bilen varmı????düşük yaptım

Esra3229

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2011
255
0
46
Ordu
kızlar 15gün önce düşük yaptım.değerim düşe düşe 30lara geldi.suan belki dahada düşmüştür.size bişey soracağım.benim kanamamda lekelnmemde bitti.değerim sıfırlanmadan tekrar çocuk düşünebilirmiyim.beklemek istemiyorum.zaten gebeliğim çok erkendi.4..5 haftalık felan.korunmama gerek yok okuduğum kadarıyla.ama değerimin sıfırlanmasını beklemem gerekmi.:2:

önceliklen gecmis olsun Allah bidaha yasatmasin bende bi hafta önce ikinci düsügümü yaptim sen ilk adet olmani bekle rahmin toparlansin

canım neden ikinci düşüğünü yaptınn.çook geçmiş olsun.çok zor gercekten.
ya benim adetler pek düzensizdi.bilmiyorumki nezaman adet olurum:((

canım neden ikinci düşüğünü yaptınn.çook geçmiş olsun.çok zor gercekten.
ya benim adetler pek düzensizdi.bilmiyorumki nezaman adet olurum:((

saol cnm bilmiyom nedenini arastirma yapilcak bisi cikacakmi bakalim ins kötü bisey cikmaz yoruldum artik 7ay icinde oldu bitti hersey ilk bebegim mayista dogcakti olmadi ikinciside aralikta dogcakti gecen pazar kaybettim kalbi durdu :14::14::14: adetlerin düzensizse kürtajdan sonra tam düzensiz olur benim 28günde bir di hep kürtajdan sonra cok düzensiz oldu hep gec geldi

canım senin bebeğin kaç haftalıktı.biliyorum çok zor yasadım ama ömrünü yazmamış Allahım.inşallah birdaha yasamayız.bizde bigün bebeklerimizi alırız kucağımız:43:

kızlar 15gün önce düşük yaptım.değerim düşe düşe 30lara geldi.suan belki dahada düşmüştür.size bişey soracağım.benim kanamamda lekelnmemde bitti.değerim sıfırlanmadan tekrar çocuk düşünebilirmiyim.beklemek istemiyorum.zaten gebeliğim çok erkendi.4..5 haftalık felan.korunmama gerek yok okuduğum kadarıyla.ama değerimin sıfırlanmasını beklemem gerekmi.:2:

Sanırım biyokimyasal gebelik geçirmişsin geçmiş olsun.
Zaten 30a gerileyen değer birkaç gün içerisinde sıfırlanır, merak etme.
Korunmaya da gerek yok. Doktorlar kimyasal gebelikte yaşanan düşükten sonra adet gecikmesi olmaz diyor ama benim bir hafta kadar gecikmişti adetlerim...
İnşallah tez zamanda kavuşursun bebeğine

:43::59::59::58:kızlar zaten ben tedavi ile hamile kaldım.metformin kullandım pkos hastası oluyorum.6ay bu ilacı kullandım hamile kaLDIM.öncesinde de bayaa istemiştik.o yüzden korunmak istemiyorum.kesesi daka olmadğı için kimyasal oluyor galiba.doktorla konuşmadım.sizin tavsiyeniz nedir kızlar.kanamam bitti 1hafta oldu.adet olmadım daha.beklemek istemiyorum.çünkü istediğimde olmadı ki çocuğum.ya birde pkoslu olduğum içn düşük riskim fazla.off.inşallah birdaha yasamam.sizlerin fikri ne.korunmasam olurmu

:43::59::59::58:kızlar zaten ben tedavi ile hamile kaldım.metformin kullandım pkos hastası oluyorum.6ay bu ilacı kullandım hamile kaLDIM.öncesinde de bayaa istemiştik.o yüzden korunmak istemiyorum.kesesi daka olmadğı için kimyasal oluyor galiba.doktorla konuşmadım.sizin tavsiyeniz nedir kızlar.kanamam bitti 1hafta oldu.adet olmadım daha.beklemek istemiyorum.çünkü istediğimde olmadı ki çocuğum.ya birde pkoslu olduğum içn düşük riskim fazla.off.inşallah birdaha yasamam.sizlerin fikri ne.korunmasam olurmu

Kese oluşmamışsa ve kürtajsız düşük yaptıysan, korunmana gerek olmuyor canım. Kimyasal gebelik bu. Ben de yaşadım, 7 Ocak’ta düştü bebeğim demek Rabbim ömür vermemiş.
Ama Allahın izniyle yine hamile kalabilirsin. Bir de şu açıdan bak demek gebe kalabiliyorsun.
Bir de kimyasal gebeliklerin ardından kısa zamanda yeni gebelik geliyor. İnşallah senin de öyle olur.
Rabbim tüm arayanlara hayırlı nesiller lütfensin…

Bu kadar önemli bir konuda buradan nasıl tavsiye alacaksınız ki?

