- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.370
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #10.581
Bolunun Gerede ilcesindeyim,ulaşım sağlık sosyallik bakimindan kotu diyebilirim,ama insanları iyi yardımsever,dinine bağlı küçük bi ilce olmasina ragmen Camilerde ustuste namaz kiliyolar. Bu yonleride guzel :)
Evet ayyyni ben.haftasonları gidecek yer bulamıyoruz eşimle, ne cafe,ne sinema,ne eğlence merkzleri,ne avm hicbişi yok :) tek lüksümüz SüpermarketNe guzel. Ben sessiz yerleri sadece tatil amacli sevebiliyorum. Yasamak icin kalabalik yerler bana uygun. Yoksa daraliyorum
Evet ayyyni ben.haftasonları gidecek yer bulamıyoruz eşimle, ne cafe,ne sinema,ne eğlence merkzleri,ne avm hicbişi yok :) tek lüksümüz Süpermarket
Seven bunlarada katlaniyo iste :)
İnternette
Tabiki canim seven katlaniyor mecbur. Insanim huzuru olsun da nerde olursa olsun yaa
Esinle nerde tanistin peki..?
İnternette
Eşim sabah 8 aksam 8 calisiyor tek düzen.sabah 7 de kalkip kahvaltisini hazirliyorum geri yatiyorum.evlenmeden once calisiyordum memleketimde evlenip Boluya geldim,suan iş ariyorum :)
Hoşbuldum. Teşekkür ederim. Allah isteyen herkese nasip etsin.Ya o kadinin her seyi hayati kesin fake. Bastan beri bana sorunlu geliyordu zaten. Bu arada hos geldin ve hayirki olsun hamileymissin
ben de iyiyim sukurler olsun. Ugrasip duruyoruz
Allah yardimcin olsun kiz ne cok yoruluyorsun yav
amaaam diyeti de boşver
Ne guzel. Ben sessiz yerleri sadece tatil amacli sevebiliyorum. Yasamak icin kalabalik yerler bana uygun. Yoksa daraliyorum
Hoşbuldum. Teşekkür ederim. Allah isteyen herkese nasip etsin.
Evet ya benim içinde öyle
Şöylek ;Kiz nasil guvendin bacim?? Anaam ben cok supheciyim hayatta guvenemezdim
Şöylek ;
Ben Lise1 deydim. Bigün msn den ilkokul arkadasim yazdı "dayım internette radyo kurdu dj lik yapiyo diye sende gel dedi" bnde girdim siteye tanistik filan. İlk baslarda abicim kardesim konusuyoduk o benden 8 yaş büyük :) iki ay filan sonra yine internetten bi abla aramizi yapti :) tam 14 subat 2009 da :)
Sonra ögrendimki megerse bu bizim arka sokakta oturuyomus komsummusbigün bulustuk filan öyyyyle gelisti olaylar. Arkadaslarim ayirmaya calisti,bana salak diyen bile oldu kndi.den buyuk biriyle cikiyom diye. Benimle oynuyo gozuyle bakiyodu millet.Nasıl inandın diyceksiniz bnde bilmiyorum asiri inandim guvendim. Oda sağolsun hiiiiç güvenimi kırmadı,Allah nazardan saklasın 4*4 lük insan diyebilirim.Simdiii o bana salak diyen arkafaslara inat Gülüyoruz :)
Amin sağol bacim hicbirimizinkini bozmasın.Rabbim evinde huzury olmayana huzur versin.Ohh masallah masallah Allah huzurunuzu mutluluğunuzu bozmasin
Amin aminNn
Ee neler yapiyorsin.?
Ikimiz de ayniyiz valla canim. Komsun yok mu bugin???
amin amiiiinnnnnAmin sağol bacim hicbirimizinkini bozmasın.Rabbim evinde huzury olmayana huzur versin.
Gelsin gelsin iki lafin belini kirariz.Yok canım aksama doğru buluşuruz
amin amiiiinnnnn
Gelsin gelsin iki lafin belini kirariz.
Ya Ayhan abi gelmis ya gordunuz mu??
Görmem mi?Hey yavrum hey. Ne işin var evladım Kadınlar kulübünde???
Bence erkek üye sayısı az değil.
Ya bi de bana oyle bi sey dedi ki cevabini veremedim icime oturdu
madem erkek uye yasak neden cinsiyet secwrken erkek kadin şıkkı var?
Haklı buluyorum.
Biri de konu açmış. Erkeklere soruyorum diye.
Kizlar soruyora yazması icap ederdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?