Bilgece ile Sohbete ;)))

Bolunun Gerede ilcesindeyim,ulaşım sağlık sosyallik bakimindan kotu diyebilirim,ama insanları iyi yardımsever,dinine bağlı küçük bi ilce olmasina ragmen Camilerde ustuste namaz kiliyolar. Bu yonleride guzel :)

Ne guzel. Ben sessiz yerleri sadece tatil amacli sevebiliyorum. Yasamak icin kalabalik yerler bana uygun. Yoksa daraliyorum

Ne guzel. Ben sessiz yerleri sadece tatil amacli sevebiliyorum. Yasamak icin kalabalik yerler bana uygun. Yoksa daraliyorum
Evet ayyyni ben.haftasonları gidecek yer bulamıyoruz eşimle, ne cafe,ne sinema,ne eğlence merkzleri,ne avm hicbişi yok :) tek lüksümüz Süpermarket
Seven bunlarada katlaniyo iste :)

Evet ayyyni ben.haftasonları gidecek yer bulamıyoruz eşimle, ne cafe,ne sinema,ne eğlence merkzleri,ne avm hicbişi yok :) tek lüksümüz Süpermarket
Seven bunlarada katlaniyo iste :)

Tabiki canim seven katlaniyor mecbur. Insanim huzuru olsun da nerde olursa olsun yaa
Esinle nerde tanistin peki..?

Hoşbuldum. Teşekkür ederim. Allah isteyen herkese nasip etsin.

Kiz nasil guvendin bacim?? Anaam ben cok supheciyim hayatta guvenemezdim
Şöylek ;
Ben Lise1 deydim. Bigün msn den ilkokul arkadasim yazdı "dayım internette radyo kurdu dj lik yapiyo diye sende gel dedi" bnde girdim siteye tanistik filan. İlk baslarda abicim kardesim konusuyoduk o benden 8 yaş büyük :) iki ay filan sonra yine internetten bi abla aramizi yapti :) tam 14 subat 2009 da :)
Sonra ögrendimki megerse bu bizim arka sokakta oturuyomus komsummus bigün bulustuk filan öyyyyle gelisti olaylar. Arkadaslarim ayirmaya calisti,bana salak diyen bile oldu kndi.den buyuk biriyle cikiyom diye. Benimle oynuyo gozuyle bakiyodu millet.Nasıl inandın diyceksiniz bnde bilmiyorum asiri inandim guvendim. Oda sağolsun hiiiiç güvenimi kırmadı,Allah nazardan saklasın 4*4 lük insan diyebilirim.Simdiii o bana salak diyen arkafaslara inat Gülüyoruz :)

Ohh masallah masallah Allah huzurunuzu mutluluğunuzu bozmasin

Görmem mi? Hey yavrum hey. Ne işin var evladım Kadınlar kulübünde???
Bence erkek üye sayısı az değil.

Ya bi de bana oyle bi sey dedi ki cevabini veremedim icime oturdu
madem erkek uye yasak neden cinsiyet secwrken erkek kadin şıkkı var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…