- 3 Aralık 2014
- 435
- 286
- 53
- Konu Sahibi Pirayeeeee
-
canım organizasyon firmalarıyla bir görüş derim hafta sonları garsonluğa gidebilirsin mesela ben çok gitmiştim.Kızlar öğrenciyim son sınıfım o kadar ipin ucunu kaçırdım ki artık para denen şey elimde kalmadan hooppp kirası kredi kartı derken uçup gidiyor..
Bazı sebeplerden babamla konumuyorum para pul göndermyor oda ..
yani anlayacağınız benim çalışmam lazım ama öyle kafeye fln girmek istemiyorum..
ders calısmam lazım onlar sabahtan aksama calıstırıyolar part time calıstıranlarda para vermıyor malum..
Evlere temızlıge gıtmeye karar verdım..
Evet..Ne yapıyım çalışmk ayıp değil ya ama bunun için bir temizlik şirketiyle fln m konuşmam lazım bılmıyorum bilenler yol gösterebilir mi ?
Birde bunun dışında evlere iş gönderen firmalar var incik boncuk işi ama internetten bişey bulamadım doğru düzgün..Trabzonda yasıyorum yardıııımm ediiiinnn şu garibana
Kızlar öğrenciyim son sınıfım o kadar ipin ucunu kaçırdım ki artık para denen şey elimde kalmadan hooppp kirası kredi kartı derken uçup gidiyor..
yani anlayacağınız benim çalışmam lazım ama öyle kafeye fln girmek istemiyorum..
ders calısmam lazım onlar sabahtan aksama calıstırıyolar part time calıstıranlarda para vermıyor malum..
Evet..Ne yapıyım çalışmk ayıp değil ya ama bunun için bir temizlik şirketiyle fln m konuşmam lazım bılmıyorum bilenler yol gösterebilir mi ?
Birde bunun dışında evlere iş gönderen firmalar var incik boncuk işi ama internetten bişey bulamadım doğru düzgün..Trabzonda yasıyorum yardıııımm ediiiinnn şu garibana
Babana çok kızdım. Sen henüz öğrenci olarak onun sorumluluğundasın. Nasıl sana para göndermez ki?Kızlar öğrenciyim son sınıfım o kadar ipin ucunu kaçırdım ki artık para denen şey elimde kalmadan hooppp kirası kredi kartı derken uçup gidiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?