Bilerek doğum gününü unutmuş havası yapan ve kutlamayan ve sizden hoşlandıgını bildiğiniz bir erkek Bunu neden yapar amaçı nedir?

Ben napıcam bana ciddi anlamında kafa lazım
Hangi konuda ne yapacaksınız?
Özür çiçeği yollaması konusunda mı fikir verelim yoksa sizi duvardan duvara çarpıp hiçbir şeyin sizin gördüğünüz gibi olmadığına sizi zorla ikna mı edelim?

Hediye almamak

Adamın amaç belli, alamayacağını anlayınca tırın tırın gidiyor. Ne ara bu kadar önemseyip bağlandın ki ??
Adamın amaç belli, alamayacağını anlayınca tırın tırın gidiyor. Ne ara bu kadar önemseyip bağlandın ki ??
Tırın tırın nereye gidiyor? Daha açık yazsan yani benden istediğin alamayınca napmaya calışıyor? Ne bilim bağlanma degilde hoşlanma diyelim

Ona istediğini verebilecek kadınlara gidiyor tabi ki..
Gitsin? Benimle neden böyle uğraşıyor ozaman? Biri yazmışki seni umursamıyor sence umursamayan adam 1 hafta bekleyip düşünüp edip plan kurup doğum gününde yapıcam diyip böyle uğraşırmı ego için? Bukadar kafa yorar mı?

Ona istediğini verebilecek kadınlara gidiyor tabi ki..
Gitsin? Benimle neden böyle uğraşıyor ozaman? Biri yazmışki seni umursamıyor sence umursamayan adam 1 hafta bekleyip düşünüp edip plan kurup doğum gününde yapıcam diyip böyle uğraşırmı ego için? Bukadar kafa yorar mı
Adam sizinle dangır dungur konuşuyor, bunu da diyebilir neden demesin? Hasta etme demesi hoşunuza gitmiş şaka gibisiniya

Ya adam onu şaka olarak söyledi y ao an şaka yapıyorduk komiklikle şiveyle dedi yazdığım için detylı vermiyorum hey allahım ya yoksa öyle hep öyle bişey diyen briis değil ben anladım şunu demek istedi herşeyi yaptım senin için benim için geröekten cok yardımcı oluyor iş konusunda hani sende artık uzatma ne istiyorsun hasta oldum gibi yaptı herşeyi böyle toxic algılamayın şakacı birisi herkese şaka yapan sempatik biriis sandıgınız gibi böyle hayda huyda birisi degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…