• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgece ile Sohbete ;)))

@Bilgece profilinizdeki bayanın kim olduğunu , hayat hikayesini hiç bilmiyordum
bu tarz benim de canlandırmışlardı görünce şaşırdım , daha doğrusu bir baktım siz :rolleyes:
o gün direk yazdım buraya ama siz o ara siteden uzakmışsınız

@Bilgece profilinizdeki bayanın kim olduğunu , hayat hikayesini hiç bilmiyordum
bu tarz benim de canlandırmışlardı görünce şaşırdım , daha doğrusu bir baktım siz :rolleyes:
o gün direk yazdım buraya ama siz o ara siteden uzakmışsınız
Frida Kahlo, Çilekeş Frida. :-) Ressamdır. Yatağa bağlı olduğu için yatağının üstüne bir ayna koymuşlardır ve hep kendi portresini çizmiştir, Her şekle sokmuştur kendini.. :KK48:
Ne güzel ya direk akıllara gelecek bir profil fotom var çok güzel bir duygu bu.. :KK68:
Evet, maalesef uzaklaştırılmıştım ama geldim :KK19:
Sizi tanıyalım, buyrun arkadaş olalım :KK19:

Frida Kahlo, Çilekeş Frida. :-) Ressamdır. Yatağa bağlı olduğu için yatağının üstüne bir ayna koymuşlardır ve hep kendi portresini çizmiştir, Her şekle sokmuştur kendini.. :KK48:
Ne güzel ya direk akıllara gelecek bir profil fotom var çok güzel bir duygu bu.. :KK68:

Tekrardan hoşgeldiniz :KK28:
Evet hemen aklıma geldi çok özgünsünüz ayrıca çok da aktifsiniz sitede :KK5:
tanıtayım bende epeyidir üyeyim , öğrenciyim ama az kaldı bitecek :KK4: , 23 yaşındayım

Evet gercekten akılda kalıcı hem isim olarak hem resim olarak Hoppa:KK5:

Tekrardan hoşgeldiniz :KK28:
Evet hemen aklıma geldi çok özgünsünüz ayrıca çok da aktifsiniz sitede :KK5:
tanıtayım bende epeyidir üyeyim , öğrenciyim ama az kaldı bitecek :KK4: , 23 yaşındayım
Hoşbuldum tekrardan sağolun efendim :-) Evet aktifim, çünkü çalışmıyorum, misafirim falan gelirse kursuma gidersem siteye uğramıyorum sadece. Ha bi de eşim gelince girmem genelde :-) Ben de 24 bitti sayılır 25 yaşındayım. 1.5 yıllık evliyim. Böyle işte .
Memnun oldum bu arada:KK19:

Hoşbuldum tekrardan sağolun efendim :-) Evet aktifim, çünkü çalışmıyorum, misafirim falan gelirse kursuma gidersem siteye uğramıyorum sadece. Ha bi de eşim gelince girmem genelde :-) Ben de 24 bitti sayılır 25 yaşındayım. 1.5 yıllık evliyim. Böyle işte .
Memnun oldum bu arada:KK19:

ben de memnun oldum :KK5:
lisans yazıyor profilinizde hangi bölüm? ne kursuna gittiniz ya da gidiyorsunuz?

öğretmenlik okuyorum bakalım.. :KK51: yeni evli sayılırsınız nasıl evlilik hayatı :KK69:
valla arkadasim evlilik cok güzel Rabbim bozanlara izin vermesin. Tavsiye ediyorum ;-)

Bilgeceeeee nasil sevindim anlatamam . kiz cok ozledim seni , kk bi seye benzemiyor sensiz ama artikin dikkatli yorum yapta sensiz birakma bizi , hosgeldin canim.

Ay canim benim hos buldum sagoll.. :KK68::KK68::KK68:bir daha dikkat edecegim artik banlanmayacagim insallah..:KK71:

Back
X