Bilgece ile Sohbete ;)))

Ay canımm çok geçmiş olsun aman dikkat edin ya. Kızamık kötüdür. İnşallah iyileşir. Asllında bi sağlık ocağına falan götürseydiniz keşke...
sağlık ocağında ki aile hekimi daha yeni gördü ateşlenmişti götürdüğüm de ertesi gün çıktı bunlar adam ful antibiyotikçi kapıdan görseantibiyotik kullan diyor ben de götürmedim canım ona

sağlık ocağında ki aile hekimi daha yeni gördü ateşlenmişti götürdüğüm de ertesi gün çıktı bunlar adam ful antibiyotikçi kapıdan görseantibiyotik kullan diyor ben de götürmedim canım ona

Götürmemekle iyi yapmışsın o zaman. İnşallah kar falan biter de götürsün hastaneye. Aman dikkat edin.

Götürmemekle iyi yapmışsın o zaman. İnşallah kar falan biter de götürsün hastaneye. Aman dikkat edin.
pazartesiye kadar mecbur bekliyecem gene ama geçmezse pazartesi kesin giderim annem kızamık soğuk sevmez dedi dışarıda çıkaramıyorum daha kötü olur korkuma

bdv bu aralar pasif durumda.Can alıcı konularda yok pek.
Neli kurabiye:kk77:
Söylemem. Yapınca görürsünüz gençler. Süpriiizzzzz...
çay var mı çay?
Vay benim sadık dostum :KK45: hoş gelmişsin. Çay olmaz mı hiç? Al sana çay
igdirda-guneste-cay-keyfi.webp

pazartesiye kadar mecbur bekliyecem gene ama geçmezse pazartesi kesin giderim annem kızamık soğuk sevmez dedi dışarıda çıkaramıyorum daha kötü olur korkuma

O zaman soğukta çıkarma. İnşallah geçer yavrum ya..

Back
X