Bilen var mı acaba?

Bence yaptırma doktora gittinmi herşeyde bir şey buluyorlar dikkat et bu konular da iyice araştır şişlik falan bu konuda da en iyi doktorun bilgilendirir

Canım eşim gelince sorym bı tam olarak nasıl ve ne sekılde kullanmıs ıznını yazıyım sana

Bence yaptırma doktora gittinmi herşeyde bir şey buluyorlar dikkat et bu konular da iyice araştır şişlik falan bu konuda da en iyi doktorun bilgilendirir
Ben değil erkek arkadasım olacak nefes almakta zorlanıyor mecbur yani öyle keyfi estetik gibi bi ameliyat değil

var dediğin ameliyatın tıpkısının aynısı komşu kızı yaptı
yapan cerrahın çok önemli olduğunu söylüyorlar
burun ameliyatlarının en zor ameliyatlardan biri olduğunu yerine oturtmanın çok zor olduğunu da
şişlik ve morluk bir hafta çok uzun gidiyor
buruna epey bir süre zarar gelmemesi gerekiyor

Yaklaşık 3-4 sene önce oldum. Plastik cerrahta olmuştu ameliyatım hiç ağrım sızım olmadı şükür. Kanamam filanda olmadı. Hatta benim ağrı eşiğim çok düşüktür, bundan korktuğum için hep erteledim ama inan ahh bile demedim. Bir hafta alçıda kaldı burnum, benim tenim normalde de hassas olduğu için morluklarım biraz uzun zaman aldı geçmesi. Şişlik ilk 3-4 gün diye hatırlıyorum. Sonrasında hiç bir şeyim olmadı. Eşim kbb de olmuş. Onun ameliyat sonrası müthiş zorlu geçmiş, kanaması, ağrısı çok olmuş.

Devlet Hastanesinde olmayı düşünüyor erkek arkadaşım daha mı sıkıntılı olur o zaman

Ay benimkide devlet hastanesinde olacak zor geçecek o zaman

Ben değil erkek arkadasım olacak nefes almakta zorlanıyor mecbur yani öyle keyfi estetik gibi bi ameliyat değil
İzmirde iyi doktorlar var diyorlar bide işin kötüsü kaşınıyormuş ameliyattan sonra hapşurup öksürme olmucakmış öyle demişti arkadaş

Benim nişanlım olmuştu, morarma vs hiç olmadı ama ağrısı çok olmuştu. Aylarca dokundurtmadı hatta..

İzmirde iyi doktorlar var diyorlar bide işin kötüsü kaşınıyormuş ameliyattan sonra hapşurup öksürme olmucakmış öyle demişti arkadaş
Kırklarelinde olacak ordaki doktor nasıl bilmiyorum ertele biraz diyorum ama ertelerse kalır o öyle yaptırmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…