- 15 Ağustos 2008
- 17.392
- 58.818
- 798
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #9.581
Amin insallah canim.gerçekten öyle
Allah haklarında hayırlısını versin inşallah. milletçe bekliyoruz
seve seve öperim canım hem çabuk ulaşır öpücükler bizde istanbuldayız çünküOy oy maşallah Elif Mira'ya öpücükler istanbuldan :)
Benim yerime de öp canım, Elif'leri çok severim.
günaydın hoşgeldin :)Günaydın kızlarr
hoşbuldum canımgünaydın hoşgeldin :)
evet sanırım :) nick imden de anlaşılacağı üzere saksı değilimhoşbuldum canımbende dün geldim sanırım seninle karşılaşamadık
evet sanırım :) nick imden de anlaşılacağı üzere saksı değilimmemnun oldum canım [/QUOTE
evet farkettimm :))) bnm nickimin yapımcısı küçük kızım ondan esinlendim bnde çok memnun oldum canım
2,5 yasında teyzesi balım :)oyy yerim kaç yaşında kızın
Biz teyze olacak yasa geldik degil mi2,5 yasında teyzesi balım :)
eh artık birazcık öyle oldu sanırsam :))) sagol canım bnm darısı basına inşallahBiz teyze olacak yasa geldik degil miAllah bagislasin gülüm
günaydın kedicikGünaydın kizlar sabah-i serifleriniz hayrolsun
Naber canımgünaydın kedicik
zombiden halliceNaber canım
Amin insallah canimeh artık birazcık öyle oldu sanırsam :))) sagol canım bnm darısı basına inşallah
Günaydin, hayirdir niye uyuyamadin canim?offff uykusuzluktan ölüyoruuum gözlerim kapanıyooor
Bence yeni almak herzaman icin daha iyi, simdi ikinci el alacaksin ama senden önce ki kim bilir kac zaman kullandi bozulma ihtimali daha yüksek. Ne kadar süreligine kiralayacaksiniz ve sonra ne olacak aldigin esyalar?ya bu arada bişey danışcam kızlar yazlık kiralamayı düşünüyorum ama eşyaları naapsam ya buzdolabı ve çamaşır makinası lazım 2. el mi alsam yoksa uygun fiyatlı sıfır mı bilemiyorum naapsam ki((
Günaydin hosgeldinizGünaydın kizlar sabah-i serifleriniz hayrolsun
Bu havada hasta oldum ya inanabiliyor musunzombiden halliceuykum var çok uykum var senden naber canım
akşam yiğenim teyze sohbet edelim uyuma dedş kıyamadım 12 ye kadar uyumadık sabah 8 de kalktım kahvaltısını hazırladım okula yolladım kıyamıyorum küsüyor sonraAmin insallah canim
Günaydin, hayirdir niye uyuyamadin canim?
Bence yeni almak herzaman icin daha iyi, simdi ikinci el alacaksin ama senden önce ki kim bilir kac zaman kullandi bozulma ihtimali daha yüksek. Ne kadar süreligine kiralayacaksiniz ve sonra ne olacak aldigin esyalar?
Günaydin hosgeldiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?