- 16 Nisan 2013
- 2.973
- 1.379
- 248
- Konu Sahibi Pirayeeeee
-
Reklam ajansları.Ben bir dönem bursada çalıştım bu sektörde internetde bakabilirsin tanıtım stand yazan yerler olabilir. Tabi para konusunu başta konuşman gerekli çünkü bir çok tanıtım reklam firması ücret ödemede sıkıntı yaşatıyormuş.İste onun için nereye basvurulucak bilmiyorum ben canım nereye başvurulur ki ?
Reklam ajansları.Ben bir dönem bursada çalıştım bu sektörde internetde bakabilirsin tanıtım stand yazan yerler olabilir. Tabi para konusunu başta konuşman gerekli çünkü bir çok tanıtım reklam firması ücret ödemede sıkıntı yaşatıyormuş.
Kızlar öğrenciyim son sınıfım o kadar ipin ucunu kaçırdım ki artık para denen şey elimde kalmadan hooppp kirası kredi kartı derken uçup gidiyor..
Bazı sebeplerden babamla konumuyorum para pul göndermyor oda ..
yani anlayacağınız benim çalışmam lazım ama öyle kafeye fln girmek istemiyorum..
ders calısmam lazım onlar sabahtan aksama calıstırıyolar part time calıstıranlarda para vermıyor malum..
Evlere temızlıge gıtmeye karar verdım..
Evet..Ne yapıyım çalışmk ayıp değil ya ama bunun için bir temizlik şirketiyle fln m konuşmam lazım bılmıyorum bilenler yol gösterebilir mi ?
Birde bunun dışında evlere iş gönderen firmalar var incik boncuk işi ama internetten bişey bulamadım doğru düzgün..Trabzonda yasıyorum yardıııımm ediiiinnn şu garibana
Öğrenciliği dibine kadar yaşamış biri olarak sana ilk tavsiyem ilk önce kaldığın yeri değiştirmen.alıyorum burs 300 lira 200 lirada başka bı yerden gelırım var gel gelelim babam parayı kesınce 370 lira kıra verıyorum zaten...nasıl gecıneyım bir ay
Part time sadece hafta sonu calismayla ve belki bir gün de hafta içi calismayla ayda 400 500 kazanıyor. Bence kotu para değil aslında
alıyorum burs 300 lira 200 lirada başka bı yerden gelırım var gel gelelim babam parayı kesınce 370 lira kıra verıyorum zaten...nasıl gecıneyım bir ay
ben sıkıştıkça anketçilik yapmıştım kapı kapı dolaşarak bide benim okuduğum şehirde bağ bahçe tarla işleri çok fazla idi onlara giderdim çalışmak için ama temizlik işi bilmiyorum kii onu hiç denemedim. çevrenden tanıdıklarına bi sor bakalım yok mu orda yaşayan yerlilerden falan tanıdık onlar biliyorlardır.Kızlar öğrenciyim son sınıfım o kadar ipin ucunu kaçırdım ki artık para denen şey elimde kalmadan hooppp kirası kredi kartı derken uçup gidiyor..
Bazı sebeplerden babamla konumuyorum para pul göndermyor oda ..
yani anlayacağınız benim çalışmam lazım ama öyle kafeye fln girmek istemiyorum..
ders calısmam lazım onlar sabahtan aksama calıstırıyolar part time calıstıranlarda para vermıyor malum..
Evlere temızlıge gıtmeye karar verdım..
Evet..Ne yapıyım çalışmk ayıp değil ya ama bunun için bir temizlik şirketiyle fln m konuşmam lazım bılmıyorum bilenler yol gösterebilir mi ?
Birde bunun dışında evlere iş gönderen firmalar var incik boncuk işi ama internetten bişey bulamadım doğru düzgün..Trabzonda yasıyorum yardıııımm ediiiinnn şu garibana
Sana asil koyan kira parasi anladigim kadariyla. Yurt ucreti ne kadar ? Mezun olman yakinsa yurda tasinmayi dusunur musun ? Ya da kirasi daha uygun bir yere , 3-4 kisilik bir eve?
Ev temizligi yapmak istiyorsan , temizlik sirketleri var onlara soyluyorsun, genelde gazetede ilanlari oluyor zaten, onlar seni gonderiyor. Kafede calismak bence de iyi fikir degil, part time dedikleri sabahtan aksama kadar calismak.
Annen bu ise ne diyor, babanin parayi kesmesine?
Öğrenciliği dibine kadar yaşamış biri olarak sana ilk tavsiyem ilk önce kaldığın yeri değiştirmen.
3-4 kişilik bir öğrenci evine çık, kira masrafın yarı yarıya düşer.
Okulun dibinde yaşamak zorunda değilsin, daha ucuz semtlere kayabilirsiniz ev için.
Ayrıca, evlere temizliğe gitmek ciddi anlamda yorar. Kafede çalışmaktan daha çok yorar. Part time çalıştıran bir kafede temizlik yapmaktan çok daha az yorulursun. Temizlik öyle kolay iş değil.
Konu sahipçim,
siteye girip şehri Trabzon olarak arattım ve çıkan tüm iş ilanları şöyle:
http://www.unisbul.com/part-time-fu...kelime+yaz%FDn%FDz&b=&c=&s=&i=75&f=&fs=&e=&n=
gündüz öğretim canım alttan dersim yok günde bi dersim var genelde bazı günler bos o yüzden e part time çalışamıyorum boş olduğum günler için calısmayı düşündüm.Ya aslinda garsonlukta part time calisma yok mu ya :/ veya bir magaza. Ikinci ogretim misin?
ben sıkıştıkça anketçilik yapmıştım kapı kapı dolaşarak bide benim okuduğum şehirde bağ bahçe tarla işleri çok fazla idi onlara giderdim çalışmak için ama temizlik işi bilmiyorum kii onu hiç denemedim. çevrenden tanıdıklarına bi sor bakalım yok mu orda yaşayan yerlilerden falan tanıdık onlar biliyorlardır.
gündüz öğretim canım alttan dersim yok günde bi dersim var genelde bazı günler bos o yüzden e part time çalışamıyorum boş olduğum günler için calısmayı düşündüm.
Nası bulamadın be?Canım bende arattım bulamadım.. hala interneti kullanmayı bilmiyomuyum acaba :)
Çok teşekkür ederim.
gündüz öğretim canım alttan dersim yok günde bi dersim var genelde bazı günler bos o yüzden e part time çalışamıyorum boş olduğum günler için calısmayı düşündüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?