Bilerek doğum gününü unutmuş havası yapan ve kutlamayan ve sizden hoşlandıgını bildiğiniz bir erkek Bunu neden yapar amaçı nedir?

Adamı hasta etme mi dedi? Yaktın beni mi dedi? Bunlar kıro erkeklerin agalarına söylediği laflar yalnız bence daha ziyade siz bayaaaa hoşlanmış gibi duruyorsunuz. Doğumgününüzü kutlamayınca bu kadar bozulma nedeniniz bu. Bir de her mesajda kolay lokma değilim yazmanıza gerek yok ikna olduk o kısma tamam

Ohoooo dedi

Oooo dedim

Okey dedi

Okey dedim

Kapattı

Yanı bir şey yok olmayan bir şeyden zaten bir şey olmaz
Bana umrumda degilsin yani bak dogum gününde aradım kutlamadım havası veriyor ama 8-9 aydır peşimde ben ona öyle catlatım diye o öyle davranıyor ama amaçı ne ne geçiçek eline

Aklıma çocuklar duymasın da ki adamı hasta etme emineee repliği geliyor.
Hüseyin de çok severdi Emine' sini.

Sırf sana kendini kötü hissettirmek için çabalamış birinin sizden hoşlandığını düşündürecek o çaresizlik neden?
Yaş alırken biraz da büyüyün olur mu?
Nice yaşlara.
Ama neden ki? 8-9 aydır peşimde ben ona istediğini vermiyorum diye böyle egosunu tatmin etmeye calışıyor bence yani bana bak umrumda değilsin diyor

Emine en azından o lafları aşk belirtisi görmüyodu adam konu sahibine her an satırla dalacak gibi cümleler kuruyor. Konu sahibi 8-9 aydır peşimde diyor.

Bana umrumda degilsin yani bak dogum gününde aradım kutlamadım havası veriyor ama 8-9 aydır peşimde ben ona öyle catlatım diye o öyle davranıyor ama amaçı ne ne geçiçek eline
Bunu biliyorsan farkındaysan eline bir şey gecirtme fırsat verme

kendi kendine debelenir sobra pes eder

bunu yazma nedenim şu o bana bukadar belli ederken ben hep geri cekiliyorum ya diyelim bir iyi oluyorum sonra geri cekiliyorum buda onu delirtiyor en son açık açık iştr adamı hasta etme dedi şimdide bence o öcü benden alıyor banada o hissi yaşatmak istiyor sence?

Sen yüz vermediğin için ego yaptı. Simdi o atağa geçti ve seni ezmeye, takmamaya çalışıyor. Kafan karışsın istiyor, "Bu çocuk peşimdeydi, niye bıraktı? Madem ilgili neden kutlamadı?" diye düşünmeni istiyor. Hiççç takma. Her zamanki gibi davran. Kutlamadı diye trip de atma, ondan beklentin olduğunu hissetmesin. İyice gıcık olacak sana ama hak etti şu an. Bu tarz erkeklerin tek amacı, avlanmak. İstediğini verme ona

Siz 8-9 aydır sizden hoşlandığını düşündüğünüz bir erkeğin bu kadar süre boyunca size açılmamasını tuhaf bulmuyor musunuz? Eee bunla mı uğraşacaksınız?
Ben gerçekten hoşlanan bir erkeğin asla 8-9 ay bekleyeceğinii düşünmüyorum. Uzak durulması gereken bir erkek bence.

Ama neden? Bu oyunu bilerek yapıyor farkındayım açaba ona istediğini vermediğim içinmi bana sen benim umrumda değilsin havasımı yaratmaya calışıyor?

Ama bunu neden yaptı yani bu manipulasyona ve oyunun açacı ne bununla ne elde edicek amaç ne?

Ama neden ki? 8-9 aydır peşimde ben ona istediğini vermiyorum diye böyle egosunu tatmin etmeye calışıyor bence yani bana bak umrumda değilsin diyor
Her defasında aynı şeyleri yazmak yormadı mı? Amaç ne bence gayet farkındasın.

Bu adamla sağlıklı bir ilişki yürütemezsin, alacağını alıp yoluna bakacak iğrenç bir mahlukat türü bu.

Sorun da sizde zaten adamın gerçekten umurunda değilsiniz.
Peşinizde olduğunu düşündüren ne oldu?
Şu yukarıda okuduğum bazı talihsiz cümleler var "adamı hasta etme" şeklinde.
Bunlar değildir umarım.
Peşinde olan kişi, nefretini değil sevdiğini belli edecek şeyler yapar.
Onun sizden hoşlandığı yok, siz hoşlanan tarafsınız ve o nedenle yaptığı bu sçma sapan şeyleri kur zannediyorsunuz maalesef.

Bunu biliyorsan farkındaysan eline bir şey gecirtme fırsat verme

kendi kendine debelenir sobra pes eder
o bana bukadar belli ederken ben hep geri cekiliyorum ya diyelim bir iyi oluyorum sonra geri cekiliyorum buda onu delirtiyor en son açık açık işte adamı hasta etme dedi şimdide bence o öcü benden alıyor banada o hissi yaşatmak istiyor sence? Bunu doğum günümde yapması bile onun aklında egosunu nasıl kırmışsam bunu gösteriyor aslında beni düşündügünü

Her defasında aynı şeyleri yazmak yormadı mı? Amaç ne bence gayet farkındasın.

Bu adamla sağlıklı bir ilişki yürütemezsin, alacağını alıp yoluna bakacak iğrenç bir mahlukat türü bu.
Yani beni kullanıp atmak isityor bunu yapamadıgı içinde şuan böyle yaparak benden öçünü alıyor bunu demek istiyorsun dimi

Benzer bir erkekle tanıştım. Aylarca oda ilgisini belli etti ama açılmadı. Oyun oynuyor sevgisi ilgisi yok heyecan arıyor. Bende sizin yaptığınız hatayı yaptım anlam yükledim ve sonunda acı çeken önemsenmeyen ben oldum. Size tavsiyem seviyor ilgili kafasından bir an çnce çıkın. Bu adam size çok zarar verecek dengenizi bozacak. Bitirin kafanızda yok sayın numarasını da silin mümkünse

Kopyala yapıştır güzel güzel.

Yahu adam adam değil haysiyetsiz uzak durman lazım uzak..

Cok uzun hikaye gayete umrumdayım beni arzuladıgının da farkındayım bugün bu yaptıgıda nedeni şuydu bence ben ona yüz verip umut verip geri cekiliyorum ya buda onu delirtiyor oda bu şekilde bak umrumda değilsin gibi öçünü alıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…