- 30 Temmuz 2013
- 6.243
- 1.957
- 248
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #2.061
Bahari,ateş istemeye geldi ya o yüzden![]()
Bu arada bir kız var ya hani kocasından boşanacak olan Ateş e yazıyor pisss

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bahari,ateş istemeye geldi ya o yüzden![]()
Olsun abla, bi eşin etmesekte biz varız yaa, keyiflen biraz.. kafanı dağıt :)Eşim gece baya geç geleceğini söyledi. İşleri var. Beni de götür dedim ama yanında bi tane hacı amca var o yüzden ayıp olur dedi.. Ondan keyfim yok anlayacağın![]()
Eşim gece baya geç geleceğini söyledi. İşleri var. Beni de götür dedim ama yanında bi tane hacı amca var o yüzden ayıp olur dedi.. Ondan keyfim yok anlayacağın![]()
Olsun abla, bi eşin etmesekte biz varız yaa, keyiflen biraz.. kafanı dağıt :)
Kızkardeşin vs yok mu yakınlarda ya da annen ??![]()
Ahahah, Aynen bdv sakin ve aynı konularHaklısın.şöyle atraksiyonlu bir konu olsa da zaman çabuk geçse![]()
,Evet ya...Ahahah, Aynen bdv sakin ve aynı konular![]()
Immm... Güzel soru acaba neey?,Evet ya...
Peki herkese bir sorum var.
Bu hayatta en çok istediğiniz bir şeyi söyleyin...
Immm... Güzel soru acaba neey?
Kutsal topraklara gitmek :)
Senin ne?
Tamam :) abla takım tutuyo musun?Herkes söylesin ben ondan sonra söyleyeceğim.
Tamam :) abla takım tutuyo musun?
Ben Fenerbahçeliyim :)Hayır canım tutmuyorum ama eşim Galatasaraylı olduğu için ben de potansiyel Galatasaraylı olmuş oluyorum yani
Sen?
Ben Fenerbahçeliyim :)
aslında en çok istenilen şeyi de düşününce o kadar çok varkiii![]()
İnşallah..Gerçektende oydu.. Annem ve anneannem ile birlikte gitmek. Ama onun yanısırada daha birsürü sey çıkar..Şansını kaybettin. Bi kere düşünüp acaba ben gerçekten neyi en çok istiyorum diyeceksin. Kutsal topraklar bunun dışında olsun. O çok farklı bir şey zaten ve inşallah Şubatta da gideceksin.
Tamam hadi bi şans daha veriyorum. İyi düşün ve öyle söyle.. Hayatın boyunca en çok istediğin şey nedir? Sana hzur mutluluk getirecek?
İnşallah..Gerçektende oydu.. Annem ve anneannem ile birlikte gitmek. Ama onun yanısırada daha birsürü sey çıkar..
Huzur ve mutluluk getirecekse.. Tabiki ailem. Onların keyfi yerinde olsun, bu zaten mutlu eder beni
Ben de hiç düşünmedim bu soruyu @Bilgece
İşte buuuBeşîktâş :)
Beşîktâş :)