Çıkartıyorlar o sıkıntı değil gayri meşru çocuklara bile kimlik çıkıyor artık baba sahipleniyor benim çocuğum diyorvalla hayat senin ama sana söylim acele etme çocuk için resmi nikah yoksa kimlik nasıl çıkartcan çocuk olduğunda
Kacmadim aile zaten 15 yasindan vereceklerdi baskasina bende 17 de baska akrabaya tamam dedim sonra sorunlar sorunlar sorunlar 2.5 yildir cocuk zaten yok 1.5.yil korundum esim bosaldi ama ben yapmadim oyle oyle oyle simdide sizlerle paylasmak istedim cok terslendim üzüldüm bunavalla hayat senin ama sana söylim acele etme çocuk için resmi nikah yoksa kimlik nasıl çıkartcan çocuk olduğunda
3 aylık evliyim demistinKacmadim aile zaten 15 yasindan vereceklerdi baskasina bende 17 de baska akrabaya tamam dedim sonra sorunlar sorunlar sorunlar 2.5 yildir cocuk zaten yok 1.5.yil korundum esim bosaldi ama ben yapmadim oyle oyle oyle simdide sizlerle paylasmak istedim cok terslendim üzüldüm buna
Kacmadim aile zaten 15 yasindan vereceklerdi baskasina bende 17 de baska akrabaya tamam dedim sonra sorunlar sorunlar sorunlar 2.5 yildir cocuk zaten yok 1.5.yil korundum esim bosaldi ama ben yapmadim oyle oyle oyle simdide sizlerle paylasmak istedim cok terslendim üzüldüm buna
Ama seninde hatan var erken yaşta evlilik nikah yok bebek diyosun ayrıca 3 aylık evliyim dedin şimdi sene diyosun ben anlamadım zatenKacmadim aile zaten 15 yasindan vereceklerdi baskasina bende 17 de baska akrabaya tamam dedim sonra sorunlar sorunlar sorunlar 2.5 yildir cocuk zaten yok 1.5.yil korundum esim bosaldi ama ben yapmadim oyle oyle oyle simdide sizlerle paylasmak istedim cok terslendim üzüldüm buna
yanlış anlamada ailen ne geri kafalı 15 yaşında evlendirmek ne ya çocuksun sen daha oyun oynaman okuman lazım Allahım şu zihniyetleri yok etKacmadim aile zaten 15 yasindan vereceklerdi baskasina bende 17 de baska akrabaya tamam dedim sonra sorunlar sorunlar sorunlar 2.5 yildir cocuk zaten yok 1.5.yil korundum esim bosaldi ama ben yapmadim oyle oyle oyle simdide sizlerle paylasmak istedim cok terslendim üzüldüm buna
bu doktora gitmenize engel değil.
Resmi nikahiniz mı yok. O zaman niye evlendiniz, bir de niye çocuk ?????
yanlış oldu sanırım :)
Ailenin imzasi ile kiyiliyo resmi nikah soylemediler mi sana? Bi de korunmuyomussun ee ben mi korkcam her aySadece imam nikah 18i doldurmamstm
Anlamak için soruyoruzinanin bilmediginiz cok sey var ama cok guzel soylemissiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?