Bilgece ile Sohbete ;)))

Heheh Anladım :) ama ben geleli 1 hafta oldu olmadı
Oooo maşallah mühendis hanım
Abla mı diye hitap edeyim? :)
Ooo bu ne acele canım bilmeyende evde kalmıssın sanacak
Yaşın daha genc,meslekte yenisin bir tadını al,mesleğinin maaşının keyfini cıkar oda elbet olur ins

Ayy ins yaa :) sözel mezunuyum ama tüm sınavlara gireceğim inşallah

Yok canım.. Yanlış mı yapmışım acaba? :/
bak kuzum şimdi adetinin 2. günü başlıcaksın beyaz soğanı sabah aç ve gün karamadan aç karnına 4 e böl 2 bardak içme suyunu kaynayınca bölünmüş soğanı içine at sadece kahve kabuğunu soy 5 dkyı geçirme sakın kaynayınca ılımaya bırak ılşıyınca yavaş yavaş iç 15 gün boyunca böyle sonra 5 gün ara ver 7 gün daha iç ama o ay gebe kalma düşük olur çünkü Allah muhafaza

ne kadar karışık yazmışım önce su kaynasın kaynayınca soğanı at içine 5 dkka daha kaynasın 5 dkkayı geçirmeden ocaktan al ılıkken iç bn o ay bir adet oldum varya akıllara zarar

Hahaha olsun işte ya istiyorum çok aslında ama nasıl olacak bilmiyorum. Varsa şöyle hayırlı talipler beklerim

Nerde yaşıyorsun canım? Kız nasıl hiç mi olmadı biri? Aşk güzel şey de tabi harama bulaşmadan, helal yoldan nasip etsin Rabbim...

Ne buyuruyor efendimiz:
" Birbirini sevenler için, nikâh kadar güzel bir şey yoktur."

Ve aleykümselam canım, hayırlı cumalar. Allah zihin açıklığı versin...

Hahaha evde kalacağım bu gidişle
Bakalım inşallah devam ederim güzel gider..
İnşallah canım hepsinden gir sınava hayırlısı olsun hakkında inşallah..

İstanbul'dayım canım, biri oldu ama tee 6 yıl önce lise bebe zamanlarımda
Daha sonra da olmadı işte üniversite falan boş geçtim evet ben de istiyorum bu aralar, ciddi istediğim için de okul zamanında hiç bulaşmadım öyle işlere şimdi işi de buldum tek eksik o kaldı.. İnşallah hayırlı bir kısmet bulurum

Allah kara gözlü, kara kaşlı, karakteri gibi kendi de yakışıklı, uzun boylu, kadın dilinden anlayan, kalbinde Allah korkusu olan, seni elinden tutup cennete götürecek bir eş nasip etsin, inşâAllah...

Amin amin amin...

Amin canımm,
Ama o kara kaş kara göz'ü sarışın olarak değiştirelim
Bir de boyu çok uzun olmasın, ben 1.55im çünkü görüntü bozukluğu olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…