- 17 Temmuz 2022
- 2.557
- 10.600
- 138
Son kararım. Eveet..Yani beni kullanıp atmak isityor bunu yapamadıgı içinde şuan böyle yaparak benden öçünü alıyor bunu demek istiyorsun dimi
Neden ki neden ki diyip duruyorsunuz,Böyle adamların her yaptığı mantıklı şeyler olmuyor ,canı öyle istiyor siz kendinizi ama neden neden diye yiyin istiyor ya da deli .Hayır ne duymayı bekliyorsunuz gönlünüz varsa arayın sürekli seni düşünüyorum değin bu toksik adamla ilişki kurun , hayatınızın merkezine almayın her yaptığına kafa yormayin, gönlünüz yoksa işinize bakın ....Ama neden ki? 8-9 aydır peşimde ben ona istediğini vermiyorum diye böyle egosunu tatmin etmeye calışıyor bence yani bana bak umrumda değilsin diyor
Madem umrunda değilim 1 hafta sadece doğum günümğ bekleyen bunu yapmak için fırsat kollayan adamın sence gerçekten umrunda degilmiyim? Demekki yarası varki bugünü bekledi okadar zamanı varken bunu kafasında kurmuş demeki okadar öenmliyimki okadar canı yanmışki bunu yaptıSorun da sizde zaten adamın gerçekten umurunda değilsiniz.
Peşinizde olduğunu düşündüren ne oldu?
Şu yukarıda okuduğum bazı talihsiz cümleler var "adamı hasta etme" şeklinde.
Bunlar değildir umarım.
Peşinde olan kişi, nefretini değil sevdiğini belli edecek şeyler yapar.
Onun sizden hoşlandığı yok, siz hoşlanan tarafsınız ve o nedenle yaptığı bu sçma sapan şeyleri kur zannediyorsunuz maalesef.
Peki benim napmam lazım senceSon kararım. Eveet..
Tamam ben ruh eşi olduğunuza ikna oldum. Bunlar da o insan erkeğinin kur yapma şekli.Cok uzun hikaye gayete umrumdayım beni arzuladıgının da farkındayım bugün bu yaptıgıda nedeni şuydu bence ben ona yüz verip umut verip geri cekiliyorum ya buda onu delirtiyor oda bu şekilde bak umrumda değilsin gibi öçünü alıyor
Şutlamak?Peki benim napmam lazım sence
Tamam uzak durdum peki nasıl kudurur? Delirsin ben üzüldük oda üzülsümKopyala yapıştır güzel güzel.
Yahu adam adam değil haysiyetsiz uzak durman lazım uzak..
Ben napıcam bana ciddi anlamında kafa lazımTamam ben ruh eşi olduğunuza ikna oldum. Bunlar da o insan erkeğinin kur yapma şekli.
Doğum gününüzü kutlamadığı için bence en az dört ay trip yemeyi de hak etmiş.
O zaten kuduruk bir tip.Tamam uzak durdum peki nasıl kudurur? Delirsin ben üzüldük oda üzülsüm
Hayatımda değilki şutlayayımŞutlamak?
Konu sahibi kafanızdaki kurgularla gece gece güldürdünüz. Aklıma şu video geldi yazdıklarınızı okuyuncaMadem umrunda değilim 1 hafta sadece doğum günümğ bekleyen bunu yapmak için fırsat kollayan adamın sence gerçekten umrunda degilmiyim? Demekki yarası varki bugünü bekledi okadar zamanı varken bunu kafasında kurmuş demeki okadar öenmliyimki okadar canı yanmışki bunu yaptı
Sende hiç yardımcı olmuyorsunO zaten kuduruk bir tip.Üzülmek gibi insani duyguları olmaz onların boşa çaba olur.
Bu saatte sayfalarca hakkında konuştuğun biri sence kapı dışında mı yoksa evin anahtarı elinde içerde mi olur??Hayatımda değilki şutlayayım
Konu sahibi kafanızdaki kurgularla gece gece güldürdünüz. Aklıma şu video geldi yazdıklarınızı okuyunca
Madem bu adam seni kullanıp atmak istiyor bu düşündesino bana bukadar belli ederken ben hep geri cekiliyorum ya diyelim bir iyi oluyorum sonra geri cekiliyorum buda onu delirtiyor en son açık açık işte adamı hasta etme dedi şimdide bence o öcü benden alıyor banada o hissi yaşatmak istiyor sence? Bunu doğum günümde yapması bile onun aklında egosunu nasıl kırmışsam bunu gösteriyor aslında beni düşündügünü
Aşk olsun. Bende isterdim burdan beynine girip o adamı şutlamayı ama anca bu kadar burdan.Sende hiç yardımcı olmuyorsun
Evet benim için önemli ama hani sevgili ilişki yokki adamı şutlayayım aynı iş yerindeyim sonuçta göz göze..Bu saatte sayfalarca hakkında konuştuğun biri sence kapı dışında mı yoksa evin anahtarı elinde içerde mi olur??
Ya bu adamın sizle alakalı bizden az bilgisi olabilir mi?Evet benim için önemli ama hani sevgili ilişki yokki adamı şutlayayım aynı iş yerindeyim sonuçta göz göze..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?