• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgece ile Sohbete ;)))

Türk dizilerinden hic haberim yok bu arada. TV izlemiyom gibi bise gecen sene muhtesem yüzyılı izliyodum o kadar :KK53:
Aynen canım özellikle fanaa baya uzun 3 saate yakin bir film Aamir khanin zamanın olduğunda bakarsın :KK66:
Aynen izlemem gereken filmler var sıraya koydum ama işte üşengeçlik:KK53:
Ben de normalde türk dizisi izlemem izlediğim 2 tane var . Beni böyle sev ve gönül işleri. Saçma değil vakit geçirttiriyo işte :) Tavsiye ederim ben de, bi başladın mı bırakamıyosun zaten

Beni böyle sev 85 bölüm ama gönül işleri'ni izleyebilirsin 16 bölüm olması lazım:KK48:

Aynen izlemem gereken filmler var sıraya koydum ama işte üşengeçlik:KK53:
Ben de normalde türk dizisi izlemem izlediğim 2 tane var . Beni böyle sev ve gönül işleri. Saçma değil vakit geçirttiriyo işte :) Tavsiye ederim ben de, bi başladın mı bırakamıyosun zaten

Beni böyle sev 85 bölüm ama gönül işleri'ni izleyebilirsin 16 bölüm olması lazım:KK48:
Tamam canım ben ona bakicem. Beni boyle seve bakıyorum arada çok tatlı bir dizi o boyle ozendiriyor içi gicikliyor çok hoş :)
Birbirimize usengec diye diye boyle kalcaz hehe :D

Simdi boyle dedim ya aklıma kardeşim geldi tırnak yiyoda yiyince eline vuruyorum haha o geldi aklıma :KK53:
ohh yedim geldiiim :D

Iveeet. Bunlarin kilolari 50/55 yok efenim siskoyum yok efenim zayiflamam lazim. Ben ölem ozaman ölem :KK14: 1.70 boy olmasa ben nolurdum biliyon mu :KK70:

yok kiz prolra özel niye olsun. O kadar kiyak yapmazlar bize :110:
eheheh ama belki boyun olmasa kilonda olmazdı :D

Ayy:/ kaç ay oldu harbiden hiç haber gelmedi hala uyuyo sanırım
Allah şifa versin
Tekrar başvur canım Selçuk Yöntem de iyi sunuyor :)
İnşallah tez zamanda Allah şifa verir ya
Evet o adama hayranım ben zaten. Çok etkileyici bir ses tonu var ;)
Rezil de olabilirim göze alamiyom :eek:

Back
X