Geçen ben de sordum 7bin fiyat verdiler bana şok oldum. Benim zamanımda 26 gram 1600e almıştık ya. Hey gidi zaman. Sen en iyisi bir zincir al bir de cumhuriyet ya da yarım bi iki tane ve zincire takıp geline tak derim.
Grami az olursa bilezikler hemen egilip bukuluyor diye biliyorum. Butceniz saglamsa 22 ayar en az 18–20 gramlik bir bilezik alin.
Ben olsam gunluk takilan kilitli, modern bilezikler var onlardan alirdim, boyle beyaz altin sari altin karisimli tasli olanlar cok hos.
Butce 2 bin ama yorumlardan anladim ki 2 bine duzgun bisi almam mumkun degil , butcemi arttirmaya calisicam , beceremezsem tam altin falan alicam sanirim
Cok inceymis onlar , bi arkadas foto yayinladi , bitceyi arttirmam lazim22 ayar istiyorsanız işçiliksizlerin en inceleri 10 gram civarı oluyor onlar da 2000 hayli hayli geçer son fiyat artışından sonra. Tel gibiler ama yine de işcilik parası vermekten iyidir.
anladım canım hani kendileri yapıyorlar dedin ya ondan dedim bizimkiler o parayla hemen düğün salonunun geri kalanını vermişlerdi belki onlar da öyle harcarsa dedim direkt kuyumcudan 10 gramda alabilirsin artık öyle şeyler de var takmalık diosan 15 gramdan aşağı olmayacak çünkü Aiiah yardımcın olsun düğün işi zor elbise ayakkabı vızr zıvır takıOnu yapmak istemiyorum parayi hemen harcarlar , altin olursa saklarlar zor durumda kullanirlar diye dusundum
Ay o cok ince daha kalınlarını bulursunuz merak etmeyin internette de var ornek olması acısından bakabilirsin
Ay yükleyemiyorum sinir oldum :) bikaç sitede 2000tlye gayet 10gr serce parmak kalınlıgında bilezikler varTesekkur ederim , bakiyim bi
Altınbastan falan almayın zaten mümkünse semt kuyumcularına falan ugrayın tamam cok kalın değil ama 7-8mm kalınlıgında 10gr bulursunuz illakiIste internette baktim yanildim , altinbasta 22 ayara 2200 litaya bilezik var , hic boyle inceymis gibi durmuyo demek ki foto oldugu icin oyle
10 gr cok ince olur, kirilirsa falan mahcup olursunuz ya da diger bileziklerin icinde cok siritir.Benim para anca 10 grama yetiyomus , dumur oldum
Su anda dusunuyorum , olmadi krndi bilekliklerimi falan da koyarim ustune kuyumcuya gittigimde bilemedim bi caresini bulucam elbet
Gelininize hatıra olarak güzel şık bir kelepçe bilezik alın bence.Modern tarzda herşeyle kombinlenen çok güzel bütçenize uygun kelepçe bilezikler var.Madem hatıra olacak bozdurulacak birşey almayın.
Hic olmadi boyle bisey yaparimYok ta yatırım sonuçta bence daha iyi olur. Ama bilemiyorum tabi.
Aslında o kdr kötü değil
Bana teyzelerimden ve eşimin akrabalarından 10 tane 22 ayar geldi
Kimi 4 5 gr bile olabilir, en fazla 7 8 grdı.
Anneannem için 12 gr almıştık, ben seçmiştim
İnanın hiç araştırmadım kim ne taktı
önemli olan sizin niyetiniz bütçenizin en iyisinin olması
şu krizde 10 gr orta karar 15 normal 20 çok iyi olur ama kötü bir rakam değil
Yada hem kardeşinize hem geline tam altın takın
Vaay bee. 6 tane gorumcem ne nisanimda ne kinamda ne de dugunumde 5 kurus takmadilar. DuygulandimHerkese selam , konu cok basit aslinda
Bir gorumce olarak kardesimin dugununde gelinimize bilezik takmak istiyorum
Ama hayatimda hic bilezigim olmadi , daha dogrusu ilk dugunumde annemle babam takmisti , onu kasaya kaldirdim , 12 senedir kasada duruyor
Internetten biraz baktim 22 ayar bilezikler var ama cok ince , kalin mi olmasi gerekiyor bunun?
Toparlamam gerekirse :) yatirimlik , satildigi zaman deger kaybetmeyen ama cok da ince olmayan bilezik icin ne demeliyim ben kuyumcuya ? Yani bilerek gitmek istiyorum ki kaziklanmiyim orda , 14 ayar ile 22 ayar arasindaki fark ne? Hangisi daha iyi , ne aliyim ben :)
Hadi bilenler bi akil versin bana
Tesekkur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?