- 4 Eylül 2014
- 1.991
- 8.999
- 358
tamda bilerek dogum günümü bekledi ve o gün akşama dogru beni enerjik birşekilde arayıp oo napıyorsun dedi
O ne demek?Ya bu adamın sizle alakalı bizden az bilgisi olabilir mi?
Hangi konuda ne yapacaksınız?Ben napıcam bana ciddi anlamında kafa lazım
Adamın amaç belli, alamayacağını anlayınca tırın tırın gidiyor. Ne ara bu kadar önemseyip bağlandın ki ??O ne demek?
Neden"Sana burdan bi kafa atarım" demesi an meselesi.
Hediye almamakilişkimiz yok bizim ama o benden hoşlanıyor/arzuluyor biz sadece aynı iş yerinde calışıyoruz benim tatil vardı ve bana işle alakalı birşeyi ben tatilde oldugum için bildirmesi gerekiyordu 1 hafta geçti ardından 5 gün boyunca zamanı vardı ama aramadı trsadüfe bakın ki tamda bilerek dogum günümü bekledi ve o gün akşama dogru beni enerjik birşekilde arayıp oo napıyorsun dedi bendr naber dedim calışıyorum dedi sonra işle alakalı konuya girdi hemen ardından bende tamam dedim sonra böyle 1 saniye sessiz kaldık okey mı dedi hıhı okey dedim ardından hemen sanada iyi tatiler dedim cünkü oda gidicek güldü oo tamam dedi kapatık bunu bilerek yaptı bal gibi eminim ama neden?
Hissediyorum allah bu hisslerin belasını versin ama hissetmemem lazım uzak durmam lazım…Bu ona bir şey hissetmediğiniz haliniz mi?
Demesi önemli değil. Önemli olan bunu senin anlaman..yani sen kafanı boşa yoruyprsun adamın umrunda değilsin diyorsun
Vee abaza..Cimir cimir cimri nokta com..
Adamın amaç belli, alamayacağını anlayınca tırın tırın gidiyor. Ne ara bu kadar önemseyip bağlandın ki ??
Tırın tırın nereye gidiyor? Daha açık yazsan yani benden istediğin alamayınca napmaya calışıyor? Ne bilim bağlanma degilde hoşlanma diyelimAdamın amaç belli, alamayacağını anlayınca tırın tırın gidiyor. Ne ara bu kadar önemseyip bağlandın ki ??
SağolSizin için dua edeceğim.
Adam sizinle dangır dungur konuşuyor, bunu da diyebilir neden demesin? Hasta etme demesi hoşunuza gitmiş şaka gibisiniz.
Ona istediğini verebilecek kadınlara gidiyor tabi ki..Tırın tırın nereye gidiyor? Daha açık yazsan yani benden istediğin alamayınca napmaya calışıyor? Ne bilim bağlanma degilde hoşlanma diyelim
Gitsin? Benimle neden böyle uğraşıyor ozaman? Biri yazmışki seni umursamıyor sence umursamayan adam 1 hafta bekleyip düşünüp edip plan kurup doğum gününde yapıcam diyip böyle uğraşırmı ego için? Bukadar kafa yorar mı?Ona istediğini verebilecek kadınlara gidiyor tabi ki..
Gitsin? Benimle neden böyle uğraşıyor ozaman? Biri yazmışki seni umursamıyor sence umursamayan adam 1 hafta bekleyip düşünüp edip plan kurup doğum gününde yapıcam diyip böyle uğraşırmı ego için? Bukadar kafa yorar mıOna istediğini verebilecek kadınlara gidiyor tabi ki..
Adam sizinle dangır dungur konuşuyor, bunu da diyebilir neden demesin? Hasta etme demesi hoşunuza gitmiş şaka gibisiniya
Ya adam onu şaka olarak söyledi y ao an şaka yapıyorduk komiklikle şiveyle dedi yazdığım için detylı vermiyorum hey allahım ya yoksa öyle hep öyle bişey diyen briis değil ben anladım şunu demek istedi herşeyi yaptım senin için benim için geröekten cok yardımcı oluyor iş konusunda hani sende artık uzatma ne istiyorsun hasta oldum gibi yaptı herşeyi böyle toxic algılamayın şakacı birisi herkese şaka yapan sempatik biriis sandıgınız gibi böyle hayda huyda birisi degilGitsin? Benimle neden böyle uğraşıyor ozaman? Biri yazmışki seni umursamıyor sence umursamayan adam 1 hafta bekleyip düşünüp edip plan kurup doğum gününde yapıcam diyip böyle uğraşırmı ego için? Bukadar kafa yorar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?