- 9 Ocak 2015
- 19.856
- 82.393
- 798
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #9.961
aşk canım emine şenlik oğlunun büüüütün kitaplarını okudum maria,idamlık genç,vicdan azabı şiddetle tavsiye ederimTeşekkürler arkadaşlar. En kısa zaman da bakıp alıyorum.
Simyacıyı duydum evet. Hımm imamın manken kızı demek.
Kürk mantolu madonna nın konusu ne acaba?
Hoşbuldumm :) son sene hemşirelik ögrencisiyim 18 yaşındayım urfalıyım ezeldennMerhaba canim hos geldin. Musaadr olmaz mi tabiki Var. Nasilsin?? Ne is yaparsin kac yasindasin?? Hele bi kendini tanit bakalım
ay mümkünse bana bol kalori olsun lütfeeennnGünaydın hanımlar yiyip yiyip hiç bir kaloriyi vücudunuzda depolamadiginiz bi gün hatta bi ömür diliyorum sizleresaygilar efenim
Tamam bizim o depolamadigimiz kaloriler sana gelsin inşallahay mümkünse bana bol kalori olsun lütfeeennnyoksa eriyeceğim yakında
Hayırlı sabahlar kızlar..
Dün yoğun bir gündü benim için..
Misafirim vardı kalabalıktı evim..
Buraya uğrayamadım..
Selamlar herkese..
Ohh ne guzel ne guzel. Hemsiremiz de oldu. Her daldan dostlarimiz var artikHoşbuldumm :) son sene hemşirelik ögrencisiyim 18 yaşındayım urfalıyım ezeldenn
Hayırlı sabahlar, hayırlı cumalar...
günaydın hayırlı sabahlar güzel bayanlar
Merhabalarr hayırlı sabahlar hayırlı cumalar kızlar, çok boşlamışım ben buraları yavvvv
Günaydın hanımlar yiyip yiyip hiç bir kaloriyi vücudunuzda depolamadiginiz bi gün hatta bi ömür diliyorum sizleresaygilar efenim
Günaydınlar, telefonum bozuldu dün sabah pc çok açamıyorum, herkes iyidir umarım:)
Günaydın iyiyim ben kendi adima seni sormalıGünaydınlar, telefonum bozuldu dün sabah pc çok açamıyorum, herkes iyidir umarım:)
hahahahhahahaha amiiinnn canım aminnnn inşallahhhTamam bizim o depolamadigimiz kaloriler sana gelsin inşallah
Günaydın iyiyim ben kendi adima seni sormalıGünaydınlar, telefonum bozuldu dün sabah pc çok açamıyorum, herkes iyidir umarım:)
günaydın kuzummmGünaydin kizlar
Hayirli, bereketli, bol duali cumalar
Günaydin kizlar
Hayirli, bereketli, bol duali cumalar
Niye giz kilo almayalim işteGunaydin canim. Ah o misafir yogunlugunu cok iyi bilirim
Ohh ne guzel ne guzel. Hemsiremiz de oldu. Her daldan dostlarimiz var artikmuhabbete istedigin yerden dal canim. Rahat ol..
Hayirli sabahlar hayirli cumalar kizlaaarre. Nasilsinjz.?
Ay tatlisim hos geldin. Aynen artik girmiyorusnuz, cok bosladiniz cooooook.
Aman Allah korusun kiz
Iyiyiz canim biz sen nasilsin..
iyiyiz canım sen de durumlar nasıl eşinle tamamen konuşup hallettin mi su doktor işiniGunaydin canim. Ah o misafir yogunlugunu cok iyi bilirim
Ohh ne guzel ne guzel. Hemsiremiz de oldu. Her daldan dostlarimiz var artikmuhabbete istedigin yerden dal canim. Rahat ol..
Hayirli sabahlar hayirli cumalar kizlaaarre. Nasilsinjz.?
Ay tatlisim hos geldin. Aynen artik girmiyorusnuz, cok bosladiniz cooooook.
Aman Allah korusun kiz
Iyiyiz canim biz sen nasilsin..
Allah herkesin gönlüne gore versin inşallahhahahahhahahaha amiiinnn canım aminnnn inşallahhhdüşün durumumun vahimiyetini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?