• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgece ile Sohbete ;)))

• Konu Sahibi Konu Sahibi Donya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tam rahata kavuşmuşken yeniden uykusuz günler gecirmek istemiyorum. Sen neden istemiyorsun felaketim olur demişsin :)

Sonra daha zor inan. Bilmiyorum bana tam zamanı gibi geldi.
Eşimle kafa yapılarımız uyusmuyor, ondan...

Sonra daha zor inan. Bilmiyorum bana tam zamanı gibi geldi.
Eşimle kafa yapılarımız uyusmuyor, ondan...

Anladım hayırlısı olsun .
Arkadaşlarım da öyle söylüyor okula başlamadan ikincisi olsun okul zamanı zor oluyor diyorlar. Zaten 2 aydır bişey kullanmıyorum olmadı bu üçüncü ay bakalım ne olacak

Anladım hayırlısı olsun .
Arkadaşlarım da öyle söylüyor okula başlamadan ikincisi olsun okul zamanı zor oluyor diyorlar. Zaten 2 aydır bişey kullanmıyorum olmadı bu üçüncü ay bakalım ne olacak

Amin, inş.

E hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz. :anneadayı:

Rabbim Bilgeceye de nasip etsin inş.
Minderi kalın koydu kayınvalideye herhalde...
Ev sahibi huuu bi çay yapta içelim.
Demi arkadaşlar :KK51:

Kaç yaşındasın? Geçtiğimiz sayfalarda yazdın mı? Ay valla kusura bakma okusam da unutuyorum. :KK14:

Dün gece katıldım, yirmi'li yaşlarımın sonlarına doğru gidiyorum.. :oops:sen?

Ben kahve istiyorum ---> orta şekerli :21:

Ben perşembe günü brownie yapmıştım kalanını sarıp sarmalayıp buzdolabına koymustum bugün çayın yanına çıkardım hala tadı bozulmamış güzeldi yarında yerim onu ben :KK71:

Ben perşembe günü brownie yapmıştım kalanını sarıp sarmalayıp buzdolabına koymustum bugün çayın yanına çıkardım hala tadı bozulmamış güzeldi yarında yerim onu ben :KK71:

Ben hiç sevmiyorum ya keki. Yiyemiyorum. Şerbetli meyveli olursa yiyorum. :63:

@zeynoli123 hoşbulduk, gebelik düşünüyorsunuz sanırım benim gibi?

Ben severim çikolata varsa hele ki içinde :-) kızlar saat 10 tatlı yememem lazım bu saatte... ısrar etmeyin :stop:

Beni yakan da o kekler değil mi zaten dayanamıyorum gömülüyorum tepsiye sonra da 65..66..67.. cıkıyoda çıkıyo:kk77:

Istemekle istememek arasinda kararsizim enyalios :KK46:olursa senin ilk mi olacak ikinci mi

Bilgece'nin misafiri hakikaten yatıya kaldı galiba, kaç saattir ortada yok:KK53:

Back
X