı söyle olamadık ya,market standları ıyı fıkır,ben de yapmıstım,haftasonları gıdıyosun ıkı gun çalışıp yaklaşık ıkı yuz tl alıyosun,sucuk falan tattırıyosun,Trabzon'da ne kadar bılmıyorum ama sanırım ordada günlüğü en az yetmıs seksen tldır,hatta boşsan haftaıcıde gıdersın

canım organizasyon firmalarıyla bir görüş derim hafta sonları garsonluğa gidebilirsin mesela ben çok gitmiştim.

Çalışmak kesinlikle ayıp değil, yurt dışında bir tanıdığım vardı, Türk değil kendisi yabancı, kız hem okuyor hemde hafta da 3 eve giderek parasını kazanıyordu. Eğer altından kalkabilirim dersen neden olmasın.

gece okuyorsan bence muhasebecinin yanına girebilirsin hem okuduğun bölümle ilgili kendini geliştirirsin hem de ayda 400 - 500 kazanırsın

Temizlik firmaları çok para kesiyor ama.
Benim bir tanıdığımı temizlik firması gönderiyor, kadına kalan para 60 TL falandı.
Yani düşün 120 TL günlük temizlik parası, firma yarısına çöküyor resmen.
Ama kıytırık kafelerde çalışmaktansa çok iyi düşünmüşssün.
Aynı yorgunluk, aldığın para çerez parası kafelerde.

Babana çok kızdım. Sen henüz öğrenci olarak onun sorumluluğundasın. Nasıl sana para göndermez ki?

Evlere temizliğe gitmen için ancak şirket üzerinden gidersin yoksa kimse öğrenci adamın temizliğine güvenip almaz bence evine.

Temizlik dışında neler yapabilirsin?

Ben tez yazmıştım mesela kendi bölümümden daha hafif bölümler için. Hem araştırmasını da ben yapmıştım, yazımını da..

Merhabalar ;
Benim kuzenimde hem çalışıyor hem okuyor.LCW de çalışıyor.Part time.Üstelikte baya iyi alıyor.Dene istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…