- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.370
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
Eşin gelmedi mi dahabilgece senin eve lazer tutanlar ne oldu?
off şarj aletim bozuldu. Telefoum kapandı ya... evde de tek başımayım zaten...
o lazeri biz tutttuk
Içini ferah tut canım ya,oku biraz eve kendine vesvese etmeYok ya gelmedii Şarjımın biteceğini biliyordu aramıştı almış şarj aleti. Akşam abisine uğrayacaktı o yüzden merak etme demişti. Ama biraz ürktüm açıkçası.
Lazer falan kalmadı. Bir daha yapmadılar..
Yapma yaaa. Kötü olmuş.Çok var mı daha eşinin gelmesine ?
Içini ferah tut canım ya,oku biraz eve kendine vesvese etme
Ben seni hiç merak etmiyorum nolcak simdiharbicim ben seni merak ediyorum bi resmini görsem görebilirmiyim daha dogrusu
Bizim buranın da sokak lambaları 1 haftadır yanmıyor,kaç kere aradık,kimse gelmedi.
Ortalık tinerci kaynıyor.Adam ölürsen sabaha kadar kimsenin ruhu duymaz.
Ben seni hiç merak etmiyorum nolcak simdiDur resmimi koyim bari
Hahahaamannnnnnnnnn
bilgecenin bıyıklı sakallı halinden sonra bu resimle ölem ben en iyisi bu
tamam kalsın merakım gitti uçtu gitti
ahahahah Allahım şu an öleceğim ahahahahahaha gülmekten kırıldım yaaa. Benden de betersin sen harbiBen seni hiç merak etmiyorum nolcak simdiDur resmimi koyim bari
allah korusun bizim de burası nerdeyse dag bası sokak köpekleri çok çok acıyorum onlara bir yandan da korkuyorum
Hahahasana bisey itiraf edeyim mi
Eee kimin asistaniahahahah Allahım şu an öleceğim ahahahahahaha gülmekten kırıldım yaaa. Benden de betersin sen harbi
Bi kere sen beni kibledin diye ban yedimtabiki edebilirsin
Eee kimin asistaniboynuzkulagi geçecek tabi
Bi kere sen beni kibledin diye ban yedimsana bir kinlendim ki sorma banim açıldı,her yerde kibledim seni bana rapor geldi "üye uyarilmistir" diye sonra dedim bu dikkat eder şimdi aman ugrasamiycam vaz geçtim kendi kendime eğer uyari aldiysan benim yüzümden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?