Bilen, gören, duyan???

merallde

Guru
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2014
316
83
298
İstanbul
merhaba hanımlar
36-37 haftalık hamileyim
bebeğim ters ne yazıkki
internetten akapunktur tedavi ile bebeğin yüzde yetmişbeş oranda döndürülebildiğini okudum.
evde kendi kendine yapanlar falan varmış bazı bloglarda okudum.
ayak parmağı akapunktur tütsüsü ile ısıtarak falan yapılıyormuş. ancak bir video bulamadım nasıl yapıldığına dair.
yapan, bilen, gören, bana bir tavsiyede bulunacak olan varmı aranızda?
çok teşekkür ederim şimdiden.

merhaba hanımlar
36-37 haftalık hamileyim
bebeğim ters ne yazıkki
internetten akapunktur tedavi ile bebeğin yüzde yetmişbeş oranda döndürülebildiğini okudum.
ayak parmağı akapunktur tütsüsü ile ısıtarak falan yapılıyormuş. ancak bir video bulamadım nasıl yapıldığına dair.
Son ayına gelmişsin. Hiç böyle şeylere kalkışma. Bebeğine zarar verirsin. Tersse sezeryan olursun.

daha dönmesi zor bence,çünkü taktir edersinki avuç içi kadar yer ve masallah artık doguma cok az kalmış..
bence sezeryandan korkmayın,emın ol bebegın saglıklı olması senın istedigin sekılde dogum yapmandan daha önemli..
ona odaklan bence.hayırlı dogumlar ınsallah

daha dönmesi zor bence,çünkü taktir edersinki avuç içi kadar yer ve masallah artık doguma cok az kalmış..
bence sezeryandan korkmayın,emın ol bebegın saglıklı olması senın istedigin sekılde dogum yapmandan daha önemli..
ona odaklan bence.hayırlı dogumlar ınsallah

teşekkür ederim

merhaba hanımlar
36-37 haftalık hamileyim
bebeğim ters ne yazıkki
Hiç öyle şeylere girme. Benim 38 haftalikken dönmüştü bebeğim fakat ayağına kordon dolandığı için normal doğum yapamadım. İllaki normal doğum diye ısrar etme. Kuzenimin eşi de doğum anına kadar normal olan çocuk doğum yapacağı gece ters dönmüştü sezaryen olmak zorunda kaldı. Bırak herşey kendi doğalligi ile gitsin Allah korusun bebeğine bişey olsa acaba benim yüzümden mi oldu der kendini sorumlu tutarsın. Rahat bırak onu. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Normal doğum çok normal ve kolay ya :anne:
Tövbe tövbe

Back
X