• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilenler Bilir!!Bana kızdınız ama...

Hala “neden böyle davranıyor olabilir?” diye soruyorsun. Ayrılmak istiyor.

Bunu sordum eğer böyle bir düşüncn varsa diye yok olsa direk zaten söylerim bunu yapmam ikimize de dedi
İnsan bazen karşısındakini kırmak istemiyor. Yeterince cesareti yok “ayrılmak istiyorum” veya “sevmiyorum” demeye. Bazı insanlar reddetmeyi veya “hayır” demeyi beceremez.

Yeni olduğu için ilişki vazgecilmeyecek kadar yoğun sevgisi olduğunu düşünmüyorum.İlgi mevzusunada gelince evet aramızda hep bu konu vardı ama çoğunlukla hep bu şekilde sürdü
Cok mu sevgi ve ilgiye acsin ki bir parca sevgi ilgi icin aramak istemeyen adami neden aramiyorsun bir sey mi oldu diye diye bogmussun. O aramadikca sen aramissin. Yeni bir iliski ilerleyemeden ne hale gelmis. Bosver gitsin. Seni seven birisi illaki olacaktir. Zorla da olmazki.

Bayanlar mrb size daha öncede erkek arkadaşımla olanlari anlatmıştım ve hatta birçoğunuzda beni suçladı.Ama ben o olaylardan sonra olayları akışına bıraktım ve de o eski arama yazma vs.o muhabbetleri yapmadım zamana bıraktım onu sıkıp bunaltmamak adına.Ve biz bu olaylardan sonra görüştük bir kere( farklı illerde olduğumuz için sık gorusemiyoruz)Neyse dediğim gibi gorusmede falan hersey normaldi.Yuzyuzeyken neden bu şekilde davrandığını sordum oda bana hayatı çok hızlı yaşadığını (yani iş ve sürekli çevresindekilerin sorunlarıyla ilgilenmekten)ve yorulduğunu biraz durulması gerektiğini söyledi.Hatta su cümleyi kullandı ruhum bedeninden hızlı yaşıyor ve bundan dolayı beynim dolu biraz kendime gelmem lazım dedi.Neyse üzerine gitmemek için tamam dedim .Sonrasında ama bunun bu ilgisiz tavırları giderek arttı ve bazen ben yazmadığım zaman hiç yazmaz oldu aramamaya başladı aradığımda hep bir yerde hep bir işi ve bir dakikalık kısa konuşmalar falan.Vede iki gün önce hastaydim onu bilmesine rağmen ertesi gün yine aramadı.Neyse dedim ki kendime gece nobetteydi çok yoğundu çıkınca uyuya falan kalmıştır diye kendi kendime kılıflar uydurdum.Sonra yine ben aradım napiyosun falan bu yoğunluğundan falan bahsetti dedim canın mi sıkkın neden böylesine benimle ilgili mi bir sorun var iliskimizle ilgili diye sordum .Oda hayır senlik bir durum yok tüm sorun benimle ilgili kafamı toparlayamiyorum bir türlü değişik bir zamandan geçiyorum(bir hafta sonra da ailevi önemli bir mahkemeleri var)su süreç bir geçsin kafamı toparlamak istiyorum dedi.Bende peki ya ben dedim senlik bişey yok ben biraz kendimi dinlemeliyim falan dedi bende neden benden kaciyorsun ulasamiyorum sana falan dedim buda kaçma değil sadece biraz ben arayayim seni ben yazayım ben merak edeyim gerekirse üç gün beş gün sonra arayayim ama özlemi hissedeyim yalnızlığın kötü yanlarını göreyim falan dedi.Bende dedim ki ya biz sonuçta uzun yıllardır sevgili değiliz böyle birşeyi neden istiyorsun başlangıçta yani bir tur ara vermek mi istiyorsun anlam veremiyorum dedim hayır ara vermek değil sadece yapmacık cümleler kurmak istemiyorum vede dediğim gibi gerekirse üç beş yada birgün sonra ben ozleyeyim falan dedi.Anlayış göster lütfen dedi bende bişey diyemedim.Onu seviyorum bitirmek istemiyorum.Sizce ne yapmam gerekir nasıl davranmaliyim.O neden böyle davranıyor olabilir.
O sana ne yapacagini açık açık soylemis daha ne yapacam diyosun adamın yakasini birakacan adam yanlız kalmak istiyo okdr bunaltmissin ki biraz kafasını dinleyip hayatinin neresinde olduğunu anlamaya calisiyo eğer ona izin verirsen ya seni sevdigini anlayip sana daha sıkı sarilcak yada sevmedigini anlayip bu iliskiyi bitircek aslında ne acı herşey bı erkegin kararına bağlı oysa ilişki çift taraflı yaşanır siz basaramamissiniz çünkü fazlaca bağlı yaklasmissiniz bu tutumunuza bu olur yada olmaz bilemem ama evlendiginizde kocanizi bezdirip onu kendinizden uzaklastirirsiniz yapmayın herkesin kendinde yanlız bı yani vardir oraya girmeye calismayin

