• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgece ile Sohbete ;)))

Aynen canim sagolasin yaaa. Hic sorma kahve lekesi de gider insallah. Kaynanam dedi keske gelmeseydim bu kadin cocuklarina bakmiyor :-) ben sana ayni halidan alicam drdi de yok olur mu ya onemli degil dedim ama icim yaniyordu ahhahaahhhs

Ayyyyyyy canimmmmm yaaaaa ben de sizi cok ozledim. Sancim da var sanirim regl olacağım. .
bu 3 gundur ne hale düştüm boyle ya :KK70::KK70::KK70::KK70:

Gerçekten üst üste geldi :KK70:
Allah başka dert vermesin inş.
Şöyle bir kayınvalidem olmadı. Ah ah :KK1::KK1:

Aynen canim sagolasin yaaa. Hic sorma kahve lekesi de gider insallah. Kaynanam dedi keske gelmeseydim bu kadin cocuklarina bakmiyor :-) ben sana ayni halidan alicam drdi de yok olur mu ya onemli degil dedim ama icim yaniyordu ahhahaahhhs

Ayyyyyyy canimmmmm yaaaaa ben de sizi cok ozledim. Sancim da var sanirim regl olacağım. .
Kv ni sevdim:KK53:
Regl dedin de aklıma gelmişken sorayım yaa
5-6 aydır 17 günde bir regl oluyorum normalde tam 22 gün sürerdi ne erken ne geç gelirdi.
Her gün nescafe içiyodum sonra duydum ki düzensizlik yapıyomuş. Neyse geçen ay hiç içmedim 19. günümde oldum ama yine erken ya.. Doktora da gitmedim korkuyorum sizce normal mi 19:/

Gerçekten üst üste geldi :KK70:
Allah başka dert vermesin inş.
Şöyle bir kayınvalidem olmadı. Ah ah :KK1::KK1:

Amin amin. Kayinvalidem iyidir ya Allah var yukarda yani.. eee sen nasilsin ne yapiyorsun??

5-6 aydır 17 günde bir regl oluyorum normalde tam 22 gün sürerdi ne erken ne geç gelirdi.
Her gün nescafe içiyodum sonra duydum ki düzensizlik yapıyomuş. Neyse geçen ay hiç içmedim 19. günümde oldum ama yine erken ya.. Doktora da gitmedim korkuyorum sizce normal mi 19:/
Bence normal degil bi kafin doguma git ve evli olmadigini da soyle. Karnindan muayene ederler... Muhakkak git. 17 gunde bir 19 gunde bir adet mi olunur kiz?? Sen git git

Amin amin. Kayinvalidem iyidir ya Allah var yukarda yani.. eee sen nasilsin ne yapiyorsun??

Bence normal degil bi kafin doguma git ve evli olmadigini da soyle. Karnindan muayene ederler... Muhakkak git. 17 gunde bir 19 gunde bir adet mi olunur kiz?? Sen git git
Karnımdan muayene eder dimi :KK53: inşallah

En azindan kayinveliden anlayisli bir kadin, hadi birde amaaan ne olacak cocuk o dökecek tabi deseydi :KK17:
Ah ah bilirim o icten ice köpürürken birsey caktirmamayi :KK48:

En azindan kayinveliden anlayisli bir kadin, hadi birde amaaan ne olacak cocuk o dökecek tabi deseydi :KK17:
Ah ah bilirim o icten ice köpürürken birsey caktirmamayi :KK48:

Amaan ne yapayim pazar gunu ilk defa pazara gidecektim ya onlar geldiler. Beraber gittik aksam uzeri. Bizim dukkan yakin pazara. Pazarda buyuk cocugunu ben tutuyorum durmuyor cunku. Neyse gece eve geldik. Kapici geldi aidati istedi. Bem de 80 lirayi verdim.
Ertesi gun disari cikicam diyorum ki param düşmüş sanirim. 80 liram yok. Aksama kadar aklima gelmedi kaynanam drdi ki kiz sen kapiciya vermedin mi diye de oylw aklima geldi :KK70::KK70:cok da unutkan olmusum :KK70::KK70:

Benden sana tavsiye Nescafeyi içme...

Çok şükür iyi Bilgecem...:KK19:

Ayy ya dün eltimle bebek kiyafetleri satan bir yere girdik e bebek belki duymussundur. Ayy varya nasıl icim gitti. Keske bi kizim olsa da hepsini alsam giydirsem diye dusunup durdum. Yine de icim rahat etmezdi diyorum. Gercekten istiyorum artik. Rabbim.hayirli saglikli akilli uslu evlatlar nasip etsin..

Back
X