• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgece ile Sohbete ;)))

hu huuuu kizlar :KK68::KK68::KK68::KK25::KK25::KK25:
selam nasilsiniz :KK24:
Hosgeldin canim :KK25:

Siskoyuz :p sen nasılsın :KK45:
Süper bir cevap olmus :KK48:

Ahh rahmetli de gitti yaa. Severdim allah rahmet eylesin. .

Ben sizin icim atmiyorum. Simdi goz zevkinizi bozmayayim. Size de yazik. Ama suraya temsili bir foto koyayim bari..
oBKqmw3qx0kBRbrAGbgWmRJlVaNbHubLfTPcgFZcJXFRQono_Fxo5TuhBgieaQEYDa2avTKNBadyD36l8llpIdmlyVjWNBZZ0KN6pdkWJVcyefjhMqE=w290-h298-nc

ajahahahahsshsj tovbe tovbe tovbeeew Allahim sen koru yaaaaaa sen koruuu

Bak nasil da biliyor yaaa :-***

Ohjj boceklerin tadi da cok guzelmis teyze deseydin, acaba bu hangi bocek. :-)) :-) :-))

2 kilo vermisim de onu kutluyoruz.
:-) :-)

Hos geldin hazalcimm.
. Valla sen gebesin. Kilo hakkin :KK70::KK70::KK70:
Iyi iste ne hos, sizin evde sehpaya gerek yok :D

Kizlar namaz kilip geliyorum az konusun yetisebileyum :-)))
Allah kabul etsin canim

egeliyim ama trakya şivesiyle bilerek yazdım :KK70::KK70:

28 kilo aldın sonra verebildin mi peki geriye :KK57: hamileymişsin hayırlı olsun bide :KK60:

ayyy bu dedigin trakya sivesimiydi ya :oops::oops::oops::oops::oops: cahilligin gozu kor olsun:KK70::KK70:

oooo vermemmi oglum emeklemeye basladi bende kilo milo kalmadi hic spor yapmaya gerek kalmadi :21::21::21:

cok hareketliydi oglum gerci simdide oyle oyle olunca kilo kalmiyor insanda ama vucutlada ilgili ben kilo alsamda uzun sure sisko kalamiyorum hemen gidiyor kilolar bi sekilde.

yeni nisanliyken 48 kiloydum kaynanam doktora goturmustu beni neden kilo almiyor diye :KK70::KK70::KK70:

doktora metobolizman hizli calisiyor ondan demisti :KK70::KK70::KK70::KK70:

Hoşgeldin ben iyiyim yani sen nasılsın? :21:

hosbuldum sagol canim iyi olmaya calisiyoruz:KK68:

Iyi iste ne hos, sizin evde sehpaya gerek yok :KK70:

Allah kabul etsin canim

hosbludum canim:21:
Sen kilo almiyorsun bebegn aliyo caktirma :p ben zaten alıyorum :KK43: sirf sen kendini yalniz hissetme diye :KK43:

oyyyy canim benim :KK36: ama 30 kilo aliyorum ben bak sonra beni yari yolda birakma :KK20::KK70:

ayyy bu dedigin trakya sivesimiydi ya :oops::oops::oops::oops::oops: cahilligin gozu kor olsun:KK70::KK70:

oooo vermemmi oglum emeklemeye basladi bende kilo milo kalmadi hic spor yapmaya gerek kalmadi :21::21::21:

cok hareketliydi oglum gerci simdide oyle oyle olunca kilo kalmiyor insanda ama vucutlada ilgili ben kilo alsamda uzun sure sisko kalamiyorum hemen gidiyor kilolar bi sekilde.

yeni nisanliyken 48 kiloydum kaynanam doktora goturmustu beni neden kilo almiyor diye :KK70::KK70::KK70:

doktora metobolizman hizli calisiyor ondan demisti :KK70::KK70::KK70::KK70:

olsuuuuunnn :KK19::KK19::KK19:

aaa ne güzel ya en kıskandığım insanlar yiyip yiyip kilo almayanlar metebolizması hızlı olanlar hıh :63::63::63::63:

temsili foto sansürlük kaldır çabuk :KK70:
o da insan ama ne sansuru :KK53:

Ay attığın fotoğraf ne öyle Allah napmasın töbe töbe :KK70: işine gelince sarı kola içer ama o portakallıymış ya :-)
Ajahaha azicik korkun halinize sulredin diye attim :KK53:
osbuldum bea egelimisin sen siveli yazmisin yoksa klavyenin azizliginemi ugradin?:KK70:
bosverin kilolari kizlar yiyin yiyin oturun :KK6::KK6::KK6::rolleyes:

en dogal hakkim oglumda 28 kilo almistim azimliyim bunda 28 kiloyu gececem :KK70::KK70:

