• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgece ile Sohbete ;)))

o da olur.bayadır yemiyodduum zateeen:KK72:
Anlastik
smilie_girl_258.gif

Selam hanimlar. Bilgece hogeldin canim gecmis olsun bende bugun ciktim maphusdan:KK14:Sen niye bunkadar uzun kaldin diger sayfalari okuyamadim:KK51:

Canim hos buldum, sende hos geldin. Ya benim ceza puanim cok fazla oldugu icin banlandigimda uzub kaliyorum anlayacagin. Sen yine niye gittin?

Tamam canim ne zaman istersen özelden bana yazabilirsin. Destek olmak icin elimden geleni yaparim.
Insallah kötü bir sey yoktur.
Ben de bir sey soracagim. Sorsam mi sormasam mi bilemiyorum.
Icimde bir sıkıntı var.
Simdi biz arada böyle belli bir miktar belirleyip ihtiyaci olan kisilere yardim ediyoruz.
Ama mesela bir seferlige mahsus olmak üzere birine yüklü bir para yardimi yaptik.
Kendimi hic tanitmadim. Bankamatikten yatirdim falan. Ne ben onu gordum ne o beni gördü.
Ama dedim yani sadece 1 kerelige mahsus.
Sonra sürekli mesaj atmalar, falan filan. Allah razi olsun bol bol dua etti.
Ama ben böyle bir iletisim icinde olmak istemedigimi, Allah rizasi icin yaptigimi soyledim. Bir daha mesaj atmazsa daha mutlu olacagimi soyledim.
neyse ondan sonra mesaj atmamis.
Bir baktim ki ayib 19unda mesaj atmis.
Ve 1 seferlige mahsus tekrar yardim istemis.
yani ben demistim 1 seferlik oldugunu.
Çünkü destek oldugumuz baskalari var. Ona göre ayarliyorim her seyi.
Cevap yazmadim.
Sizce ne yapmaliyim?
Bu kişinin samimiyetinden de supheye dustum acikcadi.
rahatsiz oldum.
Bende çok samimi bulmadım açıkçası, gerçekten ihtiyacı olan insanların daha çekingen olacağını düşünüyorum.

Canim hos buldum, sende hos geldin. Ya benim ceza puanim cok fazla oldugu icin banlandigimda uzub kaliyorum anlayacagin. Sen yine niye gittin?

Tee 2011 yilinda actigim bir konu vardi kimsede cvp yazmamis, komumda cok sacma gelmisti 2 hafta once icerigini sildim bu yuzden almisim:KK53:

Son düzenleme:
Size derken. Resmi size mi yoksa toplu olarak bize mi ? :KK70:

Toplu olarak hepinize ozellikle başı sen cekiyorsun :KK11:
Tee 2011 yilinda actigim bir konu vardi kimsede cvp yazmamis, komumda cok saa gelmisti 2 hafta once icerigini sildim bu yuzden almisim:KK53:
anaaamm. Nerde gördüler ki banladilar seni. Kesin biri kiblemis

:KK53::KK53::KK53: vay vay diimekk dahaa bisssürü var:KK45:

Başkann atarlanmaa:110::KK17::oops:

:KK11:

Aynen bende oyle dusunuyorum birilerinin kuyruk acisidir. Amaan cokta طٍ yaniii:))

AyneN yaaa bosver. Ya su elif alif konusu sinirlerimi ziplatti. Adam yabanci kziinin adini elif koyacak ama kimlikte alif yazacakmis. Ben hayatimda elife alif denildigini duymadim. Telaffuzla isim mi yazilir

Back
X