Yapmanız gereken doktorla konuşmak değil mi?

İnşallah en güzel zamanda alırsınız yavrunuzu kucağınıza...

sehir dısındayım doktora gitme imkanım yok.sadece burdaki arkadasların fikirlerini alıyorum.tecrübeli belkide benim gibi olan vardır diye soruyorummm.............:68:

sehir dısındayım doktora gitme imkanım yok.sadece burdaki arkadasların fikirlerini alıyorum.tecrübeli belkide benim gibi olan vardır diye soruyorummm.............:68:

Canim merak etme,kimyasal gebelik yasadim bende agustosta..degerim 5.haftada 47 ye düstü sonra 3-4 gün icinde regl oldum..sonraki reglimde 28. gün geldi..degerler en gec 2 haftada sifirlaniyor..kimyasal yasayip diger ay ki reglini olmadan tekrar hamile kalanlar var..üzme kendini,korunmanada gerek yok,cünkü bir operasyon gecirmemisin...Umarim en kisa zamanda saglikli bir gebelik yasar,cocugun kavusursun,tabi hepimiz icin dileklerim..

canım bende bugün adet oldum.1hafta önce 30 olan değerim acaba suan adet olunca sıfırlanmışmıdır.canım iyi dileklerin ve moral verdiğin için çok sağol.insallah sennde sağlıklı bir bebeğin olurda kucağına alırsın.insallah banada nasip olur.çook istiyorum.ALLAHIM NASİP ETSİN HEPİMİZE:68:

slm kızlar ben de iki ay önce bi düşük yaptım ama benimki boş gebelikti... kimyasal gebeliği de ilk kez duyuyorum nasıl bişey bilgi verir misiniz ....

bende 2gun önce dusuk yaptım 6+6lıktı bebegım.. allahtan kurtaja gerek gormedi doktor cunku kendılınden dusmustu.. doktor bana 3ay korunacaksınız dedi.. eylülü bekleyecegım ıkıncı hamılelıgımı rıske atamam..bebegıme tekrar bısey olsun istemem..bence sende sabret.. pazardan karpuz almıyosun sonucta canından bı can olusacak ve bence riske atma

slm kızlar ben de iki ay önce bi düşük yaptım ama benimki boş gebelikti... kimyasal gebeliği de ilk kez duyuyorum nasıl bişey bilgi verir misiniz ....

Öncelikle hepinize çok geçmiş olsun Rabbim bi daha yaşatmasın...Canım kimyasal gebelikte yumurta ve sperm birleşiyo ama rahim içine tam yerleşemiyo...b-hcg hormonu salgılıyo ama tam tutunamadığı için düşük bi değer oluyo ve sonunda da düşükle sonuçlanıyo...bunu aslında bi çok kadın yaşar ama bilemez...Adeti 3-5 gün geçer öyle kanaması başlar...ben 1 erken doğum,1 düşük 3 de kimyasal gebelik geçirdim :85: Son düşüğüm 6 martta oldu ve 76 gün sürdü kanamam...20 mayıs da bitti çok şükür...Rabbim yar ve yardımcımız olsun inş...

bende mayısın ikisinde düşük yaptım boş gebelikti.daha adet görmedim.kürtaj olacağım gün, birgün öncesinden kanama başladı kendi düştü.bana doktor hiç korunma dedi.zor hamile kaldığım için.ben dörtbuçuk yıl sonra ilk defa hamile kalmıştım.2010 da iki defada aşılama yapılmıştı.inşallah tekrar hamile kalırım en kısa sürede.RABBİM hepimizin yar ve yardımcısı olsun.bol bebişlerimiz olsun.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Back
X