• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgece ile Sohbete ;)))

Ben 50 kilo bile değilim:KK53:
ahh ahh cok degil 2 3 yil once 48 kiloydum. Ahh ahh evlendim su an 66 kiloyum

O görmemişti ama senin paylaştığını. Bende söylemedim paylasmaz diye:KK70: kız o kadar emek verdiHoppa

Ya tabiki emek vermis. Paylassin. Ama ben paylasamazdim gorseydim diyorum. Benimle alakali bir durum bu.
Onunki daha güzel olmus hatta begendim ben...

Valla aldigim kadar aldim zaten su 1.5 senede :KK70: evlendigimden beri resmen 14 kilo aldim yaa :mad:
senin kilo durumlarin nasil peki?

Hep bu gece geç yemekten kaynaklanıyor çünkü bizim düzenli bi hayatımız yok. :confused:
Kafam bi milyon şu an memleketteyim gün ışığı görüyorum.

60 kiloyum canım
Halayın büyük faydası oldu bak hakkını yiyemem :KK70:

Hep bu gece geç yemekten kaynaklanıyor çünkü bizim düzenli bi hayatımız yok. :confused:
Kafam bi milyon şu an memleketteyim gün ışığı görüyorum.

60 kiloyum canım
Halayın büyük faydası oldu bak hakkını yiyemem :KK70:

Ahh ahh sen yine iyisin ben 66 kiloyum. Yazarken bile utaniyorum :oops:
sirf bu yuzden bazen esimle tartisiyoruz. Gece geliyor o yiyince ben de yiyorum. Ya erken gel diyorum ya da yiyip gel diyorim. O da diyor ben senin yemeklerini seviyorum. Kilo kacinilmaz oldu boylece..

Ahh ahh sen yine iyisin ben 66 kiloyum. Yazarken bile utaniyorum :oops:
sirf bu yuzden bazen esimle tartisiyoruz. Gece geliyor o yiyince ben de yiyorum. Ya erken gel diyorum ya da yiyip gel diyorim. O da diyor ben senin yemeklerini seviyorum. Kilo kacinilmaz oldu boylece..

Boyun kaç 66 kilo fazla değil ya bi de utanıyorum yazmışsın
ama dedigim gibi erken yenmesi lazım
Eşin de çok geç geliyormuş bence de yemek işini halletmesi lazım bunun bir de hamileligi var

Boyun kaç 66 kilo fazla değil ya bi de utanıyorum yazmışsın
ama dedigim gibi erken yenmesi lazım
Eşin de çok geç geliyormuş bence de yemek işini halletmesi lazım bunun bir de hamileligi var

Iste. Bi de gebe kalmayi dusunuyorum. Diyet yapayim diyirum bi türlü yapamadim. Boyum 163 ve butun kilo totoda birikiyor benim.
Ahh ahh yemek isi eşim isten feragat edene kadar böyle maalesef ki. Hadi aksam 6da yemek yiyelim desek de benimki 11de yine acikiyor.
Insallah veririm. 48 kilolu gunlerime dönmeyi cok istiyorum.

Iste. Bi de gebe kalmayi dusunuyorum. Diyet yapayim diyirum bi türlü yapamadim. Boyum 163 ve butun kilo totoda birikiyor benim.
Ahh ahh yemek isi eşim isten feragat edene kadar böyle maalesef ki. Hadi aksam 6da yemek yiyelim desek de benimki 11de yine acikiyor.

Evet ya benim eşimde öyle mesela dışarı çıkarız yemeğe bi de eve gelip yer :KK57:
iki öğün yemek yedim diye üzülür :KK48:
iki öğün yemek sünnet diyorum dinlemiyor
artık dur demelisin canım
evlenmeden önce 50 en fazla 55 dim
Hedefim 50
Bana zayıflama diyorlar çünkü orantılı değil vücudum yüzüm küçücük kalıyor
inş istediğin kiloya kavuşursun :KK76:

Evet ya benim eşimde öyle mesela dışarı çıkarız yemeğe bi de eve gelip yer :KK57:
iki öğün yemek yedim diye üzülür :KK48:
iki öğün yemek sünnet diyorum dinlemiyor
artık dur demelisin canım
evlenmeden önce 50 en fazla 55 dim
Hedefim 50
Bana zayıflama diyorlar çünkü orantılı değil vücudum yüzüm küçücük kalıyor
inş istediğin kiloya kavuşursun :KK76:

Amin canim Sağol. Insallah inşallah hepimiz de istedigimiz kiloya ulasiriz hayirlisiyla. Bu ay gebe kalsam acaba kac kilo alirim ya :KK17::KK17:

Ay bilgece boyumuzda,kilomuzun totoda birikmeside ayni:KK47: kaç kilosun Suan

Valla sekerim su an 66 kiloyu gördüm. Am ben daha once de 62 63 kiloya gelip 48 kiloya dusmustum. Insallah o gunlerim de geri gelir. Sen su an kac kilosun?
Ben 43-45 in üzerine cikamayan,ömründe Hiç 50 kilo olmamis saf bir hatundum:KK61: eşim nisanliyken çok baskı yaptı kilo al diye. 50 oldum ay nasil seviniyorum:KK73: bu yaz 63,5 oldum:KK57: hele bi dur dedim kendime,spor+ diyetle suan 56 yim. Hedefim 53:KK73:

Ben 43-45 in üzerine cikamayan,ömründe Hiç 50 kilo olmamis saf bir hatundum:KK61: eşim nisanliyken çok baskı yaptı kilo al diye. 50 oldum ay nasil seviniyorum:KK73: bu yaz 63,5 oldum:KK57: hele bi dur dedim kendime,spor+ diyetle suan 56 yim. Hedefim 53:KK73:

Ohh valla sen iyi vermissin ya. Darisi benim basima insallah

Ben 16 kilo almıştım seni bilemem tabi
Eşimin akrabası 30 kilo almıştı
Bi arkadaşımda sadece 6 kilo :KK57:
Gel de kıskanma :anneadayı:

Off 30 mu? Ayy Allahim insallah gebe kalmadan veririm bu kilolari. Cok korktum su an :KK17:

Iyi yapmışsın. Benim de bir an önce spora yazilmam lazim off off bu usengeclik beni mahvedecek..
Benm islerden ötürü spor salonuna gitme şansım yok. Eliptik bisiklet aldım,evde çalışıyorm. Yarı aç kalkıyorm sofradan,hem sünnet bu zaten :KK73: ekmeği çok az yiyorum. Aman aman yaptığım bi diyet yok aslında

Back
X