- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.402
- 298
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #8.201
Sözler kifayetsiz kalir canimNe desem bilemedim ki
Almanyadayim, buyur gel cayi demliyorumHemen nerdesin gelip alayım
Amiiin insallahSözler kifayetsiz kalir canimamann çok şükür oyle çok fazlam yok veririm yavas yavas inşallah
ayyy kuzum ben seni nasıl anlarım bir bilsen dün ömrümden ömür gitti işyerinde kafam masaya düşüyorMillet o kadar ne yazdiniz inanin okuyamadim misafirlerim var canim cikti ki ne cikti. Ayni evde cumbur cemaat yasayanlar ne yapiyir ya Allahim resmen zulum. Neyseki bu aksam gidecekler. Ayy Allahim cok kotuyum
Canım sürekli bilgisayar başında çalışıyorsan normaldir. Ben de bilgisayar başında kendimi durduramıyorum. Abur cubur ne varsa yiyorumKendimi duduramiyomçok seviyorum yemeyi y
Canım bana masa başı ayakta oturmali is falan farketmiyor yeterki yemek olsunCanım sürekli bilgisayar başında çalışıyorsan normaldir. Ben de bilgisayar başında kendimi durduramıyorum. Abur cubur ne varsa yiyorum
Hadi yaa ben de kendimi çok yiyo zannediyodumCanım bana masa başı ayakta oturmali is falan farketmiyor yeterki yemek olsun
Ay canım amin cumleten inşallah pek mümkün degil aslinda ama olsun umut fakirin ekmeğiHadi yaa ben de kendimi çok yiyo zannediyodum
O zaman senin için en güzel duayı edeyim, yiyip yiyip kilo alma inşşallah
Boşver dert etme ya spor yapar verirsinAy canım amin cumleten inşallah pek mümkün degil aslinda ama olsun umut fakirin ekmeği
Ayni ben bende herkese spor yap mekik çek diyorum ama kendim yapmıyorumBoşver dert etme ya spor yapar verirsin
Benim kilom yok ama göbeğim var ben de onu kafaya taktım ne zamandır.. Nasıl eriycek bilmiyorum. Sana spor yaparsın diyorum ama bende icraat yok
Verebilirsin ama iftarda az yemen gerek tıka basa yiyince olmuyo o işAyni ben bende herkese spor yap mekik çek diyorum ama kendim yapmıyorumbende bi 6 7 kilo versem iyi olacak ramazanda verebilir miyim acaba diyorum
Tika basa yemem galiba ya dikkat ederim gibi geliyorVerebilirsin ama iftarda az yemen gerek tıka basa yiyince olmuyo o iş
Tika basa yemem galiba ya dikkat ederim gibi geliyorşuan aç değilim ondan mı acaba bu rahatlık
Evet olabilir ben de tokken rahat konuşuyorumTika basa yemem galiba ya dikkat ederim gibi geliyorşuan aç değilim ondan mı acaba bu rahatlık
Hoş geldinAyyy gittim geldim hala yemek diyor.
Acıktım.
Evet olabilir ben de tokken rahat konuşuyorum
Hoş geldin
Ama benlik bişey yok kiii yazdıklarıma cevap veriyo arkadaşlar yoksa benim yemekle falan ne isim olurAyyy gittim geldim hala yemek diyor.
Acıktım.
Tok musun şuanEvet olabilir ben de tokken rahat konuşuyorum
Hoş geldin
NasılsınHoş buldum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?