• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgece ile Sohbete ;)))

Dankee. Wie gehts dir schwester :KK19:

Anaaa pisti mi oldunuz yani:KK53: hanginiz daha güzel yapti :KK54:

Sence?? :KK62:
sence çalıntı olma ihtimali var mı yoksa tesadüf mü? :KK51:
Yok ya ne çalıntisi ama pek bilinen bir kurabiye değil o yuzden cok sasirdim. Dedigine gore dün oglen 3te yapmis. O zaman koysaydi ben koymayacaktim büyük ihtimalle:p

Danke es geht mir gut, und dir?
:KK68:

Mir auch :KK15: nettin anlat bakim
Sence?? :KK62:

Yok ya ne çalıntisi ama pek bilinen bir kurabiye değil o yuzden cok sasirdim. Dedigine gore dün oglen 3te yapmis. O zaman koysaydi ben koymayacaktim büyük ihtimalle:p
Hahahaha bilmem belki usta kurabiyecidir nerden bileyim :KK70:kiz nerden görüyonuz siz diger yarismacilari ya. ben aradim bulamadim :KK67:

Mir auch :KK15: nettin anlat bakim

Hahahaha bilmem belki usta kurabiyecidir nerden bileyim :KK70:kiz nerden görüyonuz siz diger yarismacilari ya. ben aradim bulamadim :KK67:
Bi şey yapmadım ya napiyim.. Bi arkadaşıma şapşik şapşik fotolar falan attım.. onun dışında aynı.. sen neler yaptın?:KK15:

Tamdeeeeeemmmmmm gelirsem oraya agzini burnunu kirarimmmm :KK67:
Yarismalar kategorisine girsene. Orda var..

Cok agresifsin. Relax baby :KK70::KK70:
Bi şey yapmadım ya napiyim.. Bi arkadaşıma şapşik şapşik fotolar falan attım.. onun dışında aynı.. sen neler yaptın?:KK15:
Sapsik seni. Bende bankadaydim az önce. Durmadan aramislar bende ne ayaksiniz demeye gittim :stop:

Back
X