• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgece ile Sohbete ;)))

farkettim zaten abla hemen benimseniz beni de çok sevindirik oldumm :p

ben olmasam bile siz bil bol konusun muhabbet edin doyasiya :-**

Öyle valla :KK70: evet ya bu durum benim çok hoşuma gitti sorun olmazsa özelden birbirimize cep numaralarımızı verelim whatsapptan da yazışırız ne dersiniz? :KK28:

Canim bazilari istemeyebilir. Sonucta jerkes misait olmayabiliyor. Biraz daha zaman gecirelim iyice muhabbete girelim. Digerleri de kabul ederse olabilir..:-)

Sizde çok tatlısınıız :KK66::KK68: Yok hakkıma girmediniz içiniz rahat olsun :KK66: Zaten ders çalışmayı seven biri değilim :KK70::KK70::KK70: Ama mecbur son 1 ay yüklenmem gerekiyor :KK51:

rica ederim :KK66: Hoşbulduk :) EEe öpün barii:oops:

Maalesef sözel mezunuyum :) :KK51:İlk sene dört yıllık ünv. tutuyordu ben tercih yapmadım :) Memurluk istiyordum geçen sene oda olmadı.Bu sene sadece hayırlı bir ünv. istiyorum :)

Ben de sozel mezunuyum ama dil okudum. Calisinca basaramayack bir sey yok. Hayirlisi olsun kesinlimle her seyin

ben olmasam bile siz bil bol konusun muhabbet edin doyasiya :-**

Canim bazilari istemeyebilir. Sonucta jerkes misait olmayabiliyor. Biraz daha zaman gecirelim iyice muhabbete girelim. Digerleri de kabul ederse olabilir..:-)
Olabilir bana uyar sorun yok :-)

Sizde çok tatlısınıız :KK66::KK68: Yok hakkıma girmediniz içiniz rahat olsun :KK66: Zaten ders çalışmayı seven biri değilim :KK70::KK70::KK70: Ama mecbur son 1 ay yüklenmem gerekiyor :KK51:

rica ederim :KK66: Hoşbulduk :) EEe öpün barii:oops:

Maalesef sözel mezunuyum :) :KK51:İlk sene dört yıllık ünv. tutuyordu ben tercih yapmadım :) Memurluk istiyordum geçen sene oda olmadı.Bu sene sadece hayırlı bir ünv. istiyorum :)
Hoşgeldin :KK3:Bende hazırlanıyorum canım nasıl gidiyor çalışmalar? :cool:

Siz pro üyelerden öğrenmeye çalışıyorum.Benim daha çok var canım kıdemli olmama öğrenmeye çalışıyorum işte :KK45:

Hoşbulduk.:KK52:Teşekkür ederim.
Ne güzel kader arkadaşıyız desenize...:KK48::KK51:
Nasıl gitsin canım 1 çalışıyorsam 2 çalışmıyorum :KK70: Bende ki bu rahatlık nedir anlamadım gitti :KK48:
Benimde ikinci senem bu yıl olur inşallah ikimizinde aynı ben neyime güveniyorsam sanki ösym başkanı dayım :KK70:

Başta konu sahibi BİLGECE Abla olmak üzere herkese MERHABA...:KK54::KK54::KK54::KK54:
Can sıkıntısından ŞAKA GİBİ AMA GERÇEK: 2.5-3 GÜNDE BAŞTAN SONA 858 SAYFAYI OKUDUM:KK51:
Son sayfaya gelince benim gözlerimin hali::KK57::KK57::KK57:
Ama okuduğum bazı yerlerde çok güldüm :) :KK48::KK48::KK48:
Yüzümüzü güldüren herkesin her daim yüzü gülsün inşallah :KK66:

Kendimi kısa ve öz bir şekilde tanıtacağım...
19 yaşındayım. üniversiteye hazırlanıyorum.. BİTTİ...:KK48::KK48::KK48:
Umarım mesajları baştan sona okuyarak sohbete dahil olmayı haketmimdir.:KK48::KK51:

Aramıza hoş geldin canım :KK68:

Back
X