Bilen Varsa Buyursun

Birazdan bi kahve icer falina bakarim.az bekle sirani

Resmi nikah olmaması sevismene engel değil ama çocuk yapmana engel. Adam yarın ben sıkıldım boş ol dese elini kolunu sallaya sallaya gider karnında bebekle kalırsın ortada.

Yaşın çok küçük o yüzden ağır eleştiri yapmak istemiyorum, yetiştigin aileyi, eğitim seviyeni, seni buna mecbur bırakan şeyleri bilmiyoruz. Tek anladığım çok çaresizsin ve en küçük yanlış karar seni daha da çaresiz yapacak. O yüzden çocuk yapma konusunda kararsızligini netlestir, SAKIN YAPMA.

şurda yarınki sınavda hoca ne soracak diye düşüneceğin yaşta nelerle uğraşıyorsun.

Resmi nikah olmayinca esiniz olmuyor adam,sevgiliniz oluyor. Sevgilinizin olmasi ayip bir sey degil ki neden cekiniyorsunuz doktordan? Resit degilseniz de sevgiliniz cezasini cekmeli ayrica,cocuk istismarina girer bu

Üç aylık evlisin ve eşin arkadaşlarınla görüşmene izin vermiyor. Bu ciddi bir sorun bunu çözmeden çocuk yapma derim. Çözmüş olsan da bence üç ay evli olmak çocuk için çok erken. Birbirinizi tanıyın iyice. Bol bol gezin. Tadını çıkarın evliliğinizin biraz

Sağlık ocaklarından korunma ile ilgili bilgi alin. Misafir olarak sadece kimliğinizle muayene olabilirsiniz. Yaşınız genç resmi nikahız yok. Resmi olarak nikahlanana kadar çocuk sahibi olmayın. Çocuğunuzu ve kendi geleceğinizi düşünün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…