- 21 Ekim 2014
- 1.534
- 1.006
- 248
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #4.561
Uzatıldıysa yetişirr :) Katılmak istiyodu zaten :)Baya hassas neyse bu tarz benime yetişsin :) yarışma uzatıldı :)))
Baya hassas neyse bu tarz benime yetişsin :) yarışma uzatıldı :)))
Ama bukadar uzun olamaması gerek. Neyse gelsinde geç olsun güç OlmasınBence bilgece bdv den gitti son yazdığı yorum bdv ye ait ve konu baya hararetli geçmiş tam okuyamadım ama konu kapanmış sonunda.
Evet bence de çok uzun.umarım bir daha ban yemez.Benim iki gün falan sürmüstü.1 hafta çok fazla.Ama vardır bir bildikleri tabiki.Süresiz uzaklaştırma diye bir şey var mı ? genelde erkek üyelere ve sahte hesaplara oluyor da (sanırım.Ama bukadar uzun olamaması gerek. Neyse gelsinde geç olsun güç Olmasın
Ben bir kere atar yapmıştım :) Süresiz gönderdiler. Sonra mail attım geri geldim şükür :)Evet bence de çok uzun.umarım bir daha ban yemez.Benim iki gün falan sürmüstü.1 hafta çok fazla.Ama vardır bir bildikleri tabiki.Süresiz uzaklaştırma diye bir şey var mı ? genelde erkek üyelere ve sahte hesaplara oluyor da (sanırım.
Gut schwester, wie geht es dir?Sağolun bende iyiyim :)
Wie geht es dir?
Ben bir kere atar yapmıştım :) Süresiz gönderdiler. Sonra mail attım geri geldim şükür :)
Gut schwester, wie geht es dir?
Kiz smiley degisik mi
Aynen özürdiledik bir kaç arkadaş daha vardı :)))uwwsenin atar baya bir atarmış İyi bari dönmüşsün:)
Nerden buldun onu hahaha
Wie gehts dir kuzucuk. Insallah gut'sundurondan bana da bir kilo canımbenn anlamıyorre
Aynen özürdiledik bir kaç arkadaş daha vardı :)))
Danke schwester, gut :)Gut schwester, wie geht es dir?
Nerden buldun onu hahaha
Wie gehts dir kuzucuk. Insallah gut'sundur
saaaa yokondan bana da bir kilo canımbenn anlamıyorre
saaaa yok
Allah bol bol gut'luklar versin, bende öyleBuldum beybitoo ben de neler vardı da sildim hep.
Gut sayılırım beybi sen:))
SevindimDanke schwester, gut :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?