- 25 Ağustos 2014
- 6.767
- 8.892
- 448
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #1.141
MaşaştaAaaaaaa sende beni zorla depresyona sokucan herhaldesuan mayistim laci,dus gibisi yok be..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MaşaştaAaaaaaa sende beni zorla depresyona sokucan herhaldesuan mayistim laci,dus gibisi yok be..
Oluuurrr ama beyaz show bitsin oyleMaşaştayapiym hı.
Ellerınize sağlık Matmazel içtim kaçtım gibi oldu o zaman, ancak fırsat bulabildim teşekkür etmeyeEki Görüntüle 1368417 Hadi caylarrrr geldi
Ellerınize sağlık Matmazel içtim kaçtım gibi oldu o zaman, ancak fırsat bulabildim teşekkür etmeyeo narin ellerinizden bir bardak çay icebilmek benim için bir onur sayın Matmazel. O depresif gözlerinize bakıp cayinizi yudumlarken aslında sanirsiniz ab-ı hayatı yudumluyorum.
![]()
Kızlar sabah deprem oldu burada![]()
Kötü bi şey yok dimi?Kızlar sabah deprem oldu burada![]()
Geçmiş olsun canıms :)Bir şey yok şükür 4.3 şiddetinde sallandık
Anamm.. noldu ablam sana geçmiş olsun.. Yine mi nazarlara geldin yoksam?Dikkat et kendine sen bize lazımsın..Millet nerelerdesinjiz ya? Midem ağrıyor, bulanıyor, kaziniyor, cok fenayim. Yataktan cikamiyorum. Gözlerimi de acamiyorum zaten. Ayy![]()
Anamm.. noldu ablam sana geçmiş olsun.. Yine mi nazarlara geldin yoksam?Dikkat et kendine sen bize lazımsın..![]()
Havalar bi öyle bi böyle.. Kazak üstüne hırka giymeme rağmen bende üşüyorum.. Dikkat et/edelim :)Yok canim nazardan değil usuttum buyuk ihtimalle ondan.
Sagolasin.![]()
geçmiş olsunBir şey yok şükür 4.3 şiddetinde sallandık