Bilen Varsa Buyursun

Fsamur

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2017
8
0
1
Merabalar yeni üyeyim arkadaşım yok evet belki inanmazsnz yok eşim brakmyr bnde size sorum olacaktı yardimci olursaniz sevinirim 3 aylik evliyim çocuk istiyor esim ben bi istiyorum bi istemiyorum korkuyorum çünkü bazi sebeplerden dolayi neyse 3 aylik evliyim 2 ay duzenli adet oldum bu günü saymazsak iki gun sonra hasta olucam her adet olmadan bir hafta oncesi yuzumde bi sivilce cikardi bu sefer cikmadi bu bisey degil tabi ilk defa bu kadar hayatımda bu son zamanlar kasklarmda fena agri var ama sol taraf tek adetim agrili geciyor cinsel ilişkide agri ara sira var sizce enfeksiyon mu kist mi hamilemiyim hepsine gitmekten korkyrm

Bunu ancak doktor muayene ederek öğrenebilir.
Kaldı ki biz hiç bilemeyiz.
Bu anlattığınız semptomlar bir çok farklı nedenden kaynaklanıyor olabilir.

iyi de nerden bilelim? ben de regl olmadan önce cinsel ilişkide ağrı duyuyordum gittim hiçbir şey çıkmadı. diğerleri hakkında yorum yapamam en sağlıklı bilgiyi doktordan alırsınız.

Hayır canim kimi kime karostirayim anlamadm

Korunmak için kocanızdan izin beklemiyorsunuz umarım saglık ocağından bu konuda yardım alabilirsin. Neden resmi nikahınız yok
Ortalik felan karistrdigim yok ( bazilari oyle desede evimiz ayri yerde s.ocagi adresimiz burfa degil o yuzden gdemyrm

Sadece imam nikah 18i doldurmamstm
acelen ne o zaman daha 18 olmamışsın ne kocaymış okuman gereken yerde evlenmişsin resmi nikahın bile yok imam nikahlı olsan ne olur şuan kocan resmi yok diye herşey yapar yani kusura bakmada
EDİT:şuan 20 yaşındasın hala mı yok ?

acelen ne o zaman daha 18 olmamışsın ne kocaymış okuman gereken yerde evlenmişsin resmi nikahın bile yok imam nikahlı olsan ne olur şuan kocan resmi yok diye herşey yapar yani kusura bakmada
inanin bilmediginiz cok sey var ama cok guzel soylemissiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…