• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgece ile Sohbete ;)))

Oyle mi? Sen neden gezmiyorsun? Bizde komsuluk ilişkileri yok zaten pek de sevmem.
Ama ben canim sıkıldıkça istiklale gidiyorum fatihe gidiyorim. Ohh elimde de kahvem geziyorum. Ha benim esim var ama yogun oldugu icin hep tek geziyorum genelde maaleseF. Ama bu aralar fena halde usengecim.
Canim biz esimin gorev nedeniyle istqnbula yeni tasindik silivride oturuyoruz, e burda hiç tanidigim yok esim calisiyo surekli, bende arada carsiya cikiyorm sahile avm lere felan o kadarini arada anca yapabiliyorm. Ailem esimin ailesi herkes uzakta kimseyi tanimiyorm. Arada birkac komsu var nlarla gidip geliyoruz, bide esim haftasonlati genellikle calismiyo onunla cikiyoruz o kadar :( sen en iyisini yapiyorsun istiklal felan ohh ne güzel keske bizde yqkin olsakda cikabilsem gezebilsem be canim :(

Canim biz esimin gorev nedeniyle istqnbula yeni tasindik silivride oturuyoruz, e burda hiç tanidigim yok esim calisiyo surekli, bende arada carsiya cikiyorm sahile avm lere felan o kadarini arada anca yapabiliyorm. Ailem esimin ailesi herkes uzakta kimseyi tanimiyorm. Arada birkac komsu var nlarla gidip geliyoruz, bide esim haftasonlati genellikle calismiyo onunla cikiyoruz o kadar :KK43: sen en iyisini yapiyorsun istiklal felan ohh ne güzel keske bizde yqkin olsakda cikabilsem gezebilsem be canim :KK43:
Ooo silivri cok uzak ve sessiz bir yer cidden. Seni anlayabiliyorim. Ne guzel eisn haftasonlari evdeymis. Oh onunla cikip gezdigin icin cok sanslisin..

Back
X