- 15 Ağustos 2008
- 17.392
- 58.818
- 798
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #8.641
2008 den beri üyeyim buraya, kasım/2014 de zayıflama takımına katılarak açılışı yaptım. Bilgece'nin sohbetine katılalı bir kaç gün oluyor canım :)yeni mi 2008 diyo abla :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2008 den beri üyeyim buraya, kasım/2014 de zayıflama takımına katılarak açılışı yaptım. Bilgece'nin sohbetine katılalı bir kaç gün oluyor canım :)yeni mi 2008 diyo abla :)
farkettim zaten abla hemen benimseniz beni de çok sevindirik oldumm![]()
Öyle vallaevet ya bu durum benim çok hoşuma gitti sorun olmazsa özelden birbirimize cep numaralarımızı verelim whatsapptan da yazışırız ne dersiniz?
![]()
hmm topik demişsinde o kısmı anlamadan yazdım :)2008 den beri üyeyim buraya, kasım/2014 de zayıflama takımına katılarak açılışı yaptım. Bilgece'nin sohbetine katılalı bir kaç gün oluyor canım :)
Sizde çok tatlısınıızYok hakkıma girmediniz içiniz rahat olsun
Zaten ders çalışmayı seven biri değilim
Ama mecbur son 1 ay yüklenmem gerekiyor
rica ederimHoşbulduk :) EEe öpün barii
Maalesef sözel mezunuyum :)İlk sene dört yıllık ünv. tutuyordu ben tercih yapmadım :) Memurluk istiyordum geçen sene oda olmadı.Bu sene sadece hayırlı bir ünv. istiyorum :)
Olabilir bana uyar sorun yokben olmasam bile siz bil bol konusun muhabbet edin doyasiya :-**
Canim bazilari istemeyebilir. Sonucta jerkes misait olmayabiliyor. Biraz daha zaman gecirelim iyice muhabbete girelim. Digerleri de kabul ederse olabilir..![]()
Hay maşallah 2008 den beri uyesin oylemi2008 den beri üyeyim buraya, kasım/2014 de zayıflama takımına katılarak açılışı yaptım. Bilgece'nin sohbetine katılalı bir kaç gün oluyor canım :)
çok haklısınız :) herkesin hakkında hayırlısı olsunBen de sozel mezunuyum ama dil okudum. Calisinca basaramayack bir sey yok. Hayirlisi olsun kesinlimle her seyin
HoşgeldinSizde çok tatlısınıızYok hakkıma girmediniz içiniz rahat olsun
Zaten ders çalışmayı seven biri değilim
Ama mecbur son 1 ay yüklenmem gerekiyor
rica ederimHoşbulduk :) EEe öpün barii
Maalesef sözel mezunuyum :)İlk sene dört yıllık ünv. tutuyordu ben tercih yapmadım :) Memurluk istiyordum geçen sene oda olmadı.Bu sene sadece hayırlı bir ünv. istiyorum :)
afiyet olsun canim gorusuruzzzAçım aççç, bir yemek yapayım da gelirim kızlar. Öpüldünüz :-*
sen de kidemli uye olursun abla merak etme zaman cabuk geciyorHay maşallah 2008 den beri uyesin oylemiben daha 3 aydır uyeyim
![]()
amin canimmçok haklısınız :) herkesin hakkında hayırlısı olsun![]()
ya ben ya ben 1 ay hepitopu 30 gün yani +2 side varHay maşallah 2008 den beri uyesin oylemiben daha 3 aydır uyeyim
![]()
Hoşbulduk.HoşgeldinBende hazırlanıyorum canım nasıl gidiyor çalışmalar?
![]()
Benimde ikinci senem bu yıl olur inşallah ikimizinde aynı ben neyime güveniyorsam sanki ösym başkanı dayımHoşbulduk.Teşekkür ederim.
Ne güzel kader arkadaşıyız desenize...
Nasıl gitsin canım 1 çalışıyorsam 2 çalışmıyorumBende ki bu rahatlık nedir anlamadım gitti
![]()
İlk üye olduğumda hic bişey anlamamıştım cok karışık gelmişti bdv ney diye bi üyeye de sormuştum ne kadar cahilsemya ben ya ben 1 ay hepitopu 30 gün yani +2 side var![]()
Başta konu sahibi BİLGECE Abla olmak üzere herkese MERHABA...
Can sıkıntısından ŞAKA GİBİ AMA GERÇEK: 2.5-3 GÜNDE BAŞTAN SONA 858 SAYFAYI OKUDUM
Son sayfaya gelince benim gözlerimin hali:
Ama okuduğum bazı yerlerde çok güldüm :)
Yüzümüzü güldüren herkesin her daim yüzü gülsün inşallah
Kendimi kısa ve öz bir şekilde tanıtacağım...
19 yaşındayım. üniversiteye hazırlanıyorum.. BİTTİ...
Umarım mesajları baştan sona okuyarak sohbete dahil olmayı haketmimdir.![]()
Çok tatlısın kis senSiz pro üyelerden öğrenmeye çalışıyorum.Benim daha çok var canım kıdemli olmama öğrenmeye çalışıyorum işte![]()
Siz pro üyelerden öğrenmeye çalışıyorum.Benim daha çok var canım kıdemli olmama öğrenmeye çalışıyorum işte![]()
aslinda ben de bayadir pro degildim. Bi yemek yarismasina katilan herkese pri uyelik verdiler ben de pro oldumya ben ya ben 1 ay hepitopu 30 gün yani +2 side var![]()
merhaba arkadaşlarrmero95 gibi hersayfa olmasa da atlaya atlaya bakındım bende sohbetlerinize vee çok güzeldi
bende bir merhaba demek sizlerle tanışmak istedimm. huhu müsade varmı ?
![]()
Ama ben seni öperimÇok tatlısın kis sen![]()