- 3 Kasım 2017
- 202
- 43
- 18
- Konu Sahibi HazalHazall
MalesefBi insan bırak ben ozleyeyim diyorsa ben sevmediğini düşünürdüm..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MalesefBi insan bırak ben ozleyeyim diyorsa ben sevmediğini düşünürdüm..
Üzücü de olsa gerçek olan bu galiba ne yazıkki
22Kac yasindasiniz?
Haklısınızİnsanlar en başından kendisini belli ediyor kabullenmek çok zor evet ama inanın sevgiyi başka birinde de bulabilirsiniz
Bunu sordum eğer böyle bir düşüncn varsa diye yok olsa direk zaten söylerim bunu yapmam ikimize de dediHala “neden böyle davranıyor olabilir?” diye soruyorsun. Ayrılmak istiyor.
İnsan bazen karşısındakini kırmak istemiyor. Yeterince cesareti yok “ayrılmak istiyorum” veya “sevmiyorum” demeye. Bazı insanlar reddetmeyi veya “hayır” demeyi beceremez.Bunu sordum eğer böyle bir düşüncn varsa diye yok olsa direk zaten söylerim bunu yapmam ikimize de dedi
Cok mu sevgi ve ilgiye acsin ki bir parca sevgi ilgi icin aramak istemeyen adami neden aramiyorsun bir sey mi oldu diye diye bogmussun. O aramadikca sen aramissin. Yeni bir iliski ilerleyemeden ne hale gelmis. Bosver gitsin. Seni seven birisi illaki olacaktir. Zorla da olmazki.Yeni olduğu için ilişki vazgecilmeyecek kadar yoğun sevgisi olduğunu düşünmüyorum.İlgi mevzusunada gelince evet aramızda hep bu konu vardı ama çoğunlukla hep bu şekilde sürdü
O sana ne yapacagini açık açık soylemis daha ne yapacam diyosun adamın yakasini birakacan adam yanlız kalmak istiyo okdr bunaltmissin ki biraz kafasını dinleyip hayatinin neresinde olduğunu anlamaya calisiyo eğer ona izin verirsen ya seni sevdigini anlayip sana daha sıkı sarilcak yada sevmedigini anlayip bu iliskiyi bitircek aslında ne acı herşey bı erkegin kararına bağlı oysa ilişki çift taraflı yaşanır siz basaramamissiniz çünkü fazlaca bağlı yaklasmissiniz bu tutumunuza bu olur yada olmaz bilemem ama evlendiginizde kocanizi bezdirip onu kendinizden uzaklastirirsiniz yapmayın herkesin kendinde yanlız bı yani vardir oraya girmeye calismayinBayanlar mrb size daha öncede erkek arkadaşımla olanlari anlatmıştım ve hatta birçoğunuzda beni suçladı.Ama ben o olaylardan sonra olayları akışına bıraktım ve de o eski arama yazma vs.o muhabbetleri yapmadım zamana bıraktım onu sıkıp bunaltmamak adına.Ve biz bu olaylardan sonra görüştük bir kere( farklı illerde olduğumuz için sık gorusemiyoruz)Neyse dediğim gibi gorusmede falan hersey normaldi.Yuzyuzeyken neden bu şekilde davrandığını sordum oda bana hayatı çok hızlı yaşadığını (yani iş ve sürekli çevresindekilerin sorunlarıyla ilgilenmekten)ve yorulduğunu biraz durulması gerektiğini söyledi.Hatta su cümleyi kullandı ruhum bedeninden hızlı yaşıyor ve bundan dolayı beynim dolu biraz kendime gelmem lazım dedi.Neyse üzerine gitmemek için tamam dedim .Sonrasında ama bunun bu ilgisiz tavırları giderek arttı ve bazen ben yazmadığım zaman hiç yazmaz oldu aramamaya başladı aradığımda hep bir yerde hep bir işi ve bir dakikalık kısa konuşmalar falan.Vede iki gün önce hastaydim onu bilmesine rağmen ertesi gün yine aramadı.Neyse dedim ki kendime gece nobetteydi çok yoğundu çıkınca uyuya falan kalmıştır diye kendi kendime kılıflar uydurdum.Sonra yine ben aradım napiyosun falan bu yoğunluğundan falan bahsetti dedim canın mi sıkkın neden böylesine benimle ilgili mi bir sorun var iliskimizle ilgili diye sordum .Oda hayır senlik bir durum yok tüm sorun benimle ilgili kafamı toparlayamiyorum bir türlü değişik bir zamandan geçiyorum(bir hafta sonra da ailevi önemli bir mahkemeleri var)su süreç bir geçsin kafamı toparlamak istiyorum dedi.Bende peki ya ben dedim senlik bişey yok ben biraz kendimi dinlemeliyim falan dedi bende neden benden kaciyorsun ulasamiyorum sana falan dedim buda kaçma değil sadece biraz ben arayayim seni ben yazayım ben merak edeyim gerekirse üç gün beş gün sonra arayayim ama özlemi hissedeyim yalnızlığın kötü yanlarını göreyim falan dedi.Bende dedim ki ya biz sonuçta uzun yıllardır sevgili değiliz böyle birşeyi neden istiyorsun başlangıçta yani bir tur ara vermek mi istiyorsun anlam veremiyorum dedim hayır ara vermek değil sadece yapmacık cümleler kurmak istemiyorum vede dediğim gibi gerekirse üç beş yada birgün sonra ben ozleyeyim falan dedi.Anlayış göster lütfen dedi bende bişey diyemedim.Onu seviyorum bitirmek istemiyorum.Sizce ne yapmam gerekir nasıl davranmaliyim.O neden böyle davranıyor olabilir.
