canım neden ikinci düşüğünü yaptınn.çook geçmiş olsun.çok zor gercekten.
ya benim adetler pek düzensizdi.bilmiyorumki nezaman adet olurum(
kızlar 15gün önce düşük yaptım.değerim düşe düşe 30lara geldi.suan belki dahada düşmüştür.size bişey soracağım.benim kanamamda lekelnmemde bitti.değerim sıfırlanmadan tekrar çocuk düşünebilirmiyim.beklemek istemiyorum.zaten gebeliğim çok erkendi.4..5 haftalık felan.korunmama gerek yok okuduğum kadarıyla.ama değerimin sıfırlanmasını beklemem gerekmi.:2:
canım senin bebeğin kaç haftalıktı.biliyorum çok zor yasadım ama ömrünü yazmamış Allahım.inşallah birdaha yasamayız.bizde bigün bebeklerimizi alırız kucağımız
kızlar zaten ben tedavi ile hamile kaldım.metformin kullandım pkos hastası oluyorum.6ay bu ilacı kullandım hamile kaLDIM.öncesinde de bayaa istemiştik.o yüzden korunmak istemiyorum.kesesi daka olmadğı için kimyasal oluyor galiba.doktorla konuşmadım.sizin tavsiyeniz nedir kızlar.kanamam bitti 1hafta oldu.adet olmadım daha.beklemek istemiyorum.çünkü istediğimde olmadı ki çocuğum.ya birde pkoslu olduğum içn düşük riskim fazla.off.inşallah birdaha yasamam.sizlerin fikri ne.korunmasam olurmu
sehir dısındayım doktora gitme imkanım yok.sadece burdaki arkadasların fikirlerini alıyorum.tecrübeli belkide benim gibi olan vardır diye soruyorummm.............
slm kızlar ben de iki ay önce bi düşük yaptım ama benimki boş gebelikti... kimyasal gebeliği de ilk kez duyuyorum nasıl bişey bilgi verir misiniz ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?