Bilen-duyan beri gelsin..

İste onun için nereye basvurulucak bilmiyorum ben canım nereye başvurulur ki ?
Reklam ajansları.Ben bir dönem bursada çalıştım bu sektörde internetde bakabilirsin tanıtım stand yazan yerler olabilir. Tabi para konusunu başta konuşman gerekli çünkü bir çok tanıtım reklam firması ücret ödemede sıkıntı yaşatıyormuş.

çok teşekkür ederim canım bunu da araştırıcam İnşaallah..

Part time sadece hafta sonu calismayla ve belki bir gün de hafta içi calismayla ayda 400 500 kazanıyor. Bence kotu para değil aslında

alıyorum burs 300 lira 200 lirada başka bı yerden gelırım var gel gelelim babam parayı kesınce 370 lira kıra verıyorum zaten...nasıl gecıneyım bir ay
Öğrenciliği dibine kadar yaşamış biri olarak sana ilk tavsiyem ilk önce kaldığın yeri değiştirmen.
3-4 kişilik bir öğrenci evine çık, kira masrafın yarı yarıya düşer.
Okulun dibinde yaşamak zorunda değilsin, daha ucuz semtlere kayabilirsiniz ev için.
Ayrıca, evlere temizliğe gitmek ciddi anlamda yorar. Kafede çalışmaktan daha çok yorar. Part time çalıştıran bir kafede temizlik yapmaktan çok daha az yorulursun. Temizlik öyle kolay iş değil.

Part time sadece hafta sonu calismayla ve belki bir gün de hafta içi calismayla ayda 400 500 kazanıyor. Bence kotu para değil aslında

Öyle ama bizim burda part time dediğiniz süre yine 7-8 saat ama ve 3-4 gün çalışıyorsunuz. Ben bi iki gün gidebileceğim bi yer istemiştim.

alıyorum burs 300 lira 200 lirada başka bı yerden gelırım var gel gelelim babam parayı kesınce 370 lira kıra verıyorum zaten...nasıl gecıneyım bir ay

Sana asil koyan kira parasi anladigim kadariyla. Yurt ucreti ne kadar ? Mezun olman yakinsa yurda tasinmayi dusunur musun ? Ya da kirasi daha uygun bir yere , 3-4 kisilik bir eve?

Ev temizligi yapmak istiyorsan , temizlik sirketleri var onlara soyluyorsun, genelde gazetede ilanlari oluyor zaten, onlar seni gonderiyor. Kafede calismak bence de iyi fikir degil, part time dedikleri sabahtan aksama kadar calismak.

Annen bu ise ne diyor, babanin parayi kesmesine?

ben sıkıştıkça anketçilik yapmıştım kapı kapı dolaşarak bide benim okuduğum şehirde bağ bahçe tarla işleri çok fazla idi onlara giderdim çalışmak için ama temizlik işi bilmiyorum kii onu hiç denemedim. çevrenden tanıdıklarına bi sor bakalım yok mu orda yaşayan yerlilerden falan tanıdık onlar biliyorlardır.

Kızlar aparttan çıkamam sözleşmem var bilirsiniz.. Bu yıl burda olmak zorundayım ve zaten son yılım..
Annem bişey diyemiyor o işe girip bi iki ay gönderdi ama yaşı itibariyle istemedim ben ona apartımı daha ucuz söyledim göndermene gerek yok idare ediyorum dedim...
desteğiniz için çok sağolun araştırıcam yazdıklarınızı.

Ya aslinda garsonlukta part time calisma yok mu ya :/ veya bir magaza. Ikinci ogretim misin?
gündüz öğretim canım alttan dersim yok günde bi dersim var genelde bazı günler bos o yüzden e part time çalışamıyorum boş olduğum günler için calısmayı düşündüm.

Yok canım burda bi fındık toplamaya gidilir oda yazın çok kısa sürede olur. Teşekkür ederim cevabın için anketçilik de güzel fikir ama bunun içinde nereye basvurulcak bilmiyorum bu araştırırım.

gündüz öğretim canım alttan dersim yok günde bi dersim var genelde bazı günler bos o yüzden e part time çalışamıyorum boş olduğum günler için calısmayı düşündüm.

Evlere is bak o zaman canim. Akmasa da damlar. Seni rahatlatir. Disari cikmadan sicacik evinde calis derim. Veya bir kac ilkokul ogrencisi mat-ingilizce gibi ders versen?

Canım bende arattım bulamadım.. hala interneti kullanmayı bilmiyomuyum acaba :)
Çok teşekkür ederim.
Nası bulamadın be?
Site şunun gibi ilanlarla dolu.
http://www.unisbul.com/davet+cateri...ganizasyon+part+time+veri+giris+elemani-20556
Böyle üç beş iş yapsan kotarırsın kendini.
Ayrıca aparttan çıkabilirsin, biraz çeneye bakıyor sadece. İnip müdüre annemle babam boşanıyor, parayı artık ödeyemeyeceğim okulu da bırakıp memlekete dönüyorum diyerek ne yurtlardan çıktık biz. En kötü annenle konuşturursun, annene de durumu "daha ucuz bi yere geçebilmek için yardım et" diyerek izah edersin, sana uyum sağlar. bişey olmaz yani.

Eğer okulun kütüphanesini önerdiyseniz onun başvuruları bitti
Haftada on altı saat ayda 200 lira maaş veriyorlardi
Fakültenin sekreterine,dekan yardımcısına başvuruyorsun
Başvuru formu veriyorlar
Orada maddi durumunuz soruluyor

Maddi durumu kötü olan öğrencileri alıyorlar
Eğer gidip durumunu anlatırsan belki alırlar seni canım Allah yardımcın olsun
Tebrik ederim seni azminden dolayı

Canım ev işi Hiçte kolay değil.. Annem yarım gün gidiyordu ve ne kadar yorulduğunu ben bilirim. Part time çalışamam ders çalışacam diyorsun ama ev işine gidersen daha da zor. gittiğin kişi titiz de çıkarsa ozaman işler daha zorlaşır

kız evladı baba nasıl parasız bırakır ya hiç mi düşünmüyor bu kız nasıl para kazanacak diye ? enteresanmış gerçekten... çocuklara ders falan versen yada çocuk baksan hani akşamları bi yere gidecek ialenin çocuklarına gibi?

Ailevi sorunlar olunca evlat evlat olmaktan çıkıyor mu ki para göndermeyi kesiyor.
Maddi sıkıntı olsa anlarım da bu bir bahane değil. Şaşırdım doğrusu babana.
Trabzon'da işle ilgili bir fikrim yok ama umarım bulursun bir an önce bir iş.

Baban sevgilini öğrenince paranı kesmiş
Peki sevgilin bu durumda ne yapıyor?
Yani sana azıcık destek olabilir durumu varsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…