Cok mu sevgi ve ilgiye acsin ki bir parca sevgi ilgi icin aramak istemeyen adami neden aramiyorsun bir sey mi oldu diye diye bogmussun. O aramadikca sen aramissin. Yeni bir iliski ilerleyemeden ne hale gelmis. Bosver gitsin. Seni seven birisi illaki olacaktir. Zorla da olmazki.
Geri düzeltilemez mi yani bir yolu yok mu artık?

O sana ne yapacagini açık açık soylemis daha ne yapacam diyosun adamın yakasini birakacan adam yanlız kalmak istiyo okdr bunaltmissin ki biraz kafasını dinleyip hayatinin neresinde olduğunu anlamaya calisiyo eğer ona izin verirsen ya seni sevdigini anlayip sana daha sıkı sarilcak yada sevmedigini anlayip bu iliskiyi bitircek aslında ne acı herşey bı erkegin kararına bağlı oysa ilişki çift taraflı yaşanır siz basaramamissiniz çünkü fazlaca bağlı yaklasmissiniz bu tutumunuza bu olur yada olmaz bilemem ama evlendiginizde kocanizi bezdirip onu kendinizden uzaklastirirsiniz yapmayın herkesin kendinde yanlız bı yani vardir oraya girmeye calismayin
İnanın bu tepkiyi verecek kadar bunaltacak bişey yapmadım

Bayanlar mrb size daha öncede erkek arkadaşımla olanlari anlatmıştım ve hatta birçoğunuzda beni suçladı.Ama ben o olaylardan sonra olayları akışına bıraktım ve de o eski arama yazma vs.o muhabbetleri yapmadım zamana bıraktım onu sıkıp bunaltmamak adına.Ve biz bu olaylardan sonra görüştük bir kere( farklı illerde olduğumuz için sık gorusemiyoruz)Neyse dediğim gibi gorusmede falan hersey normaldi.Yuzyuzeyken neden bu şekilde davrandığını sordum oda bana hayatı çok hızlı yaşadığını (yani iş ve sürekli çevresindekilerin sorunlarıyla ilgilenmekten)ve yorulduğunu biraz durulması gerektiğini söyledi.Hatta su cümleyi kullandı ruhum bedeninden hızlı yaşıyor ve bundan dolayı beynim dolu biraz kendime gelmem lazım dedi.Neyse üzerine gitmemek için tamam dedim .Sonrasında ama bunun bu ilgisiz tavırları giderek arttı ve bazen ben yazmadığım zaman hiç yazmaz oldu aramamaya başladı aradığımda hep bir yerde hep bir işi ve bir dakikalık kısa konuşmalar falan.Vede iki gün önce hastaydim onu bilmesine rağmen ertesi gün yine aramadı.Neyse dedim ki kendime gece nobetteydi çok yoğundu çıkınca uyuya falan kalmıştır diye kendi kendime kılıflar uydurdum.Sonra yine ben aradım napiyosun falan bu yoğunluğundan falan bahsetti dedim canın mi sıkkın neden böylesine benimle ilgili mi bir sorun var iliskimizle ilgili diye sordum .Oda hayır senlik bir durum yok tüm sorun benimle ilgili kafamı toparlayamiyorum bir türlü değişik bir zamandan geçiyorum(bir hafta sonra da ailevi önemli bir mahkemeleri var)su süreç bir geçsin kafamı toparlamak istiyorum dedi.Bende peki ya ben dedim senlik bişey yok ben biraz kendimi dinlemeliyim falan dedi bende neden benden kaciyorsun ulasamiyorum sana falan dedim buda kaçma değil sadece biraz ben arayayim seni ben yazayım ben merak edeyim gerekirse üç gün beş gün sonra arayayim ama özlemi hissedeyim yalnızlığın kötü yanlarını göreyim falan dedi.Bende dedim ki ya biz sonuçta uzun yıllardır sevgili değiliz böyle birşeyi neden istiyorsun başlangıçta yani bir tur ara vermek mi istiyorsun anlam veremiyorum dedim hayır ara vermek değil sadece yapmacık cümleler kurmak istemiyorum vede dediğim gibi gerekirse üç beş yada birgün sonra ben ozleyeyim falan dedi.Anlayış göster lütfen dedi bende bişey diyemedim.Onu seviyorum bitirmek istemiyorum.Sizce ne yapmam gerekir nasıl davranmaliyim.O neden böyle davranıyor olabilir.
Senden ne sekilde ayrilcagini plnlari kuruyo .... arama bitirrr zaten sen aramzsan oda bitircekkk sen nasil sevdiginden ariosun isinde olsa yognda olsa aratsin cnki sewiosun burdan anlaa...

