- 22 Mart 2014
- 2.133
- 3.564
- 248
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #4.461
He vallaa.
Gidersen zaten 1 günlügüne gidersin sen. Tatil olarak sayahahha
doğru didin oni.. Ben hiç banlanmayan üye olcam dermişim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
He vallaa.
Gidersen zaten 1 günlügüne gidersin sen. Tatil olarak sayahahha
doğru didin oni.. Ben hiç banlanmayan üye olcam dermişim![]()
O zaman giremeyeceğim bir zamanda hahaha
Gidersen zaten 1 günlügüne gidersin sen. Tatil olarak say![]()
Evet kuzumBilgece niye banlanmış?? siyasetten mi??![]()
O suan bizim yazdigimizi bile göremez. Hazir yokken dedikodusunu yapakO zaman giremeyeceğim bir zamanda hahaha
ya şimdi ciddi ciddi 1 ay yok mu?
özelden falan mesaj atsak yazamaz mı![]()
Evet o..
sayılırız karadenizli, yoksaa sende miii
O zaman giremeyeceğim bir zamanda hahaha
ya şimdi ciddi ciddi 1 ay yok mu?
özelden falan mesaj atsak yazamaz mı![]()
Vay anasını o derece mi yaa...O suan bizim yazdigimizi bile göremez. Hazir yokken dedikodusunu yapak1 ay sürer mi bilmem ama bi gitti mi gelmek bilmiyo bu insan evladi
![]()
Ovvv çok kötü olmuş, alışkın olmadığınızdan mı oldu acaba? Yada kötü yapmışBen kastamonuluyum, esim urfali. bizde yoktur o corba hamileyken trabzonlu komsumda icmistim o gece kusma ishalden yatamadim. Bidaha da yemedim:)
vay bee.. tam mapus yaniMaalesef yazamaz:) dun denediydim bakamiyordum
O suan bizim yazdigimizi bile göremez. Hazir yokken dedikodusunu yapak1 ay sürer mi bilmem ama bi gitti mi gelmek bilmiyo bu insan evladi
![]()
Ban sebebi yazmiyo mu artik?ay evet ben de banlanınca niye banlandığımı bile görmemiyorum, çok zor : D
Ban sebebi yazmiyo mu artik?![]()
Hee onu diyosun. Mune abla acimadan kiyiyo iste yavrucaklarinayazıyor, ama banlandığın anda hiçbirşeye ulamadığın için anca ban açılınca görebiliyosun
Hee onu diyosun. Mune abla acimadan kiyiyo iste yavrucaklarinavicdansiz müdire
![]()
ya ben hep çok b.ktan şeylerden banlandım: D
elim çarpsa bi harfe banlanıyorum yani
oda iyimis. Senin kaderin de böyleymis demek
![]()
Okul var. Gecen sene bitmisti. 2 hafta sonra tekrar baslicam nasipse. Sen napiyosun?bu arada senin okul falan var mı ya da iş , napıyosun?
karnım ağriiiy![]()
Okul var. Gecen sene bitmisti. 2 hafta sonra tekrar baslicam nasipse. Sen napiyosun?