Bilgece ile Sohbete ;)))

.

Eklentiler

• 1395069361783.webp
    1395069361783.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 46
Kızkardeşin vs yok mu yakınlarda ya da annen ??:KK51:

Yoook be canım. Ben tekim bulunduğum muhitte. Kaynanamlar eltimler de uzak. En güzeli uzak olmak zaten ama annemleri çok özledim. Bacılarımı çok özledim, abilerimi, yengelerimi, yeğenlerimi çok özledim. Bu hafta içi gideceğim inşallah...

Ben Fenerbahçeliyim :)
aslında en çok istenilen şeyi de düşününce o kadar çok varkiii:KK70:

Şansını kaybettin. Bi kere düşünüp acaba ben gerçekten neyi en çok istiyorum diyeceksin. Kutsal topraklar bunun dışında olsun. O çok farklı bir şey zaten ve inşallah Şubatta da gideceksin.
Tamam hadi bi şans daha veriyorum. İyi düşün ve öyle söyle.. Hayatın boyunca en çok istediğin şey nedir? Sana hzur mutluluk getirecek?

Şansını kaybettin. Bi kere düşünüp acaba ben gerçekten neyi en çok istiyorum diyeceksin. Kutsal topraklar bunun dışında olsun. O çok farklı bir şey zaten ve inşallah Şubatta da gideceksin.
Tamam hadi bi şans daha veriyorum. İyi düşün ve öyle söyle.. Hayatın boyunca en çok istediğin şey nedir? Sana hzur mutluluk getirecek?
İnşallah..Gerçektende oydu.. Annem ve anneannem ile birlikte gitmek. Ama onun yanısırada daha birsürü sey çıkar..
Huzur ve mutluluk getirecekse.. Tabiki ailem. Onların keyfi yerinde olsun, bu zaten mutlu eder beni

İnşallah..Gerçektende oydu.. Annem ve anneannem ile birlikte gitmek. Ama onun yanısırada daha birsürü sey çıkar..
Huzur ve mutluluk getirecekse.. Tabiki ailem. Onların keyfi yerinde olsun, bu zaten mutlu eder beni

Evet güzel cevap.
Ben de hiç düşünmedim bu soruyu @Bilgece

Ben son 1 yıldır düşünüyorum ve gerçekten bu isteğim olmasa kazandığın paranın, evlerinin arabalarının, gençliğinin, yaşlılığının hiçbir önemi kalmıyor..

Bi düşün bakalım nedir seninki?

Back
X