Simdi 30 kilo al. Ya oyle deme ya. Ben su an 67 kilo oldu hamile kalip 30 kilo alsam kesin kendo kendimi bosarim :KK70::KK70::KK70:
eski kiloya geleyim ki bu kiloyla dogurayim bari yaa allahimmm

Offf Bilgece nerden buluyon böyle fotoları :KK53:

Gözlerimize yazık bacim :KK14:

Ben bulurum :KK70::KK70:

hahaha Allahım ya ölcem gülmekten. asıl ben saksı değilim ben :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
hahahaha ben de bugun çok guldum valla :confused:

Iyi iste ne hos, sizin evde sehpaya gerek yok :KK70:

Allah kabul etsin canim
hahahahahhaahahhaha:KK70::KK70::KK70::KK70:
aksam esime diyecegim bziim evde sehpaya hic gerek yok :KK70::KK70::KK70::KK70:

Kizlar hos sohbetler, biraz yalandan spor yapmaya gidiyorum:KK49:
Görüsürüz :KK25:

Tamam canim yalandan sppr yappp gorusuruz. Ben de yalandan yiyeyim bari :KK70::KK70::KK70::KK70:

aaa ne güzel ya en kıskandığım insanlar yiyip yiyip kilo almayanlar metebolizması hızlı olanlar hıh :63::63::63::63:
Geçen gün okudum birisi şu yiyip yiyip kilo almayan insanları hiç anlamıyorum ben mutfağın önümden geçsem kilo alıyorum yazmıştı ne gülmüştüm :KK70::KK70: bende kıskanmıyor değilim öylelerini su içsem yarıyor :63:

ama 8 sene onceki metobolizmayla simdiki ayni degil troid hormonlarim yavas calisiyor benim buda kilo almama sebeb oluyor evlendikten sonra eskisi gibi fit olamadim :KK53::KK53::KK53::KK53:

kizlar bende cikiyrum oglumu kresten almam lazim opuyorum hepinizi :KK39::KK36::KK36::KK36:

Simdi 30 kilo al. Ya oyle deme ya. Ben su an 67 kilo oldu hamile kalip 30 kilo alsam kesin kendo kendimi bosarim :KK70::KK70::KK70:

Tamam canim yalandan sppr yappp gorusuruz. Ben de yalandan yiyeyim bari :KK70::KK70::KK70::KK70:
Şükrettim valla hele poposu masa niyetine hey allam ya :KK70:

30 mu :eek: az değil mi 30? Ben kendimi 60a sartlandirmistim oysa kio_O
100 kiloyu gecmemem lazim 30 iyidir :KK53::KK53::KK53:

sen simdiden zayifla hamile kalmadan once hamile kalinca benim gibi yarim dunya olursun:KK70::KK70::KK70:

kizlar benim metabolizma yasim 12. Bu arada pro uyelerden biri baksin assagida benim adimi goruyor musunuz? ?

ben goremiyorum ya bende kendimi cevrim disi yapiyorum ama avatarin kenarinda yesil yaniyor nedenki prolar benim ismim yaziyormu asagida o_O

ayyy ben bi cikamadim oglum kresin camin ayapismis beni bekliyordur ciktim ben :KK55::KK55::KK55:

Eskiden oyleydim ben :KK43: :KK43:yedigimi miciyodum :KK43: şimdi çok sorunlu :KK43:
benim yakın arkadaşım böyle. yediği gibi tuvalete gidiyor. bi türlü 50 kilo edemedik yıllardır :D

Geçen gün okudum birisi şu yiyip yiyip kilo almayan insanları hiç anlamıyorum ben mutfağın önümden geçsem kilo alıyorum yazmıştı ne gülmüştüm :KK70::KK70: bende kıskanmıyor değilim öylelerini su içsem yarıyor :63:
aynen yaaa bende annemde geleceğimi görüyorum şişman bi teyze olacam kesin :D

kizlar benim metabolizma yasim 12. Bu arada pro uyelerden biri baksin assagida benim adimi goruyor musunuz? ?

kim hesapladı kız onu?
bu arada görünmüyorsun hmmm gizli takılıyorsun yaaani :D

100 kiloyu gecmemem lazim 30 iyidir :KK53::KK53::KK53:

sen simdiden zayifla hamile kalmadan once hamile kalinca benim gibi yarim dunya olursun:KK70::KK70::KK70:

ben goremiyorum ya bende kendimi cevrim disi yapiyorum ama avatarin kenarinda yesil yaniyor nedenki prolar benim ismim yaziyormu asagida o_O

ayyy ben bi cikamadim oglum kresin camin ayapismis beni bekliyordur ciktim ben :KK55::KK55::KK55:

Senin yesil isigin bende gorunmuyor. Ben de kendimde yesil yandigini goruyorum ama bu sadece bize gorunuyor. Senin nickinde assagida gorunmuyor. Iyi o zaman. Hado sen al cocugu gorusuruuuzs

Back
X