BİLEZİKLER VE ARABA

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba hanımlar ben 29 yaşında 3 aylık nişanlı doktor bir bayanım. Düğün için ne kadar altın istediğimizi karşı tarafa belittik 20 şer gr olacak şekilde 10 bilezik istedik bir de 5 i bir yerde istedik. E malum doktor kızı alıyorlar bedavaya gidemem.:) Sağ olsunlar bu bayram da bana 1 bilezik getirmiş nişanlım. Buraya kadar kısaca anlattım neden anlattım çünkü şöyle bir sorunum var. Benim çok istediğim bir araba var şu anki arabam iyi değil düşük model. Nişanlımda bilezikleri bozmaktan yana değil ama ben o arabayı çok istiyorum. Onu nasıl ikna edebilirim? Ya da biz de adet falan deyip daha fazla altın istesem ya da direkt nişanlımdan o arabayı istesem ayıp mı olur? Ya da bileziklere dokunmamak mı lazım gerçekten? Ama 200 metre kare evimiz var ev almayacağız bişe yapmayacağız e takmam da ben bilezik varoşça geliyor bana pırlanta harici takamıyorum. Bana fikir verin lütfeeennnn
Şunu fark ettim kimse bana cevap vermemis aslında herkes mesleğime kıskanç yorumlar yazmış gerçekten yazık durumdasınız. Admin okuyorsan üyeliği iptal edebilirsin burası ev hanımlarınin ve evde kalmış kızlarin toplanma alanı olmuş. Yazılan cümlelerin kalitesizliğinden mi yoksa saldırıdan mi bahsetsem bilemedim. Kadın kadının düşmanı gerçekten. Evet hanımlar keşke siz de okuyup meslek sahibi olsaydıniz sizin için üzgünüm belki okutmamislardir acitici yorum yapmayacağım. İstediğim altın da beni ilgilendirir tabi ki benim de onun da maddi durumu iyi maaşınız da çok şükür iyi neden tek bilezige evleneyim sizin de kızınız doktor olsa eminim isterdiniz 🤭 açıkçası yorum yapmaniza gerek yok üyeliğimi iptal edeceğim. Burası iyi bir sayfa değil üyeleri kaldırım kenarında oturup dedikodu yapan kadınlardan olusma bir yer admin sil canım üyeliğimi beni uğraştırma şimdi 😏

Kanka bize sorma biz doktor bağyan değiliz, doktor olmayan bağyan doktor bağyanın halinden ne anlasın
Düzgün cevap verebilmek için doktor olmana gerek yok biraz kitap+ biraz kültür yeter aslında 😌

arabayı boğazıma mı taksınlar ne taksınlar aşko ? tabi ki maddi değeri en yüksek takı olan altını takacaklar. Ben altını yatırım olarak görüyorum kola takıp gezmek ise evet bayağı varoşlukk
Biz kola takıp gezen bağyanlarız 🤣 en sevdiğim 🤣şıkkıdı şıkkıdı

Şunu fark ettim kimse bana cevap vermemis aslında herkes mesleğime kıskanç yorumlar yazmış gerçekten yazık durumdasınız. Admin okuyorsan üyeliği iptal edebilirsin burası ev hanımlarınin ve evde kalmış kızlarin toplanma alanı olmuş. Yazılan cümlelerin kalitesizliğinden mi yoksa saldırıdan mi bahsetsem bilemedim. Kadın kadının düşmanı gerçekten. Evet hanımlar keşke siz de okuyup meslek sahibi olsaydıniz sizin için üzgünüm belki okutmamislardir acitici yorum yapmayacağım. İstediğim altın da beni ilgilendirir tabi ki benim de onun da maddi durumu iyi maaşınız da çok şükür iyi neden tek bilezige evleneyim sizin de kızınız doktor olsa eminim isterdiniz 🤭 açıkçası yorum yapmaniza gerek yok üyeliğimi iptal edeceğim. Burası iyi bir sayfa değil üyeleri kaldırım kenarında oturup dedikodu yapan kadınlardan olusma bir yer admin sil canım üyeliğimi beni uğraştırma şimdi 😏
Buradaki kıskanç yorum sahipleri doktora şiddet uygulayanlar sanırım Allah'ım nereye düştüm böyle tamam hanımlar evde kadın programı izleyip çekirdek citlemeye devam sizi tutmayayim ben hiç istemem😅

Buradaki kıskanç yorum sahipleri doktora şiddet uygulayanlar sanırım Allah'ım nereye düştüm böyle tamam hanımlar evde kadın programı izleyip çekirdek citlemeye devam sizi tutmayayim ben hiç istemem😅
Ben doktor olduğuna inandım, sen bıiuradaki kıskanç kadınları takma şekerim 😘

Düzgün cevap verebilmek için doktor olmana gerek yok biraz kitap+ biraz kültür yeter aslında 😌
Valla bilmem kac gram bilmem kac tane bilezik falan istemedi ailem BENİ VERMEK İÇİN o yuzden kültürsüzüm ya keşke azcık kültürlü olsaydim bedavaya gittim demek :KK53: hatta ben VERİLMEDİM yaaaaa simdi farkettim tühhh

“Admin sil canım uğraştırma” doktor hanımı 🤣 @Mune abla sene diyor

E malum doktor kızı alıyorlar bedavaya gidemem :) cümlesinden sonra olay zaten nişan değil, halka arz olmuşsun. Abla sen eş değil, kişiye özel paketisin.
“Premium Doktor Gelin Edition”

10 adet 20 gram bilezik
5’i bir yerde
Bayram güncellemesiyle ekstra bilezik
Ve gizli görev: SUV açılacak

Bir insanın takı varoşça geliyor bana deyip aynı paragrafta tonla altın istemesi de ayrı bir sanat akımı.

“Ben altın takmam çünkü çok basit kaçıyor”
+
“Biraz daha altın istesem mi?”

Bu artık çeyrek altın değil, yatırım tavsiyesi.

Nişanlı da ayrı trajedi:
Adam “bilezikler dursun” diyor çünkü muhtemelen onları görünce kendi geleceğini görüyor.
Sen ise “bozalım araba alalım” diyorsun.
Altınlar daha düğün olmadan TOKİ projesi gibi değerlendiriliyor.

“Doktor kızı alıyorlar” kısmı da inanılmaz.
Sanki karşı taraf seni değil de özel hastane zinciri satın alıyor:
“Bu pakette dahiliye uzmanı yanında 10 bilezik hediyedir.”

Bir de “200 metrekare evimiz var” diye yazmış...
Fakirlik sınırı TÜİK verisi gibi anlatılıyor:
“Evimiz küçük sayılmaz canım sadece 200 metrekare...”

En komik taraf ne biliyor musun?
Kadın aslında altını da istemiyor.
Altın onun için sadece geçici bir para birimi.
Final : araba.

Koşun koşun ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X