- 10 Eylül 2011
- 5.629
- 22.589
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #4.141
Burdan yollayalım sana, oturduğun yerden içiver
Monta verebilirsin, pantolonuna yani kiyafete falan verebilirsin belki ama veriyorsan da onun sadakasini ve zekatini da vermelisin.
Bu küçük sacma hediyeliklere bu kadar para verenlerin aklına sasarim valla.
Ohh, miss.. kekte iliştireyim mi :)keşke olabilse bir kurabiye de iliştirsen falan ))
Ohh, miss.. kekte iliştireyim mi :)
Sonrada meyve yeriz
Ohh, miss.. kekte iliştireyim mi :)
Sonrada meyve yeriz
Lamba kapatacam erindim desen yastik firlat dugmeye diycemde caya care bulamadimçayım bitti ve mutfağa gitmeye üşeniyorum çok trajik
O kadar param olsa ohoo mont dükkanı falan açarımBen 5000 liraya mont almam.Ama insanlar hediyelik ürünleri pahalı olduğu için alıyorlar zaten bir nevi gösteriş yarış için.
Ben 5000 liraya mont almam.Ama insanlar hediyelik ürünleri pahalı olduğu için alıyorlar zaten bir nevi gösteriş yarış için.
ahahahahahahahabahha
çok şeker ya , daha detaylı nasıl olabilir zaten 15 puan verdim ben
sen iste yeterki.. sende pattes salatası koy bakayımHani bize
azda kursan, çokta kursan gerçekleşmiyo beaaa lütfen ben suyunu çıkartmam hayal kurarken bile .. : D
Belliolmuyo canim ya. Yogunluga bagli. Geceledigimiz bile oluyo. Şişme yatagimiz var,şişirip yatiyoz herifimleCok gec cikiyosun herhalde isten
Sizce de o çöp adam güle benzemiyor mu?
Belliolmuyo canim ya. Yogunluga bagli. Geceledigimiz bile oluyo. Şişme yatagimiz var,şişirip yatiyoz herifimle
Herifindemi ayni isi yapiyoBelliolmuyo canim ya. Yogunluga bagli. Geceledigimiz bile oluyo. Şişme yatagimiz var,şişirip yatiyoz herifimle
Gelinlikciyim canim. Modaevimiz var.sen ne iş yapıyosun ?
Evet,birlikte calisiyoruzHerifindemi ayni isi yapiyo
Ona iyi davranmani gerektirecek bi is yapiyosen ne iş yapıyosun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?