Bilgece ile Sohbete ;)))

hoşbuldum teşekkürler öncelikle izmirde yaşayan hemşolarıma geçmiş olsun diliyorum:KK24:

Bu adam daha önce evlilik yapmışmı bekar bi adamsa seni anlaması epey zor olacaktır.
bir insan diskoya bara giderde o gece bişeymi oldu akabinde böyle soğuk davranmaya başladı acep:KK64:
içkinin verdiği bi uyuşmadır diycem ama şimdiye kadar ayılmış olması gerekmezmi :KK70:
Ayrıldıysan sosyal paylaşımlardanda sil ve dikkatleri üzerine topla birinci taktiğin bu olsun
Facebooku dışardan kapa ve neden böyle yaptığını sorarsa cevap verme bu sana cevap vermemesinin ne demek olduğunu anlaması için :KK47:

Taktikci geldi hanımmmmm:KK15:
Evdeki eski taktiklerimi versem yeni taktiklerle takas eder misiniz hanimmmmm:63:

İkiside üzülmen için yeterli bence..
Takmıycaksın cevap bile vermiyceksin çok değer görmek istiyorsan değersiz muamelesi yapacaksın..!
bağıra bağıra alaşa etmiş madem patavatsız bizde sesini kısarız :KK70:

:110:Selamlar.. bende sohbete katılayım didim

Hos geldiniz sicacik, sevgi dolu yuvamiza. Nasilsiniz? Kisa bir kendinizi tanitsaniz? Ben 23 yasindayim evliyim, cocugum yok, yüksek lisansa hazirlaniyorum böyle işte :KK19:

ayrıldık aşk acısı cekiyorum ben yaaaaaa

off kızlar of ne yapacağım ben bu adamla yılbaşı gecesi aradı aşkım şuan diskodayım seni duyamıyorum mutlu seneler seni seviyorum diyip kapattı döndüğünde ise neredeyse bir haftadır sanki beni aramayan o değilmiş gibi konuşmaya başladı aşkımlar canımlar falan bende ona kalbimin çok kırıldığını söyledim
normalde her akşam yatmadan önce sesini duyayım derdi yani konuşurduk canım ben yatıyorum dedim
cevap vermiş iyi uykular kib bayy hazmış dalga geçer gibi bende bitirdim
evet çok üzgünüm kalbim acıyor :KK61::KK61:
ertesi gün çok fena hasta oldum arkadaşım kendisine mesaj atmış lunie hasta diye aramadı hiç
dün instegram da resmimi paylaştım beğenmiş
bende bugün mesaj attım keşke bi geçmiş olsun deseydin dedim ama yine cevap yok
ne olur bana bişrşeyler söyleyin bu durum nedir böyle mantıklı düşünmeye çalışıyorum ama o bir hafta beni aramamasına okadar sinirliyim ki anlatamam birde diskodayız ertesi gün bardayız arkadaşlarla takılıyoruz
falan ya bunlar normalmi :KK34::KK34::KK34:

bundan ziyade benim eşimden boşanma sebebimi sormuştu bunları akrabalarının yanında sanki ben bilmiyormuşum gibi bağıra bağıra anlattı
canim senin konunu hatırlıyorum, cok mu asiksin? Bence bu adam sanki seni sevmiyor ve sanki başka biri var gibi davraniyor. Pek iyi niyetli bulamadim.
takma sen onu. Hic umursama bakalim ne yapacak.

Canim spor yaparken dambil dustu
Dudagim yarildi,dikis atildi

Evet kucugum :) buyumede niyetim yooook:63:
ayy cok gecmis olsun off cok kotu olmus.
Benim de kafama ağırlık düşmüştü ama kafam mermer gibi sert oldugu icin biraz affaladim sadece baska da bir sey olmamisti cok sukur :KK70::KK70::KK70::KK70:

Hos geldiniz sicacik, sevgi dolu yuvamiza. Nasilsiniz? Kisa bir kendinizi tanitsaniz? Ben 23 yasindayim evliyim, cocugum yok, yüksek lisansa hazirlaniyorum böyle işte :KK19:

canim senin konunu hatırlıyorum, cok mu asiksin? Bence bu adam sanki seni sevmiyor ve sanki başka biri var gibi davraniyor. Pek iyi niyetli bulamadim.
takma sen onu. Hic umursama bakalim ne yapacak.

ayy cok gecmis olsun off cok kotu olmus.
Benim de kafama ağırlık düşmüştü ama kafam mermer gibi sert oldugu icin biraz affaladim sadece baska da bir sey olmamisti cok sukur :KK70::KK70::KK70::KK70:
Bir keresinde bende kafami cama carpmisttim , cam catladi ama kafam saglamdi :KK53:

Hiperaktifm elim kolum rahat durmaz hic :)

Hay hay.. Şükür iyiyim ama sohbetle daha bir keyiflendim tabi.. siz nasılsınız
bekarım yaş 30 :KK70:Bu kadar taktik veriyon niye bekarsın dersen kısmet be güzelim:KK69:
Çalışmıyorum şimdilik..
akrep burcuyum
İzmirliyim..

Back
X