Tek çaren ortadan kaybolmak bi süre. Ama bu süreyi sen belirleyeceksin o değil.10 gün 15 gün ulaşacak kanal bırakma sana.
Döndüğünde ya tamamen bitmiş olacak ya da sevdiğini anlamış.
Kumar yani:KK14:

Ya ulaşmamak çok cazip geliyor adam yüz vermeyince daha çekici hale geliyor dünyada başka erkek mi yok zaten adam bu halini görünce seni daha çok sallamaz bilinmeyen seyler cekici olur

Al işte bi takıntılı bağımlı daha...
Uzun ilişki olsa anlayabilirim ama zaten kısaymış...Biz şimdi burda ne desek boş, sen gerçekleri değil bi tane mucize çözüm önerisi istiyorsun...Geri döndürme taktiği istiyorsun..

Önce şunu bi anla, bu adamın seni istememesi senle ilgili bi durum değil. Büyük ihtimal birinin peşinde şu anda. Senin değerini bilecek biri değil ki neden hırslanıyorsun...

Ya ah bi kendinize değer verseniz kızlar...Beni istemeyeni ben hiç istemem güle güle deyip şak diye kesip atabilseniz, hayatınıza yeni aşkları davet edebilseniz o zaman görürdünüz gidenlerin de nasıl geri geldiğini...O zaman da bi kere gittin sevseydin gitmezdin artık dönmem diyebilseniz...

Benim bugüne kadar gördüğüm gitmek isteyeni asla ve asla yolundan döndürmeye çalışmayacaksın hemem tamam deyip sen de sırtını döneceksin...Noluyor desin bi izin ver yani...Sürekli arıyorsun neyin var bilmemne. Adamda hava olmuş 1500, saçma sapan laflarla sana üstünlük taslıyor, egosu her aradığında biraz daha şişiyor, seni merak etmesine bile fırsat yok sürekli yakasındasın...Ne kadar çekici olabilirsin şu halinle? Ve neden bu kadar takıntı haline getiriliyor bi erkek bi kıza ilgisini kestiğinde?

Bırak kafasını toplasın artık ne kafaysa ama sözde topladığında sen aynı yerde olma...Hayatında kolayca elde ettiğin şeyleri bi düşün bir de binbir zorlukla zarzor sahip olduğun bişeyi düşün. Hangisini aman muhafaza edeyim aman kaybetmeyeyim zaten zor ele geçirdim diye düşünürsün?

Kolay olma...

Bundan yılllaaar yılllöar önce bir sevgilim vardı. Ailemin haberi vardı. Çünkü 4 yıllık bir ilişkiydi. İlgisizlik başkadı. Bir süre sonra aynı sizin sevgilinizin söylediği şeyleri söyledi bana.. Biraz kafamı dinlemek istiyorum. Sorun senlik değil.. Falan bla bla bla....... Bir süre görüşmeyelim dedi.. İyi dedim ama içim içimi yiyordu.. Bir gün aradım ve pattttttt...! Adam kendine sevgili yapmış iş yerinden..! Kız açtı telefonu.. Sen kimsin dedim.. Ben x in sevgilisiyim dedi.. Nr zamandır birliktesiniz dedim.. 2 aydır dedi.. Yani adam sızlanmaya başladığı sıralarda zaten hayatına başka birinş sokma derdindeymiş.. Demem o ki salacaksın defolsun gitsin.. Bu tiplerin peşinden gidince bir tarafları kalkıyor.. Ortak bir arkadaşımıza zamanında sinope den ayrılmayı isityorum ama o be çok seviyor.. Çok üzülür yapamam.. Demiş:) Allaaaam ben bunu duyunca gülme kıyamet.. Resmen popomla gülmüştüm.. Siz de aramayın bakın çıkacak kokusu..

Back
X