Bilen var mı acaba?

-Piraye

Guru
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2015
19.381
12.402
298
İyi akşamlar kızlar
Aranızda burun ameliyatı olan var mı? Yada çevresinde burun ameliyatı olan biri? Burunda ki yamuk kemik düzeltilip şişen burun etine işlem yapılacak. Morluk şişlik herhangi bi dokunmada ağrı Vs kaç gün sürer? Çok ağrı oluyor mu? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

İlk bir kaç gün çok zor geçiyor agrı ve sızıntı seklınde kanama devam ediyor ama tampon çekilince rahatlıyorsun.

İlk bir kaç gün çok zor geçiyor agrı ve sızıntı seklınde kanama devam ediyor ama tampon çekilince rahatlıyorsun.
Kaç gün içinde çıkıyor tampon? Ve en ufak bi dokunmada çarpma da ağrı yapıyor mu mesela 15 günün sonunda

Ben degil ama erkek arkadasim olmus yaklasik 5 yil once biz o zaman daha tanismiyorduk fakat bahsetmisti ayrica gecen ayda tekrar kucuk bir operasyon gecirdi once burnundaki kemigi aldirmis goruntu icin degil sagligina tehdit ettigi icin gerek duymus bir resmini gostermisti korkutmak gibi olmasin gozlerinin alti mosmor gozleri gozukmeyecek kadar sisti gercekten cok sasirmistim zorlu bir surec olmus 1 aya kalmadan toparlamis ama gecen ayda nefes alamiyordu kucucuk bir operasyon gecirdi fakat tamponlarindan sikinti cekti tampon oldugu icin nefes alamiyordu ah canim benimm ya :)) Ama tamponlar ciktiktan sonra bir problem kalmadi birde merhem kullanmisti yanlis hatirlamiyorsam umarim yardimci olabilmisimdir :)

benim burnumdan kikirdak alindi, estetik mudahale olmadim. burun etlerim iceriden temizlendi. herhangi bir sisme - morarma yasamadim. ancak burun kemigine torpuleme yahut kirma yapilacak ise morarma oluyor.

Benimde erkek arkadasim olacak ve askerde şuan hastanede bi kaç gün yatacak tekrar askeriyeye dönmek zorunda kalacak herhangi bi çarpma dokunma sırasında çok ağrısı olur mu acaba. Onu merak ettim de. Çok teşekkür ederim

benim burnumdan kikirdak alindi, estetik mudahale olmadim. burun etlerim iceriden temizlendi. herhangi bir sisme - morarma yasamadim. ancak burun kemigine torpuleme yahut kirma yapilacak ise morarma oluyor.
Evet oluyor biliyorum da kaç gün sürüyor ve bu ağrılı dönem ne kadar sürüyor acaba

Yakın bir arkadasım oldu geçen sene. .
15 gün kadar şişlik morluk. .
1ay sonra falan normale döndü. .
Küçük kibar burun oldu şimdi. .

Kaç gün içinde çıkıyor tampon? Ve en ufak bi dokunmada çarpma da ağrı yapıyor mu mesela 15 günün sonunda
Benimkisi cuma oldum salı günü çıkardılar tamponu. Tampon cıkarırken çok korktum ama korktugum kadar olmadı sonra zaten rahatladı ama tabi hiç ben cok dıkkat ettım cunku dokunsam agrıyordu 1 ayın sonunda tamama iyileşti bu süreçte biraz dikkatli olmanız gerekiyor özellikle kimseye sarılıp öpmeyin o hatayı yaptım biliyorum

Yakın bir arkadasım oldu geçen sene. .
15 gün kadar şişlik morluk. .
1ay sonra falan normale döndü. .
Küçük kibar burun oldu şimdi. .
Estetik değil benim bahsettiğim ameliyat ama hemen hemen aynı zamanlarda iyileşir sanırım

Estetik değil benim bahsettiğim ameliyat ama hemen hemen aynı zamanlarda iyileşir sanırım

Onunda kemik büyük ve yamuktu. .
İstanbuldan gelen bir doktor yaptı. .
Geçmiş olsun şimdiden canım bnm ..

Anladım demekki arkadaşlardan uzak durulacak. Çok bir zamanı kalmadı ama yalnız olacak orda ve askeriye de olacak olması can sıkıcı biraz. Çok teşekkürler

Canım benımde esım askerden ızne gelıp yaptırıp gıtmıstı hatta zaten bu amelıyat ıcın ızın kullanmıstı burun kemıgıne bı ıslem uygulanacaksa cok zor oluyormus gozlerı mosmor olmustu tamponla rahat degıldı ve tamponu cıkarırlerken o bırden cektıklerındekı bosalmanın cok kotu oldugunu ,cok kanadıgını ve bırden hava gırınce beynım yerınden oynamıs gıbı oldu demstı sonrasında bı skntsını ysamadı ama

Ya aksilik gibi tezkere tarihine yakın olacak bunun için kaç gün izin verdiler veya veriyolar ki acaba? Askeriyede bi hafta on günü kalacak ve çok ağrısı olur mu acaba bilmiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…