Haklısınızİnsan bazen karşısındakini kırmak istemiyor. Yeterince cesareti yok “ayrılmak istiyorum” veya “sevmiyorum” demeye. Bazı insanlar reddetmeyi veya “hayır” demeyi beceremez.
Geri düzeltilemez mi yani bir yolu yok mu artık?Cok mu sevgi ve ilgiye acsin ki bir parca sevgi ilgi icin aramak istemeyen adami neden aramiyorsun bir sey mi oldu diye diye bogmussun. O aramadikca sen aramissin. Yeni bir iliski ilerleyemeden ne hale gelmis. Bosver gitsin. Seni seven birisi illaki olacaktir. Zorla da olmazki.
İnanın bu tepkiyi verecek kadar bunaltacak bişey yapmadımO sana ne yapacagini açık açık soylemis daha ne yapacam diyosun adamın yakasini birakacan adam yanlız kalmak istiyo okdr bunaltmissin ki biraz kafasını dinleyip hayatinin neresinde olduğunu anlamaya calisiyo eğer ona izin verirsen ya seni sevdigini anlayip sana daha sıkı sarilcak yada sevmedigini anlayip bu iliskiyi bitircek aslında ne acı herşey bı erkegin kararına bağlı oysa ilişki çift taraflı yaşanır siz basaramamissiniz çünkü fazlaca bağlı yaklasmissiniz bu tutumunuza bu olur yada olmaz bilemem ama evlendiginizde kocanizi bezdirip onu kendinizden uzaklastirirsiniz yapmayın herkesin kendinde yanlız bı yani vardir oraya girmeye calismayin
Sorun sende değil bende , özlersem ararım demiş , kafamı toplamam lazım demiş daha ne desin Klasik kaçış sözleri bunlar . Yani artık rahatsız etme huzur ver demiş .Peki nasıl davranmaliyim ona
Senden ne sekilde ayrilcagini plnlari kuruyo .... arama bitirrr zaten sen aramzsan oda bitircekkk sen nasil sevdiginden ariosun isinde olsa yognda olsa aratsin cnki sewiosun burdan anlaa...Bayanlar mrb size daha öncede erkek arkadaşımla olanlari anlatmıştım ve hatta birçoğunuzda beni suçladı.Ama ben o olaylardan sonra olayları akışına bıraktım ve de o eski arama yazma vs.o muhabbetleri yapmadım zamana bıraktım onu sıkıp bunaltmamak adına.Ve biz bu olaylardan sonra görüştük bir kere( farklı illerde olduğumuz için sık gorusemiyoruz)Neyse dediğim gibi gorusmede falan hersey normaldi.Yuzyuzeyken neden bu şekilde davrandığını sordum oda bana hayatı çok hızlı yaşadığını (yani iş ve sürekli çevresindekilerin sorunlarıyla ilgilenmekten)ve yorulduğunu biraz durulması gerektiğini söyledi.Hatta su cümleyi kullandı ruhum bedeninden hızlı yaşıyor ve bundan dolayı beynim dolu biraz kendime gelmem lazım dedi.Neyse üzerine gitmemek için tamam dedim .Sonrasında ama bunun bu ilgisiz tavırları giderek arttı ve bazen ben yazmadığım zaman hiç yazmaz oldu aramamaya başladı aradığımda hep bir yerde hep bir işi ve bir dakikalık kısa konuşmalar falan.Vede iki gün önce hastaydim onu bilmesine rağmen ertesi gün yine aramadı.Neyse dedim ki kendime gece nobetteydi çok yoğundu çıkınca uyuya falan kalmıştır diye kendi kendime kılıflar uydurdum.Sonra yine ben aradım napiyosun falan bu yoğunluğundan falan bahsetti dedim canın mi sıkkın neden böylesine benimle ilgili mi bir sorun var iliskimizle ilgili diye sordum .Oda hayır senlik bir durum yok tüm sorun benimle ilgili kafamı toparlayamiyorum bir türlü değişik bir zamandan geçiyorum(bir hafta sonra da ailevi önemli bir mahkemeleri var)su süreç bir geçsin kafamı toparlamak istiyorum dedi.Bende peki ya ben dedim senlik bişey yok ben biraz kendimi dinlemeliyim falan dedi bende neden benden kaciyorsun ulasamiyorum sana falan dedim buda kaçma değil sadece biraz ben arayayim seni ben yazayım ben merak edeyim gerekirse üç gün beş gün sonra arayayim ama özlemi hissedeyim yalnızlığın kötü yanlarını göreyim falan dedi.Bende dedim ki ya biz sonuçta uzun yıllardır sevgili değiliz böyle birşeyi neden istiyorsun başlangıçta yani bir tur ara vermek mi istiyorsun anlam veremiyorum dedim hayır ara vermek değil sadece yapmacık cümleler kurmak istemiyorum vede dediğim gibi gerekirse üç beş yada birgün sonra ben ozleyeyim falan dedi.Anlayış göster lütfen dedi bende bişey diyemedim.Onu seviyorum bitirmek istemiyorum.Sizce ne yapmam gerekir nasıl davranmaliyim.O neden böyle davranıyor olabilir.