- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #1.201
bir selam verip kaçayım
son sınavım var salı günü
ondan sonra buralarda olcem
öpüyorum
nası anlatsaaammm bak mesela resimde çizgi gibi bi şey varya işte o oluyo güneşte ışıkta camda hep oluyo aşırı uğraşıp siliyorum falan öylelikle düzeliyo.. yoksa bidaha silince canı cıkana kadar silemiyorumNasil yansima kiz. Ben de gözlük takiyom ama bende yansima olmuyo. Acaba silerken iz falan mi kaliyo?
Hoş geldiin :)Selaaammm
krep yapçem (tabi süt varsa)kahvaltılık seviyorsan olabilir tost olabilir pratik bir şey yap kız. ben de bir kahve içip dönüüyorrre
Bi gözlükcüye git istersen. Bana 2 cesit cam türü sunmuslardi. Biri yansimali biri yansimasiz di galiba. Ben de tabi yansimiyani sectim. Sen kesin yanlis aldin hatunnası anlatsaaammm bak mesela resimde çizgi gibi bi şey varya işte o oluyo güneşte ışıkta camda hep oluyo aşırı uğraşıp siliyorum falan öylelikle düzeliyo.. yoksa bidaha silince canı cıkana kadar silemiyorum
Hoş buldum leo,napiyonHoş geldiin :)
kar var sabahtan beri durmadı lapa lapahoşbulduk kızlarr ne var ne yok? bir feci yağmur var fena ıslandım dışarıda.kardan eser kalmamış valla.
HellooSelaaammm
Gözlükçüye dedim.. ona çare yok dedi.. ilk zamanlar zaten normaldi silince yansımıyodu. şimdi gene yansıtmaya başladı.. lense geçicem bu gidişle..Bi gözlükcüye git istersen. Bana 2 cesit cam türü sunmuslardi. Biri yansimali biri yansimasiz di galiba. Ben de tabi yansimiyani sectim. Sen kesin yanlis aldin hatun
kızıma atkı bere ördüm süslüyorum çok tatlı oldular amaAmiin.. ee nörüyonuz
nerrde var öyle:)kar var sabahtan beri durmadı lapa lapa
afyonnerrde var öyle:)
İyidir harbi, sen naparsınHoş buldum leo,napiyon
Neresindesin
Allah allah ilgincmis ya. Hani camdir illaki yansir ama rahatsiz ediciyse cami degistir. Belki sana bunu anlatan kisi yenidir bi cacik bilmiyodurGözlükçüye dedim.. ona çare yok dedi.. ilk zamanlar zaten normaldi silince yansımıyodu. şimdi gene yansıtmaya başladı.. lense geçicem bu gidişle..
Huhhh huuuuHelloo
ilçesindenNeresindesin
Bitirince resim isteriz :)kızıma atkı bere ördüm süslüyorum çok tatlı oldular ama
inşallah bitecekBitirince resim isteriz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?