- 25 Aralık 2014
- 1.397
- 665
- 113
- 38
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #5.121
konuşabileceğim birileri varmı buradaaaa 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kazene bildirdiniz mi?O üyeyi ilk gördügümden beri kilim. Arastiralim dedik zerrin le beraber 2 fake hesap daha ciktiAramizda dolasiyo hain ama ispat edip gönderemiyoz
![]()
Neyyyyy hangi eski konumaa![]()
Mune ablaya yazmistim ama geri dönmedi. Kazene de mi bildirsekKazene bildirdiniz mi?
Hayirdir genc. Neyin var?konuşabileceğim birileri varmı buradaaaa![]()
biraz konuşmaya akıl danışmaya sohbet etmeye ihtiyacım varHayirdir genc. Neyin var?
Bildirin IP den falan buluyor o. Bir keresinde sadece IP bakmıyoruz demişti başka yöntemleri var galibaMune ablaya yazmistim ama geri dönmedi. Kazene de mi bildirsek
![]()
Buyrun, hoşgeldiniz.. ama bize vurmayın olur mukonuşabileceğim birileri varmı buradaaaa![]()
ah canım valla moralim bozuk vuracağım kişi belli zaten ama kayıplardaBuyrun, hoşgeldiniz.. ama bize vurmayın olur mu![]()
haydi anlat (anlatmak istersen) hafiflersin belkim..ah canım valla moralim bozuk vuracağım kişi belli zaten ama kayıplarda
Kalp ağrısı mı?ah canım valla moralim bozuk vuracağım kişi belli zaten ama kayıplarda
Ozaman ben onada bildireyim. Kim bilir daha kac tane hesap acmistir.Bildirin IP den falan buluyor o. Bir keresinde sadece IP bakmıyoruz demişti başka yöntemleri var galiba![]()
Konusabilirsin tabi. Elimizden geldigi kadar yardimci oluruz.biraz konuşmaya akıl danışmaya sohbet etmeye ihtiyacım var
Benim püskevitim var, yin mi?napıpp durunuzzz?? kimin neyi var yahu anlatsın
![]()
Oturup durun. Sen napip durun. Allaha sükür benim biseyim yok. Arkadas anlatcaktinapıpp durunuzzz?? kimin neyi var yahu anlatsın
![]()
haydi anlat (anlatmak istersen) hafiflersin belkim..
Kalp ağrısı mı?
Benim püskevitim var, yin mi?
Oturup durun. Sen napip durun. Allaha sükür benim biseyim yok. Arkadas anlatcakti![]()
kakaoluuuleoolelelolleelloneli püskeviit
Ben de boş boş oturuyorum![]()